• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

fotoraf0079w.jpg

fotoraf0080.jpg

Sevgili Biberon arkadaşımın benim için hazırladığı hediyeler gecikmeli olarak sizlerle buyrunnnnnnnnn
Sarı papatya kartımı çok sevdim, çok şirindi.
a02cac8de9fc67e4337192f2a2300eb7.jpg

Çok şık bir kolye ve küpeleri,

c977d86fd6238de409c8934b54670306.jpg

Şirin mi şirin çoraplarım :asigim: Şu an ayağımda..

d571bdcbd1c930c06bdfaa6ab1f8d547.jpg

Bana artık para biriktirmem gerektiğini hatırlatan bir kumbara bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
bdfb6843c3db841f71bb157557cc192b.jpg

Pembişim de şu an içimde :kedi:
Biberon, zevkli seçimlerin için, en çokta bana emek ve zamanını harcadığın için çooookk teşekkür ederim ŞenizŞenizŞeniz

Songül'e aldıklarımı ekliyorum kısçeler zemuszemus

8259.jpg

8234.jpg

8248.jpg

8265.jpg

8270.jpg

8278.jpg

evet benim kabloda sorun olunca Ladycim den rica ettim eklemesini...
hepsi çok zarif,çok şık,tekrar teşekkür ediyorum bitanem...
teşekkür etmek için aradığımdaki o sıcak,neşeli ses
beni ayrıca çok mutlu etti...
Şeniz

Kar arkadasımızın Songül e hediyesi

8289.jpg

Kar' cım tekrar teşekkür ederim canımcım,
seninle de konuşma fırsatı bulduğum için
çok mutlu oldum
..Şeniz

Geldi işte hediyelerim
Kutuya bayıldım rengine bittim zemuszemuszemuszemus
hepside birbiriniden güzel
gelen hediyelerim..Atkı(eflatun biterim bu renge zaten) , donumda var pembiş cok hoş kutusu şahane , cüzdan oda cok harika cok begendim(gecen hafta hediye alırken kurbanıma bi cüzdana denk geldim alıcaktım iyiki almamışım, ula koca alcak olsam kocamı gelirdi ola:roflol:) , deniz yıldızımda cok hoş...Mektupda vardı cok harikaydı
hepside birbirinden harikaydı tşkler dadlumolumunekankayizsmile
Kısmetsiz Kedi mmmmmolumunekankayizsmile
Hemen onu aradım alır almaz actıkdan sonra hediyeleri tabiki. biraz konuştuk cok tatlı bir bayan...Dostlugumuzu nice pekiştiricek gnlere canımolumunekankayizsmile

dsc00881k.jpg

dsc00882w.jpg

dsc00883nk.jpg

dsc00888v.jpg

dsc00885jp.jpg

dsc00886xq.jpg

dsc00884ai.jpg

işte bu kadarzemuszemus

Son düzenleme:
Canım benim yaw "FATUNUZ" laelaelaelaelae
öncelikle inan sırf erken gelmek için tüm işlerimi bıraktım resmen koşa koşa geldim.
Tam kapıda karşılaştım 10 dk daha geç kalsam herhalde akşama kalacaktı güzel hediyelerim aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Ve Resmen hızlı hızlı bu yağmurda kapının önünde açtım hediyelerimi olumunekankayizsmile

Mektubumu direk cebime attım başladım açmaya. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Açtıklarıma göre sırası ile gitmek istiyorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ilk ayıcığım çıktı ve dedim yaw işte bu hediye çok sevimli bişey arkasındaki pembe kalpte yılbaşında bana gelmişti malibudan sevgilerler yazıyor.
2002.jpg

Sonra ise bi poşette küçük küçük hediyeler vardı ve heycanla beraber açtım olumunekankayizsmile
Çok güzel evime kullanırım büyük ihtimalle çeyizime koyarım kediciklerimi+küçük tahta kutuya da altınlarımı koyarım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ama kolyemi ve kırmızı rujumu kullanıcam bayıldımm ikisine de bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
2007.jpg

Bunu görünce çok söyledim herhalde dedim çeyizime şu alıncak falan diye olumunekankayizsmile
Bunu da çeyizime koyucam sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:jeyyar:
2033.jpg

bunu ve kolyemi kullanıcam çok güzelleri sevdiğimi söylemiştim
aferim naan bana ne güzel anlatmışım kendimisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
2021.jpg

Bunu da kapıda açtım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Direk kapattım yukarı geldim öyle açtım kutudan resim çektimmmhihoyyythihoyyyt
2039.jpg

VEEEE en sona mektubunu bıraktım resimleri yüklerken okudum ilk baştan aptala malum olur misali direk zatenn
Dedim sen alacaksın bana ve öyle de oldu hepsini çok beğendim fatunuz aynen çok zeki bi kurbanın var KATıL.
Canım benim çok Teşekkür Ederim Mükemmeller Hepsi
Ama unutturma bi dahakine de sen çık ozaman da Liste veririm.

