8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Hediye Çekilişi Yapıyoruz Yine...

selam canlar nasılsınız iyimisiiniz...

spedicim beni listeden silermisin... maaşları 10unda alıyoduk hadi bi şekilde ayarlarım diyodum ama artık bi kısmı elden bi kısmı bankaya falan ayırdılar 15inde alıcaz maaşları e buda benım hedıyemı epey bı gecıktırır...o yuzden ben cekılmek ıstıyorum cekılısten canım...lutfen kusurumabakmasın kımse ama ısyerı yuzunden ıste..duzenımı bozuo bu maas konusu...mıllet ne guzel 1 ınde en gec 5 ınde falan alıo... bız 15 ınde :1shok:

olsun canım ya hayırlısı olsunn bizde ayın 10 unda alıyoruz maaşları ama avans varya ondan rahatım yani
bi dahaki çekilişe katılırsın sende artk

olumunekankayizsmileohhhh pek güzel olmuş sipidim ellerine sağlık cnm

afiyet olsun canım benim laelaelaelaelae

selam canlar nasılsınız iyimisiiniz...

spedicim beni listeden silermisin... maaşları 10unda alıyoduk hadi bi şekilde ayarlarım diyodum ama artık bi kısmı elden bi kısmı bankaya falan ayırdılar 15inde alıcaz maaşları e buda benım hedıyemı epey bı gecıktırır...o yuzden ben cekılmek ıstıyorum cekılısten canım...lutfen kusurumabakmasın kımse ama ısyerı yuzunden ıste..duzenımı bozuo bu maas konusu...mıllet ne guzel 1 ınde en gec 5 ınde falan alıo... bız 15 ınde :1shok:

Hımm ayarlayamaz mısın çıkmasaydın canım yaw :gitme:
neyse ben çıkartıyım en kötü biraz daha düşün ona göre canım ekleriz.olumunekankayizsmile

olsun canım ya hayırlısı olsunn bizde ayın 10 unda alıyoruz maaşları ama avans varya ondan rahatım yani
bi dahaki çekilişe katılırsın sende artk

afiyet olsun canım benim laelaelaelaelae

Hımm ayarlayamaz mısın çıkmasaydın canım yaw :gitme:
neyse ben çıkartıyım en kötü biraz daha düşün ona göre canım ekleriz.olumunekankayizsmile

AYARLAYAMAM SPEDİCİM BENIM AVANS ALMA SANSIMDA YOK CUNKU
LANET BI ISYERINDE CALSTGM ICN :çok üzgünüm:

teşekkür ederim aslıhancığım sende çok güzel ve tatlısın cnm sözlünle fotoğraflarınızı gördüm cnm çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin güzelim

teşekkür ederim aslıhancığım sende çok güzel ve tatlısın cnm sözlünle fotoğraflarınızı gördüm cnm çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin güzelim

Tamam bi dahakine artıklülülülülülüolumunekankayizsmileŞeniz

spedicim isterseniz benim için 14subatta bı dogm gnu cekılısı yapabılrz...
yalnız bı sartı olcak herkes bana cıkcak bana alcak yanı hihiihiikaydirigubbakcemile3
ne uckaatcıyım dımı :roflol:

teşekkür ederim mutlu kız sağol tatlım benim aminn inşallah canım sizde bi ömür boyu aynı yastıkta huzur dolu güzel yuvanızda sağlıklı sıhhatli birbirinize her gün biraz daha fazla kenetlenerek yaşayın inşallahhh :Saruboceq:

Bu arada benden çok yaşıycaksın bi daha çekilişe katılırsın dedikten sonra
eee benim nişana diycektim opuyorumnanaktan

eneemm ne hızlısınız yaa mesajları okumam yarım saati aldı hatunlarım :)) funmak bizim gibi sürekli nette olamayacak ama taşınma işi biter bitmez bizimle

eneemm ne hızlısınız yaa mesajları okumam yarım saati aldı hatunlarım :)) funmak bizim gibi sürekli nette olamayacak ama taşınma işi biter bitmez bizimle

aynen canım ya ama olsun topiğe hareket geldi 1 günde 1 haftada yazılandan daha çok mesaj yazdık
hem burdan da birbirimizi tanıcaz işte ne güzel

iyi günler sizeee.. iyi günler bizeeee ...iyi günler herkezeeeeeeeeeŞeniz

genelde aynı kişileri görüyorum ayy inşlah tanıdığım biri çıkar şansıma......bazen korkuyorum kaprisli biri falan olursa hadi diyee amannn olmasın öyle biri çok üzülürüm heralde ..........neyse bu bile ekşın olacak dimi davşanlarımlaelaelaelaelae

X