8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

emeği gecen özlelikle o tatlı sesi ile ben canlamdıran songül ablamıza tşk ediyorum
henuz hediyem gelmedi ama bekliyorum veeee çooook heyecanlıyım kimden ne gelecek diye

Maix canım hediyen ulaştı bayıldımmmmm bayıldımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
en kısa zamanda foto da ekleyecem
ofistekiler de bayıldı bu arada

Beğenmene sevindim canım :) daha fazla birşeyler yollamak isterdim ama sınav haftam canım uğraşamadım hiç kusura bakma :kedi:

kızlar ne güzel birbirinize hediye almışsınız keşke bende aranızda olabilseydim de hediye verseydim de alsaydım da

t&s kılıçtan gelen hediyelerim o kadar mutlu oldum kı anlatamam çokkkkkk tesekkur ediyorum ...cekiliş oldugunda profilimi ilk ziyaret eden t&s kılıçtı sordum sen mısın diye hiç çaktırmadı çok seker bir kız hediyeleride onun gibi :asigim:
kutum

iç camarısım

terligim

çok güzel livcim güle güle kullanyerimseniben
yalnız terliklerinden bende almıştım elsivadan yumuşacık pofidik terliklerdenbayanssulusmile
hemde çok sıcak tutuyor

çok güzel livcim güle güle kullanyerimseniben
yalnız terliklerinden bende almıştım elsivadan yumuşacık pofidik terliklerdenbayanssulusmile
hemde çok sıcak tutuyor
aynen oyle cnm çok sıcak tutuyor ve sekerler sende güle güle kullan opuyorumnanaktan
o iç çamaşırından ben de isteirmm güle güle kullan kız
cnm karsıyaka da bakalım bir gun iç camarıslarına opuyorumnanaktan
LİV cim cnm benım gule gule kullan hemserım umarım ızmıre geldıgımde tanışma fırsatımız olur
ins cnm geldiginde haberim olsun cok tesekkur ederim hersey için opuyorumnanaktan

Songül abladan aldığım güzel hediyeler... Herşey için çok teşekkür ediyorum ona...:asigim:

herkes hediyelerini güle güle kullansın hepsi harikaydı
ama songü'lün yolladığı fincanlara bittim:asigim:
çok güzeller güle güle kullan maple'cimyerimseniben

biraz geç oldu ama ben de sonunda hediyelerimi ekliyorum.
sevgili Eccem tekrar teşekkürler canım.

Son düzenleme:
ayy canım benim umarım beğenmişsindir hediyelerini iyi günlerde kullan inşş
arda da sevmiş galiba arabasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…