lereenim benimde 5 mart kaydirigubbakcemile3 toplaşıp pastayı ucuza getirelim ve ayrıca bu kadar çok kişinin doğum günüyken hediye günü yapılır bizim için değil mikaydirigubbakcemile3
Kallistecim fena fikir değilvereliniortakBuradan duyurulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lereenim benimde 5 mart kaydirigubbakcemile3 toplaşıp pastayı ucuza getirelim ve ayrıca bu kadar çok kişinin doğum günüyken hediye günü yapılır bizim için değil mikaydirigubbakcemile3
Ben hediyelerimi dün aldım. Cemre110 arkadaşımızdan gelmiş. Hepsi birbirinden hoş ve zevkli hediyeler. Pembe donuma:))) ve siyah bluzuma bayıldım. Sinop hatırasını hemen buzdolabıma taktım. Havlu sepetimide banyoma koydum. Mumlarımı evlilik yıldönümüme saklıyorum Bana çok hoş bir doğum günü hediyesi oldu. Çünkü 5 Mart benim doğum günüm.:lepi: Tesadüfe bakın Cemreninde aynı gün .Canım tekrar teşekkür ediyor ve öpüyorum. Hepimiz hediyelerimizi güle güle ve sağlıkla kullanalım.
girer girmez buraya uğramak alışkanlık oldu
fakat iyikide uğramışım sizinle karşılaştık
efendim dün arabaya bindim yoldayım telim çaldı çok güzel tatlı bir ses
ilk önce kısa bir şaşkınlık yaşaım tanımıyorum çünki bu sesi
ama bir cümleden sonra kırk yıllık arkadaşınız eşiniz dostunuz olabilecek kadarda insana hoş gelen bir ses
sevgili LEREENİNİM hediyelerini güle güle iyi günlerde kulllan
herşeyin en güzeli sizin olsun
gönül isterki daha güzel şeyler hediye edebilmek
tamda arkadaşımızın zevkine hitap eden
buda birbirimizi daha iyi tanıyınca olacaktır
sevgili LEREENİNİM sizi tanıdığım ve sizinle konuştuğum için çok ama çok mutlu oldumŞeniz
canlarım malüm taşınıyorum ev temizligine gitim bugün hay gitmez olaydım ev sıfır ama bi inşşat pisligi var sormayın kızlar ellerim avuçlarımin içi patladı resmen yaa.bide kızlar bişi sorcam şu kaleboduları yıkıyom yıkıyom kuruyo leke leke oluyo ya varmı bidiginiz bi yönten yahut bi ürün ben mistır masıl çamaşır suyu herşeyi denedim olmuyo ya lekeli lekeli kalıyo deli oldum ..
karcım canım aşada gördüm sanki seni nasılsın yafruuu...
bende sızın sesınızı duymakla cok mutlu oldum cok neşelı bı sesınız var ıdı...Kar' cım tekrar teşekkür ederim canımcım,
seninle de konuşma fırsatı bulduğum için
çok mutlu oldum..Şeniz
merhabalaropuyorumnanaktan..merhaba arkadaşlar,
benim de hediyem geldi.
birazdan resmini yüklemeye çalışacağız,olursa artık...ama hediyem çok hoş. beyaz bir üst ve siyah Aberchrombie alttan oluşan bir eşofman takımı göndermiş bana arkadaşımız. çok çok teşekkürler. ben de 2 haftadır spora gidiyorum, hergün terleyip birşeyleri kirli kutusuna atmaktan giyecek eşofman kalmamıştı. ama bunlara kıyıp orda giyer miyim onu da bilmiyorum.çok çok mutlu oldum gerçekten...
yalnız gönderen arkadaşım sadece adını soyadını yazmış,kar arkadaşıma bu nazik hediyesi için çooook teşekkürler Şeniz
Kızlar benım hediyemde geldi ama arkadaşım nickini yazmamış adı var amma çok teşekkürler canım özellikle bebe suluğun bana uğur getirecek inş. kaderimiz aynı canım benim ya hayırlısı olsun hakkımızda benimde 2 tüp denemem var ama olumsuz hediyelerin fotosunu yayınlayamıyorum çünkü bilmiyorum yüklemeyi tekrar teşekkür ederım kader arkadaşım benım bende seni çokkk sewiyorum saol.Arkadaşlar benım şalım çok güzel ama sizinle paylaşamıyom ben yamafoldumben üfffffff bende hediyemi yarın yolluyorum kızlar bakalım arkadaşım beğenıcekmi sonunda almayı başardım yuppiopuyorumnanaktan:lepi: