Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız hediyeleriniz aldınız başladınız muhabbete begendim begenmedim :)))
dahabhediyem gelmedi kargoda kayboldu mu acaba
hehehehe benimde donum bana çokkk büyük geldi ama olsun ben onu hamileliğime saklıyorum nasıl olsa dokuzuncu ayda giyerim o zaman tam olacak banakaydirigubbakcemile2
deme yaa çok mu büyük geldi kaydirigubbakcemile3 beden yazmamıştın ki canım bende orta boy alandan aldım güyaa ama tutturamamışım kaydirigubbakcemile3
yokkk canım benim tam tutturmuşsun ama dokuzuncu ayım yada lohusalığım içinolumunekankayizsmile
eeee paticikleri giydirmek için önce doğurmak gerekiyor biliyorsunyerimseniben
o zaman gelsin hatırlatırım yeavrummmm hayatta unutmam ben bunu artık:icecream:evet şekerim hayırlısıyla bebişin olur ve doğumunda benim aldığım pembişi giyersin inşallah .hele bir bebişin olsun ben yelekde örer yollarım ona yumuşak yumuşak :hulya::hulya:
Benim dile getirmek istediklerimi aynen yazmışsın canım, beklediğimiz sadece biraz özen biraz heyecan duymaktı ama sağolsun arkadaşlarımız bu heyecanı bitirdiler... Bir daha ki çekilişe songül bize torpil uygulasın biz birbirimize yollayalımkaydirigubbakcemile3
Ben yılbaşı çekilişindede bu seferki ile çok benzerlik yaşamasamda mağdur oldum, çok özenerek hediyemi yolladım ama bir teşekkür bir yaşam belirtisi kaydirigubbakcemile3 bekledim hediye yolladığım kişiden fakat malesef olmadı defalarca aradım defalarca mesaj yazdım ama o kişi yılbaşı öncesinden beri siteye bile uğramaz oldu nedense... sağlık olsun ne yapalım..
Ama yılbaşında benim hediyemi yollayan sevgil maple tüm yaşadıklarımı unutturdu opuyorumnanaktan her pakette onun da heyecanını sevgisini özenini hissettim burdan tekrar kendisine teşekkür ediyorum...
Ben derim
konuyu kapatıyorum ama açılma üzere...
aman diğer topicden devam edilmesin lütfen...
tatlıya bağlanacak bu konu...
Ben bu gün biraz ters tarafımda kalkmışım sanırımsempatiksalakcinni kendim bile beğenmediğim bir mesaj yazmışım yanlış bir anlama dahada değişik yanlış anlamalara sebep olmuş, anlatmak istediğim şey yanlış anlaşılmış samimiyetle söylüyorum bunu içimden geçenleri tam anlatamamışım boş yere kaç kişi gerginlik yaşamış arkamdan..
Benim sevgili Liv ile problemim yok herkesin ve kendisinin bilmesini istiyorumopuyorumnanaktan sorun tüm hayatımızda yokmu burdada ufak bir sorun yaşadık birebir iletişime geçmediğimiz içinde birbirimize kızgın olduğumuzu sandık ama yok öyle bir şey... Ben aldığım hediyeleri çok beğendiğimi ilk günden konuyada Livede profil mesajı ile ilettim yazdım zaten bu kadar yanlış anlamalar kendimi anlatamamam sorun oldu sanırımeyvahedigeldismile gergilnliğin sebebi olmak hiç bir zaman istemem, bu güne dek bu sitede hiç bir üye ile problem yaşamadım yaşayacağımıda sanmıyorumopuyorumnanaktan En başta songülüm olmak üzere kalbini kırdığım stres yaşamasına sebep olduğum birileri varsa herkesten özür dilerim...a.s.
Songülüm sorun neydi kiŞenizŞeniz