8 Kilo Verdiren Kür

Öyle güzel anlatmışsınızki hemen gidip bende yapıcam :) Zaten bir süredir diyet yapıyorum kilolar yavaş gitmeye başlamıştı belki biraz fayda sağlarda hedefime hızlı kavuşurum:)

hemde yeni hamişsin galıba inşş hedefıne ulşırda rahat bır gebelık gecırırsın ... iyi diyetler cnm ...

hemde yeni hamişsin galıba inşş hedefıne ulşırda rahat bır gebelık gecırırsın ... iyi diyetler cnm ...

Ablam hamile aynı nicki kullandığımızdan dolayı o:) Gerçi hatun hamileykende diyetisyen kontrolünde kilo vermeye devam ediyor oda ayrı konu:)

kızlar 200 gr daha vermişimm sabah kalktığımda şokkk oldumm ..yani toplam 4 gün içinde 900 gr maşallahhh sübhanallahhhh diyeyimm

canım bu karışımı sen nerden aldın kullananlar varmışmı bende denicem mutlak işe yarar umarım

kızlar 200 gr daha vermişimm sabah kalktığımda şokkk oldumm ..yani toplam 4 gün içinde 900 gr maşallahhh sübhanallahhhh diyeyimm

Aman maşallah cnm. Bende yaptım bugün başladım içmeye. Sen yemeklerini nasıl yaptın. Çok kısıyormusun. Merak ettim. Gerçekten bu kadar hızlı nasıl verdiriyor acaba? Birde kaç bardak içiyorsun cnm.

ya bir şey soracağım
şimdi 2 bardak sabah öğle akşam olunca 1200 gram ediyor
normalde 2 litre su iç deniyorya
acaba bunu içince su niyetine sayılır mı
yoksa extra 2 litre daha su içmemiz lazım mı?

inşallah sende çabucak verirde çıtır bi anne olursun,,resimdeki senmisin bu arada baya zayıf biriside ordaki
Öyle güzel anlatmışsınızki hemen gidip bende yapıcam :) Zaten bir süredir diyet yapıyorum kilolar yavaş gitmeye başlamıştı belki biraz fayda sağlarda hedefime hızlı kavuşurum:)
inşallah canım sağol,,diyetle beraber çok faydası varmışkolay olur işte
canım bu karışımı sen nerden aldın kullananlar varmışmı bende denicem mutlak işe yarar umarım
canım bi siteden aldım uzman yazısıydı,,bide altta birsürü yorum var hepsi denemeye karar verenler,,ama sonuç yazan bir kaç kişi var,demişki 1 ayda 8 kilo verdim çok işe yaradı formül tavsiye ederim demiş,,oyüzden çok umutlandım,,bide sorulan tüm sorulara cvb vermiş site yöneticisi
Aman maşallah cnm. Bende yaptım bugün başladım içmeye. Sen yemeklerini nasıl yaptın. Çok kısıyormusun. Merak ettim. Gerçekten bu kadar hızlı nasıl verdiriyor acaba? Birde kaç bardak içiyorsun cnm.
evetya bende sevindim onun adına,,sende başlamışsın hayırlı olsun bakalım bizde sonuç nasıl olucak,,ben bugün misafir ağırladım akşam fena kaçırdım öküz gibi yedim derlerya sohbet arasında götürdüm mideyeneyse bugünkü kaçamaklarım o olsun yeterki,,yemekten sonra 2 bardağımı içtim kayınbiraderle görümcem ne o be dediler bende böyle böyle diyince daha nerene zayıflıcan dediler,,banane 57 olcam kardeşinle iddaya girdik napiyim

ya bir şey soracağım
şimdi 2 bardak sabah öğle akşam olunca 1200 gram ediyor
normalde 2 litre su iç deniyorya
acaba bunu içince su niyetine sayılır mı
yoksa extra 2 litre daha su içmemiz lazım mı?