Son düzenleme:
Azelyacığım, beğenmene çok sevindim, ben de çok özenerek aldım hepsini...Güle güle, mutlu günlerde kullanırsın inşallah, beni ve KK'yı da hep hatırlatması dileğiyle...a.s.

merhaba arkadaşlar,
benim de hediyem geldi.
birazdan resmini yüklemeye çalışacağız,olursa artık...ama hediyem çok hoş. beyaz bir üst ve siyah Aberchrombie alttan oluşan bir eşofman takımı göndermiş bana arkadaşımız. çok çok teşekkürler. ben de 2 haftadır spora gidiyorum, hergün terleyip birşeyleri kirli kutusuna atmaktan giyecek eşofman kalmamıştı. ama bunlara kıyıp orda giyer miyim onu da bilmiyorum.çok çok mutlu oldum gerçekten...
yalnız gönderen arkadaşım sadece adını soyadını yazmış,kar arkadaşıma bu nazik hediyesi için çooook teşekkürler Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
şekerler iyi günlerde kullanın hediyeleriniz harika benim hediyem dağıtıcıya verilmiş bugun arkadaşımın elinde olur
bana gelecek hediye içide mesaj yollamıs arkadaşım ama adını vermemiş ne kadar zarif sürprizi kaçmasın diye sağlık nedeni ile dedi aman dedim nolcak yeterksağlıklı olalım
bugun kargoya veriyormus sanıyorum pazartesi elimde olur

evet benim kabloda sorun olunca Ladycim den rica ettim eklemesini...
hepsi çok zarif,çok şık,tekrar teşekkür ediyorum bitanem...
teşekkür etmek için aradığımdaki o sıcak,neşeli ses
beni ayrıca çok mutlu etti...

Şeniz

Şeniz

Ben hediyelerimi dün aldım. Cemre110 arkadaşımızdan gelmiş. Hepsi birbirinden hoş ve zevkli hediyeler. Pembe donuma:))) ve siyah bluzuma bayıldım. Sinop hatırasını hemen buzdolabıma taktım. Havlu sepetimide banyoma koydum. Mumlarımı evlilik yıldönümüme saklıyorum Bana çok hoş bir doğum günü hediyesi oldu. Çünkü 5 Mart benim doğum günüm.:lepi: Tesadüfe bakın Cemreninde aynı gün .Canım tekrar teşekkür ediyor ve öpüyorum. Hepimiz hediyelerimizi güle güle ve sağlıkla kullanalım.

ayy hediyeleriniz çok güzelll bende istiyorum artıkkkk ağlayacam şimmdi hepiniz güzel günlerde ferahlık içinnddeee mutlu mutlu kullanının hediyelerinizi kızçelerrr

Ben hediyelerimi dün aldım. Cemre110 arkadaşımızdan gelmiş. Hepsi birbirinden hoş ve zevkli hediyeler. Pembe donuma:))) ve siyah bluzuma bayıldım. Sinop hatırasını hemen buzdolabıma taktım. Havlu sepetimide banyoma koydum. Mumlarımı evlilik yıldönümüme saklıyorum Bana çok hoş bir doğum günü hediyesi oldu. Çünkü 5 Mart benim doğum günüm.:lepi: Tesadüfe bakın Cemreninde aynı gün .Canım tekrar teşekkür ediyor ve öpüyorum. Hepimiz hediyelerimizi güle güle ve sağlıkla kullanalım.

lereenim benimde 5 mart kaydirigubbakcemile3 toplaşıp pastayı ucuza getirelim ve ayrıca bu kadar çok kişinin doğum günüyken hediye günü yapılır bizim için değil mikaydirigubbakcemile3

larisa canım resileri küçült anlaşılmıyor

Back