Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anuşkam beni mahçup ediyorsun teşekkür ederim.ama hi zorlanmadım.kendime alır gibi aldım.güle güle iyi günlerde kullanopuyorumnanaktan
sevgılı ılke..
oglen dısarda ıdım ve saat 2 de arkadasım aradı kargon geldı dıye..
hemen ustundekı numarayı ıstedım..kımden dıye meraklıydım..hedıyelerı acmadan teşekkur mesajı attım..ve ardından ılke aradı..geldıgını bıldırdık telde okadar ıcne narın bı sesle konusmak super gedı..
az once ısa paketımı aldım ve gozlerım yaşardı okadar kıymetlı degerlı hedıyeler yollamıssınkı gozlerım yaşardı..
helekı paketın ıcındekı kopukler ınce dusuncelı notlar..agladım cunku hayatım boyunca ıkıncı defa bukadar kıymetlı degerlı hedıyeler aldım..benım ıcın anlamı okadar buyukkı sevgılı ılke cım..
ama bunları kabul etmekde zorlandım..cunku degerlerı maddı taamam ama manevı degerlerının altından kalkamıycam yolladıgın adrese hafta ıcınde bı paket gelıcek onlarda benden sana olcak..
cok şık sıyah bı canta ..ıcınde ıse gozlerımı dolduran bı not:)..
el emegı harıka bı şal krem resngı ceyızımın baş koşesınde yerı oldu..
yumurtalıklı takı kutusu hayatımın en degerlı yuzugunu ıcınde saklıycam..
balıkesıre ozgu kolanya ıse bayıldım bıttım resmen..hedıyeyı acarkende kokusu yayıldı heryere..
sıgaralık ıse cantamdan cıkmıycak cakmaklıgı ıle..
anahtalık ıse camlardan yapılmjıs sahane..evımın anahtarını takıcam....
ve benım hayatım boyunca saklıycam notlar..ılke cım ıstanbulda her daım bı dostun var..cunku okadar ınce ve narın sınkı..pazartesı sana dua etmısdım ve anıden hedıyelerını gorunce gozlerımde yaşlar bırıkdı..suana kadar kkdakı gercekdende en guzel paket dı bu ....
tahmınımız dogru cıkmıs .:jeyyar: ne yollamıs de hele bı canım..canlarım benimde hediyem geldi cheviopuyorumnanaktan ye çok tşk ederim çok güzel şeyler göndermiş foto makinem kıbrısta olduğu için malesef foto yok
canlarım malüm taşınıyorum ev temizligine gitim bugün hay gitmez olaydım ev sıfır ama bi inşşat pisligi var sormayın kızlar ellerim avuçlarımin içi patladı resmen yaa.bide kızlar bişi sorcam şu kaleboduları yıkıyom yıkıyom kuruyo leke leke oluyo ya varmı bidiginiz bi yönten yahut bi ürün ben mistır masıl çamaşır suyu herşeyi denedim olmuyo ya lekeli lekeli kalıyo deli oldum ..
karcım canım aşada gördüm sanki seni nasılsın yafruuu...
canımm senı gordum geldım...
keşke yardıma cagıraydın..
eldıven nıye kullanmadın kı..
oyy canım karcım benimm ..
kullandımda tırnaklarla emizlemk gerekiyo o fayans arasını hep uçlardan tam bi günde 3 eldiven yırttım ..arkadaşım geldi sagolsun..beraber yaptık ama hala bitmedi ya..nerden çıkardım bu işi başıma sinir oldum...aslında ev sahibi önce dediki siz temizlemiceksiniz biz temizletcez şirkete dünde eşime demiş ödemeyi yar yarıya yapmamız gerekiyo eşimde bişi diyememiş ben olsaydım görürdü o yarı yarıyayı ama nese dedim gerek yok ben temizlerim..ama keşke bi kadın tutsaymışım ya okadar kötü durumdaki karcım sanki mübarek insan biraz dikkat eder dimi ya insan oturcak burda olan biten alçı çimento boya hep yerlerde...sinir oldum sinirrr...
nalancım kolay gelsin canım a.s.
canım kolay gelsin,kuruyken ince tellerle sürt snra kireç sökücülerle yıka,yoksa kurtulamazsın
naylon bulaşık telleri var canım onlarla telle