Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çekilişi ve İşte Hediyelerimiz.....
kızlar hediyelerim geldi htcvlkn arkadaşımız göndermiş çok çok begendim hepsini ayrı ayrı tşk ederim canım benim....ayrıca mektubun harikaydı..veee hediyeler gelio........ kızım bayıldı canım zaten çok kokoş herkes kokoş dio ona...
tekrar tşkler canım...
rüyanaz güzel günlerde kullanın hediyelerinizi,hepsi çok güzeller özellikle badem ezmesi.sanırım çok lezizdir.ayy bende hiçbirşey bilmiyor muşum yaa sayenizde öğrendim badem ezmesi,kestane şekerini boshayallersmile
yok kız o makas benim kaydirigubbakcemile3
bak sen söleyi,nce farkettim tam taşınma sırasında geldi hediyelerim bende aldım makası elime hem açıyom hem çekiyom demek orda unutmuşm kadırmayı
PasaklıMinikTanrıcadan parşembe günü gelen hediyelerimmmopuyorumnanaktan
çoook teşekkür ediyorum canım hepsine bayıldım ve severek kullanacagım ayrıca beni araman ve mektup yazman çok ince bir davranıstı çok duygulandım çoook teşekkür ederim beni çok mutlu ettinopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
kutumboshayallersmile
kutunun içibayanssulusmile
güzel hediye paketlerimkaydirigubbakcemile2
şekerlerim,adımın yazılı oldıgı anahtarlıgım(telle çektigim için belli olmamışbilmiyorumkismile) mum ve mumlugum,pembiş donum(buna bayıldım çok güzell:jeyyar:) :teytey:
mektubumopuyorumnanaktan kolyem ve tişortüm :asigim:
tekrar çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
deme yaaa, öylede gözel koymuşsun ki makası sanki pakette varmış gibi :)) bana da bak haa hemen seneryoyu yazıyorum.ehhh kimin arkadaşı olacak o kadar aklinialirimsmile