8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

cidden mi vejeteryan mısın yoksa benim gibi tavuk balık yiyip kırmızı et yemeyenlerden misin

Senin gibiyim canım benim malesef bu yüzden çok çekiyorum ama
kansız+B12 vitamin eksikliği falan var herşeyi unutuyorum yakında sizide unutucam delikafadulden

Senin gibiyim canım benim malesef bu yüzden çok çekiyorum ama
kansız+B12 vitamin eksikliği falan var herşeyi unutuyorum yakında sizide unutucam delikafadulden

bizi unutman zor be tatlım biz sana kendimizi her türlü hatırltırız
bende vitamin kullanıyorum hatta kansızlık için ferro sanollar varya ondan

bizi unutman zor be tatlım biz sana kendimizi her türlü hatırltırız
bende vitamin kullanıyorum hatta kansızlık için ferro sanollar varya ondan

Bak mesela ben kan ilacı kullanıyordum onu bile içmeyi unutuyorum :çok üzgünüm::sm_cool:
O yüzden artık hiç bişey kullanmıyorum aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bak mesela ben kan ilacı kullanıyordum onu bile içmeyi unutuyorum :çok üzgünüm::sm_cool:
O yüzden artık hiç bişey kullanmıyorum aklinialirimsmileaklinialirimsmile

unutma ilaçlarını ya sakın ihmal etme bak sonra çocuğun olunca sıkıntı çekersinn

merhaba kızlar!
nasılsınız?
öğlene kadar giremiyorum çalıştığm yerde ki bilgisayarım bozuk.
ancak öğleden sonra girebiliyorum. 2 bölümde çalışıyorum.
akşamları da meai bitiminde çıkıyorum ve evde pc yok. o yüzden çok fazla sohbete katılamıyorum.
ama fırsat buldukça gelirim.
opuyorumnanaktan

ben hiç kullanamadım ya. bana o tüplerden vermişti doktor. demir tadı vardı. sonra bol bol pekmez içtim kuru üzüm ciğer bööö laelaelaelaelae ama sonra gittim doktora oo ne güzel ilaçlar işe yaramış dedi. hee dedim ben de kaydirigubbakcemile doğla takviye yapın kızlar çok daha faydalı.

ay speedy bende az et yiyorum. benimde unutkanlığım o yüzden herhalde.
işyerinde herşeyi not almam lazım. 2 dk da unutuyorum bazen.
etin tadını yemekte sevmiyorum. ancak mangal, kavurma olursa yiyebiliyorum.

valla canım sabah aç karnına 3-4 yemek kaşığı içiyordum. öğlenleri kuş üzümü akşamları ciğer.. ama benim kan değerlerim çok fenaydı. adet dönemlerimde yürüyemiyordum halsizlikten. o dönemde 47-48 kiloydum 1.63 boya. kilo aldırdı tabi 4-5 kilo aldım. benim işime yaradı kilo almam tabi. ama artık kullanmıyorum. değerlerim normale geldi

ben 60 kiloyum evlenince kilo aldım. :çok üzgünüm:
sabah bende içeyim pekmez. unutmazsam. :roflol:
ama ciğer yemem imkansız. midem bulanıyor görünce.
kuş üzümü mü yedin. ben kuru üzüm faydalı biliyordum. birde yazın siyah üzümü çekirdekleriyle yemek lazımmış.

ayyy çok güldüm kendime kuş üzümü ne alaka kuru üzüm yedim tabi :roflol:

ayy bende pekmez yiyim o zaman iyi geliyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…