Hepimiz hediyelerimizi güzel günlerde,
güle güle kullanalım...
Maix canım hediyen ulaştı bayıldımmmmm bayıldımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
en kısa zamanda foto da ekleyecem
ofistekiler de bayıldı bu arada
aa fıncanlara bayıldım..boshayallersmileSongül abladan aldığım güzel hediyeler... Herşey için çok teşekkür ediyorum ona...:asigim:
t&s kılıçtan gelen hediyelerim o kadar mutlu oldum kı anlatamam çokkkkkk tesekkur ediyorum ...cekiliş oldugunda profilimi ilk ziyaret eden t&s kılıçtı sordum sen mısın diye hiç çaktırmadı çok seker bir kız hediyeleride onun gibi :asigim:
kutum
iç camarısım
terligim
aynen oyle cnm çok sıcak tutuyor ve sekerler sende güle güle kullan opuyorumnanaktançok güzel livcim güle güle kullanyerimseniben
yalnız terliklerinden bende almıştım elsivadan yumuşacık pofidik terliklerdenbayanssulusmile
hemde çok sıcak tutuyor
cnm karsıyaka da bakalım bir gun iç camarıslarına opuyorumnanaktano iç çamaşırından ben de isteirmm güle güle kullan kız
ins cnm geldiginde haberim olsun cok tesekkur ederim hersey için opuyorumnanaktanLİV cim cnm benım gule gule kullan hemserım umarım ızmıre geldıgımde tanışma fırsatımız olur
herkes hediyelerini güle güle kullansın hepsi harikaydıSongül abladan aldığım güzel hediyeler... Herşey için çok teşekkür ediyorum ona...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?