• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....

günaydın hatunlar,güzel günlerde kullanın cicilerinizi ,hepimize mutluluk getirdi hediyeler :))

kızlar hediyelerim geldi htcvlkn arkadaşımız göndermiş çok çok begendim hepsini ayrı ayrı tşk ederim canım benim....ayrıca mektubun harikaydı..veee hediyeler gelio........

kızım bayıldı canım zaten çok kokoş herkes kokoş dio ona...

tekrar tşkler canım...

rüyanaz hediyelerin çok güzel,güle güle iyi günlerde kullan
ayrıca perden de çok şıkopuyorumnanaktan

rüyanaz güzel günlerde kullanın hediyelerinizi,hepsi çok güzeller özellikle badem ezmesi.sanırım çok lezizdir.ayy bende hiçbirşey bilmiyor muşum yaa sayenizde öğrendim badem ezmesi,kestane şekerini boshayallersmile

rüyanaz hediyelerin çok hoş güle güle kullan.
mor kadehlere bayıldım. mor rengi çok severim.
oerdelerde çok ciciymiş bu arada!

ayyy ALLAH ım yaaa, larisa müthişsin valla, nişan tepsisini yollamış makasını bile almış.şahanesin valla ,hepsi muhteşem hediyelerinin eccemciğim.güzel günlerde kullan canımm

yok kız o makas benim kaydirigubbakcemile3
bak sen söleyi,nce farkettim tam taşınma sırasında geldi hediyelerim bende aldım makası elime hem açıyom hem çekiyom demek orda unutmuşm kadırmayı

PasaklıMinikTanrıcadan parşembe günü gelen hediyelerimmmopuyorumnanaktan
çoook teşekkür ediyorum canım hepsine bayıldım ve severek kullanacagım ayrıca beni araman ve mektup yazman çok ince bir davranıstı çok duygulandım çoook teşekkür ederim beni çok mutlu ettinopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
kutumboshayallersmile

kutunun içibayanssulusmile

güzel hediye paketlerimkaydirigubbakcemile2

şekerlerim,adımın yazılı oldıgı anahtarlıgım(telle çektigim için belli olmamışbilmiyorumkismile) mum ve mumlugum,pembiş donum(buna bayıldım çok güzell:jeyyar:) :teytey:

mektubumopuyorumnanaktan kolyem ve tişortüm :asigim:

tekrar çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

deme yaaa, öylede gözel koymuşsun ki makası sanki pakette varmış gibi :)) bana da bak haa hemen seneryoyu yazıyorum.ehhh kimin arkadaşı olacak o kadar aklinialirimsmile

ysl_sinema hediyelerini güzel günlerde kullan arkadaşım çok güzeller

ysl-cinama hediyelerin çok hoş güle güle kullan. ama tişörtüne bayıldım. yürütebilirim. :)

Back