Bencede üzülmesin... herkes dikkat etmeli bu yüzden...yerimsenibenkalliscim profılıbde begendım dedıgınde keske burdakı msjlarındada begendım deseydın ama her msjında husrana ugradıgını belırtınce liv ve dıger baska arkadaslar yanlış anladı tabıkı kız ben çok begendım valla kazagını olmazsa calarım senden dermışım
Hıç kımse uzulmesın neguzel dostluklar var burda
selin_as cım hediyelerini güle güle kullan a.s. canım
nilberamla onları biz seçtik 2miz çarşıya çıkmıştık
bn bilekliği çok beğendim bnm zevkim inşallah sende beğenmişsindr
ayrıca geceliğinde ikimzn zevki :jeyyar: biz çok beğendik
hepisini güleeee güleee iyi günlerde kullanırsın inşallah:Saruboceq: Şeniz
ve ayrıca lütfen birdaha yapın çekiliş yapın
bunda geç haberim oldu
diğerine kesinlikle katılmak istiyoruuuum :lepi:
selin_as opuyorumnanaktanım canım beğendiğin için tşkler bitanem azra_sılaopuyorumnanaktan mla birlikte dolandık durduk ve aldık bizim çok hoşumuza gitti kendimede alacam onlardan güle güle kullan bitanem hediyelerini opuyorumnanaktan
http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=t2jay18mmh.jpg
Selin_as canım düzelttim fotonu... sempatiksalakcinni
Canım bir de koyduğun kocaman fotoyu silsen iyi olacak her yeri kaplamış,sayfa düzenini takip açısından etkiliyor...
Ne kadar iyi niyetlisin, ben senin kadar sabırlı olamazdım..Yani ne kadar hasta? 22 şubattan beri mi hasta acaba? 12 günde 10 kere hazırlanılıp gönderilebilirdi bence..Ayrıca hastalık haber vermeye engel mi? Herkes heyecanını yaşadı, senin adına üzüldüm gerçekten.:sinifsinif:slm şekerler benim hediyem henüz gelmedi arkadaşıma cep mesajı atım cvp gelmedi hastaydı inş bişi olmamıstır yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?