canım hiç bi bitki çayı su yerine geçmiyo illaki 2-3 lt su ekstra içmek gerekiyo,,suyun yeri bambaşka

ya bi 2 kilom kaldı ama veremiyorum resmen yapıştı üstüme sinir oluyorum bi bunu deniyim inşallah işe yarar. zaten yediklerime çok dikkat ediyorum ekmek hiç yemiyorum beyaz et ve sebzeyle besleniyorum yeşil çay içiyorum ama tek yapamadığım şey fazla su içmek çünkü çalışırken zor oluyo. ikide bir masadan kalkıp gitmem gerekiyo.

aklıma estikçe içiyorum canım.. günde hemen hemen 6 8 bardak arası içiyorum 2 günde bitirmeye çalışıyorumm ben elma olarak yeşil ekşi elma kullanıyorumm..yemeklerden değilde ekmekten kıstımm öğünlerde 1 dilim yiyorum canımm..birde adet dönemim düşün yani adet olmasaydımm daha farklı olurduu birde ben hiçç sporr falan yapmıyorumm inşş yürüyüşş ve platese başlıcamm ama ne zaman bilmiyorumm tatlımm başladığımda 20.12 63 9 başladımm şuan 24.12 63 kiloydum sabah tatlımm...bilmiyorumm ben bayağğğ faydasını gördümm tatlımm yaaa

evetya bende sevindim onun adına,,sende başlamışsın hayırlı olsun bakalım bizde sonuç nasıl olucak,,ben bugün misafir ağırladım akşam fena kaçırdım öküz gibi yedim derlerya sohbet arasında götürdüm mideyeneyse bugünkü kaçamaklarım o olsun yeterki,,yemekten sonra 2 bardağımı içtim kayınbiraderle görümcem ne o be dediler bende böyle böyle diyince daha nerene zayıflıcan dediler,,banane 57 olcam kardeşinle iddaya girdik napiyim[/QUOTE]

canım tartıldın mııı sabahhh en önemlisi sonuçç ne canımmcımm

canımm sen neler yaptıınnn bu kiloya inmekk içinn biraz bahsedermisinn ??

inşallah sende çabucak verirde çıtır bi anne olursun,,resimdeki senmisin bu arada baya zayıf biriside ordaki
]

evet cnm benim ama gebelik öncesi 54 kg lık halim... ve ben o halimi geri istiyorum... bunun içinde azcık motıvasyon lazm...

umarım bu topıkte eskı kıloma gırmiş fotolarımı yayınlamak nasip olur tabi öncesiyle :)

bu arada karşımım hazır henüz süzmedm... ılımaya bıraktm hatta elmaları secıp bı kac parca goturdm bile çok lezzetli olmuşş...

umarım ılk gunku gıbı heveslı heveslı yapar ve içerim...

yapan tüm arkadaslar gelışmeleri bildirirse topiği canlı tutarız ve herkes daha cok motıve olur...

herkese iyi diyetler...

maşallah cnm çok zayıfmışın tabi beden kitle indeksını bılmıyoruz ama ... hem bence canını sıkma son kılolar daha yavas gıdermiş azck sabır... en kısa zamanda hedefine ulaşman dileğiyle

maşallah cnm sen bu gidişle başı çekeceksin galiba... inş bizde senin gibi kısa zamanda görürüz etkisini

inş tatlımm maşallahh sende 63 kilodan 58 e düşmüşsünn bende bugün itibariyle 63 üm neler yaptınn canım senn 58 düştünn?biraz bahsedermisinn?

inş tatlımm maşallahh sende 63 kilodan 58 e düşmüşsünn bende bugün itibariyle 63 üm neler yaptınn canım senn 58 düştünn?biraz bahsedermisinn?

eşimle 1 ay kadar karatay diyeti yaptık 1 ayda gitti aslında ikimizde 5 er kilo verdık... hatta gecen hafta bı sabah ac karna 57.1 i de gordm ama bı haftadır cok abarttmm 58 lerdeymdr kesın...aslında devam da edecegım ama benı motıve edıcı bıseyler lazımdı bu formulle diyetımı destekliycem inş ...

ocak sonu gibi işe başlıycam (dogum iznindeym) ve eskı kıyafetlerıme gırmem lazm yanı 4 kılo vermem lazm bir ayda inş hep birlikte veririz cnm...

canımm sen neler yaptıınnn bu kiloya inmekk içinn biraz bahsedermisinn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…