• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

canım birde zararı olmaz die düşünüyorum tamamen bitkisell sadece mide rahatsızlığı olan vee tansiyon düşüklüğünde kullanılmıoo..sonuçta ben salatayı falan limonlu yemiyorum bu şekilde kapatıyorum canımm

demin yazmıştım görmedin herhal bak şöyle
bütün malzemeleri katıp 5 dk kaynatcan,5 saat sonra süzücekmişiz ,,ve karışımı bi günde bitircen diye bişey yok,,her öğünden sonra 2 bardak içicezya 2.5 gün falan gidiyo sanırsam,,ne zaman biterse işte ,,sonra ısıtmak yok sıcak soğuk farketmiyo çünkü,,:34:

Tuğbacım rahat bırakmıyor ki ufaklık, bilgisayar kavgası yapıyoruz, başımda işte zar zor okuyorum kusuruma bakmayın kaçırırsam arada yazdıklarınızı, anladım cnm. 8 kilo da bayağı iddalı. Ben ayda 3 te versem yeter bana. :9::52::52:Keşkeee.

canım birde zararı olmaz die düşünüyorum tamamen bitkisell sadece mide rahatsızlığı olan vee tansiyon düşüklüğünde kullanılmıoo..sonuçta ben salatayı falan limonlu yemiyorum bu şekilde kapatıyorum canımm

anaaaaamm dileğimde gelmiş hoşgelmiiiş,,bak kız neler deniyorum bi iddaa ne hale getirdi benii:37::60:

Tuğbacım rahat bırakmıyor ki ufaklık, bilgisayar kavgası yapıyoruz, başımda işte zar zor okuyorum kusuruma bakmayın kaçırırsam arada yazdıklarınızı, anladım cnm. 8 kilo da bayağı iddalı. Ben ayda 3 te versem yeter bana. :9::52::52:Keşkeee.

anlamazmıyım en iyi ben anlarım benimoğlanda bırakmıyo biliyosun:37:şimdi yemek yapmacılık oynuyoda rahatım,,ama kız mızmızlandı tepeme binicek nerdeysee,,ahanda kavga ediyolar ooooooooofff:47::47:

canımm ben bunu başka bi topikte okumuştum konuyu açan arkadaşşş

1 haftada 2 kilo

2 haftada 6 kilo

3 haftada 7 kilo vermişş

tabii ben şoookkk hemen başladımm anlayacağınızz

anaaaaamm dileğimde gelmiş hoşgelmiiiş,,bak kız neler deniyorum bi iddaa ne hale getirdi benii:37::60:

Kür falan okudum hemencecik geldim.:27:
Bakıyım yarın bende hazırlarım belki.:27: Büyük ablama dedim bu akşam da o da duymuş böyle bişey.
Eniştemin bi akrabası yapmış zayıflamış.:27:
Bizde deneyelim neyimiz eksik fazlamız var.:21::21:

canımm ben bunu başka bi topikte okumuştum konuyu açan arkadaşşş

1 haftada 2 kilo

2 haftada 6 kilo

3 haftada 7 kilo vermişş

tabii ben şoookkk hemen başladımm anlayacağınızz
süper ozaman canım:16::16:
Kür falan okudum hemencecik geldim.:27:
Bakıyım yarın bende hazırlarım belki.:27: Büyük ablama dedim bu akşam da o da duymuş böyle bişey.
Eniştemin bi akrabası yapmış zayıflamış.:27:
Bizde deneyelim neyimiz eksik fazlamız var.:21::21:
aynen canım neyimiz eksik neler denemedikki,,bide buna bakalım fayda eder duyduklarınaa göreee demeeek:32::32:yarın hiç durma al hemencik:36:
emzirenler de içebiliyor mu peki?
bence zararı olmaz çünkü içinde zararlı tek bişey yok hepsi kullanılan bitkiler ve meyveler..:34:rahat ol:emir_bebek::nazar:
kızlar yarından itiberen bende başlıyorum 9 kilo vermek istiyorum doğum sonrası yerleşti gitmiyor

hadi inşallah,,gidicek gidicek başka çareleri yok:kkk:

aman yarabbii bukadar leziz bi kürmü olur,:53:,benim bildiğim bütün kürler iğrençti:37: ve içmekte zorluk çekerdim:19:,,nefis nefis:56:,,bi çorba kaşığı içtim çok sıcak henüz mükemmel tadı var:56: çok sevindim ben yaa,rahatlıkla içebilecemiz bi karışım ne mutluuu:43::43:

bende hemen süzmeyi düşünüyorum soğuyana kadar bekletcem sonra süzücem,,heralde soğuması 5 saat sürmez:27:

Son düzenleme:
aman yarabbii bukadar leziz bi kürmü olur,:53:,benim bildiğim bütün kürler iğrençti:37: ve içmekte zorluk çekerdim:19:,,nefis nefis:56:,,bi çorba kaşığı içtim çok sıcak henüz mükemmel tadı var:56: çok sevindim ben yaa,rahatlıkla içebilecemiz bi karışım ne mutluuu:43::43:

bende hemen süzmeyi düşünüyorum soğuyana kadar bekletcem sonra süzücem,,heralde soğuması 5 saat sürmez:27:

canımm emin olll soğuk daha güzelll harikaaa limonata misalii benn çookk sewereekkk içiorumm canımm

Olan var olmayan var cnm, canımızı çektirtmesene yahu.:34:
Ayy o kadar hızlı verebiliyorsak gerçekten süper. Birde tadı nefismiş ee daha ne olsun. Sadece yediklerimizi azaltıcaz dimi.

canım izin verirsen takımdakilere anlatabilirmiyim kürü
düşünmem gerek kurultayı toplayım karar verelimmiki:23::27:şaka biyana istersen anlatta onlarda gelip katılsın:16::16:nerde çokluk orda başarı:46::46::27:
kızlarrr çıkıorum bennn öpüyorumm hepinizii sabahh olsun istiyorum hemen tartılmak içinnn

hadi güzel haberleele gel inşallah..dahada heveslendir bizi:24:

Back