iyi günler sizeee.. iyi günler bizeeee ...iyi günler herkezeeeeeeeeeŞeniz
genelde aynı kişileri görüyorum ayy inşlah tanıdığım biri çıkar şansıma......bazen korkuyorum kaprisli biri falan olursa hadi diyee amannn olmasın öyle biri çok üzülürüm heralde ..........neyse bu bile ekşın olacak dimi davşanlarımlaelaelaelaelae
sabah sabah cosmussunuz yahu yetişemiyorum hızınıza
evet eccem ya aman hep böyle olsun bana yılbasında rüyanaz cıkmıstı cokda iyi oldu inş yine buralara cok ugrayan bi arkadasım cıkarda işimide kolaylastırır
ben çıkarsam hiç kapris yapmam size eccem
haklısın eccemciğim , 7-8 kişiyi çözdüm hemen hemen :)) ayy aklıma gelmişken söyleyeyim şimdiden sizden bir ricam olacak. ben yılbaşı hediyemi özenerek paketlemiş süslemiş püslemiştim ama arkadaşım resmini eklemedi.eklese daha da mutlu olacaktım.lütfen herkes elinden geldiğince hediyelerine kavuşunca resimlerini eklesin opuyorumnanaktan
bu ne listesi kızzzzzz
ee sen resim çekmedin mi göndermeden önce sen ekleseydin
ee sen resim çekmedin mi göndermeden önce sen ekleseydin
kızlar bu çekiliş kadınlar gününde ya acaba hediyelerimize ona göre mi bir kriter koysak bilmiyorumkismile ne bileyim mesela evle ilgili bir şeyler olmasın.çerçeve kupa gibi.. tamamen bize özel bir şeyler mi olsun artık makyaj eşyaları mı olur jartiyer mi olur.. hahahay kadınlık hormonlarım mı depreşti ne oldu yahu hihoyyyt:sm_cool: