selam canlar nasılsınız iyimisiiniz...
spedicim beni listeden silermisin... maaşları 10unda alıyoduk hadi bi şekilde ayarlarım diyodum ama artık bi kısmı elden bi kısmı bankaya falan ayırdılar 15inde alıcaz maaşları e buda benım hedıyemı epey bı gecıktırır...o yuzden ben cekılmek ıstıyorum cekılısten canım...lutfen kusurumabakmasın kımse ama ısyerı yuzunden ıste..duzenımı bozuo bu maas konusu...mıllet ne guzel 1 ınde en gec 5 ınde falan alıo... bız 15 ınde :1shok:
olumunekankayizsmileohhhh pek güzel olmuş sipidim ellerine sağlık cnm
selam canlar nasılsınız iyimisiiniz...
spedicim beni listeden silermisin... maaşları 10unda alıyoduk hadi bi şekilde ayarlarım diyodum ama artık bi kısmı elden bi kısmı bankaya falan ayırdılar 15inde alıcaz maaşları e buda benım hedıyemı epey bı gecıktırır...o yuzden ben cekılmek ıstıyorum cekılısten canım...lutfen kusurumabakmasın kımse ama ısyerı yuzunden ıste..duzenımı bozuo bu maas konusu...mıllet ne guzel 1 ınde en gec 5 ınde falan alıo... bız 15 ınde :1shok:
hoşgeldin aslıhan nasılsın cnm
olsun canım ya hayırlısı olsunn bizde ayın 10 unda alıyoruz maaşları ama avans varya ondan rahatım yani
bi dahaki çekilişe katılırsın sende artk
afiyet olsun canım benim laelaelaelaelae
Hımm ayarlayamaz mısın çıkmasaydın canım yaw :gitme:
neyse ben çıkartıyım en kötü biraz daha düşün ona göre canım ekleriz.olumunekankayizsmile
AYARLAYAMAM SPEDİCİM BENIM AVANS ALMA SANSIMDA YOK CUNKU
LANET BI ISYERINDE CALSTGM ICN :çok üzgünüm:
teşekkür ederim aslıhancığım sende çok güzel ve tatlısın cnm sözlünle fotoğraflarınızı gördüm cnm çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin güzelim
Tamam bi dahakine artıklülülülülülüolumunekankayizsmileŞeniz
ÇAKALLLLL kaydirigubbakcemile3Bu arada benden çok yaşıycaksın bi daha çekilişe katılırsın dedikten sonra
eee benim nişana diycektim opuyorumnanaktan
ÇAKALLLLL kaydirigubbakcemile3
eneemm ne hızlısınız yaa mesajları okumam yarım saati aldı hatunlarım :)) funmak bizim gibi sürekli nette olamayacak ama taşınma işi biter bitmez bizimle
annaaam
ben çok karlı bi memlekette görev yapıyorum ama burada güneş açtı bugün...
eneemm ne hızlısınız yaa mesajları okumam yarım saati aldı hatunlarım :)) funmak bizim gibi sürekli nette olamayacak ama taşınma işi biter bitmez bizimle
Songul abla gÜnaydıın dÜn sÜtlÜ gayfe katılmak İstedİ ama lİstede yok
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ahanda yakalandık naan ben senin adını görünce dedim napıcam ben
hiç resmi yok hep edward bi gece ayarlıycaktım (yemek için:jeyyar:
özelden geçen msn adresimi yazdım eklemedin alsanaalsanasmile