Ecem patron varsa yoksa kendine... Kimseye hayrı yok anacım... ohaoldumsmile
Aslında onay için bizlere hala dönmeyen ve benim diğer çekilişten tanıdığım kişiler var,
eminim onların listeden çıkmak istemediklerine ama
insanlık hali,belki önemli bir detay onların fikrini değiştirmiş olabilir diye düşünüyorum..
onun için de onlardan haber gelene kadar bekleyelim istiyorum...
sanırım bugün yarın gelir haber...
Bizimkini hiç söylemiyorum... Adamda hastalık var araba hastalığı. Her yıl model yenilenince değiştiriyor. Eski model arabalara binmez...Aman ya Allahından bulsun...duygusal takma kafana cnm Allah büyük bizim patronda x5 e biniyor bizden kestiği paralarla
Ah ladym ah... Ne yapalım mecburen çalışıyoruz... Bir zengin olsam hiç çalışmam! Kendimi sosyal faliyetlere veririm... Ama nerede.... :sinifsinif:duygusal patronun sopalık Çok üzgünüm çoook
kar ve selin-as katılırlar
selin - as çok yoğun işyerinde mailime bile dönmüyo akannehir
onlara ulaşmaya çalışayım bari kaçırıp üzülmesinler yerimseniben
en iyi patron benimki sanırım. arabası,evi bile yok,elemanlarımın maaşını vereyim kar etmesemde olur diyor , tabi içinden başka birşey diyor mu bilmem kaydirigubbakcemile3
Aynen ben de surekli bu topigi okuyorum, ama yazmiyorum,uzun bir suredir sinavlarim var, kalip sohbet etmeye vaktim olmuyor, ustelik bi ara sinavlarim var, lutfen sans diler misiniz yazmistim, kimse kaale almadi bile, oyle olunca ben de artik yazmiyorum.
Ama belirttiginiz gibi cekilise % 100 katılicam,kargomu belirlenen günde, belirlenen şekilde göndericem,kesinlikle tarafımdan hiçbir sorun çıkmayacak umarim diyenler arasindayim. Zaten tarafima onaylama mesaji gelince de bu sekilde onaylicam.
evet duygusalcım her bişeyini kapattı yakında cep telefonunu da kapatıcak :mymeka:
işaretleyelim onu kesin katılıyor yerimseniben
songül abla cevap vermeyenlere ulaşmaya çalışalım mı bizde ?
magic te vardı listede, şu an banlı, çıktı mı acaba?