8 haftalik yarisa var misiniz ?

Bugünden başladım ben yarın başlayacağız diye galeyana gelip var olan yağlarıma yağ eklemek istemedim.ama benim esas problemim gece yemeği onu sizlerle aşmaya çalışacağım bu arada listeye eklendim mi

Evet ya ben bile kendime şaşıyorum maşşallah hiç bu kadar düzenli yapmamıştım spor.
Ama zayıfladıkça da gaza geliyorum.
Boyum 1,60 şuanki kilom 64,5 -65 arası

benimde boyum 157 kilo 72
yaklaşık 75 e yakın 2 hafta önce 3 kilo falan verdim çok şükür

ilk hedefim 70 önümüzeki pazartesi

4 hafta sonra 65
8 haftanın sonundada 60 olmak istiyorum inş yarış iyi oldu ya insan gaza geliyor

Bugünden başladım ben yarın başlayacağız diye galeyana gelip var olan yağlarıma yağ eklemek istemedim.ama benim esas problemim gece yemeği onu sizlerle aşmaya çalışacağım bu arada listeye eklendim mi
Benimde yaaa pofff hep akşam acıkıyorum en çok bu saatte yıyorum

vavvvv listeye baktım şimdi kaç kişi olmuşuz daha da eklenmeyen arkadaşlar var galiba rekabet güzel olacak

Kızlar ben de çay yaptım (elma limon, tarcın, karabıber, karanfil) 2 bardak içtim yarın tam gaz başlayalım bakalım heyecan sardı beni:)

Bir de kaçtan sonra yemeği bırakıyorsunuz biz 18:15 gibi evde oluyoruz eşimle ben en erken 19:30'dan sonra yemeği bırakabilirim.

Ben akşam yemeğini akşam 6-7arası halledip gece de 9-9:30 arası bir meyve yada herhangi bir ara öğün yapmayı düşünüyorum.çünkü gece yemeyı tamamen kesersek bir daha hiç yememek gerekiyor yersek daha kolay alıyoruz diye biliyorum tabiyanılıyor da olabilirim

Ben de gündüz kesinlikle ara öğün yapılmalı diye biliyorum ama gece sanki belli bir saatten sonra meyve dahi yenilmemeli (hatta gece yenen meyve göbek yapıyormuş diye bir şey duymuştum sanki uydurmuş olmayım da:):)

Neyse artık doğrusu neyse öğreneceğiz hep beraber:)

yokk tatlım sen tabiki bildiğin gibi yap gittiğim diyetisyen öyle söylemişti bana ama diyetisyenlerin de dediği birbirini tutmuyor zaten ama ben geç yatıyorum uyumam en erken 1-1,5 arası o yüzden acıkırım gözüm döner diye yapmayı planlıyorum bir de o zamandan aklımda kalan tek çeşit meyve yemek gerekiyormuş aynı anda iki çeşit meyveyi az da olsa yemek direk şeker oluyor demişti

madem göbek yapıyormuş meyveyi diğer ara öğünlere kaydırayım yer değiştirmek lazım zaten benim göbek yerinde dahasına gerek yok

Anladım canım buraya yazdıktan sonra baktım dediğin gibi her sitede farklı bir şey yazıyor Canan karatay pek önermiyor ama bazı sitelerde de sıkıntı olmaz denmiş.

Senin diyetisyen söylediyse doğrudur, bir de çok geç yatıyormuşsun acıkırsın gerçekten. İki çeşit meyve aynı anda yenilmeyeceğini öğrendiğim iyi oldu, ben pek severim meyveyi abartmayım o zaman, tek çeşit yiyeyim..

o zaman gr la yiyordum yada taneyle ben kafama göre çeyrek portakal çeyrek elma çeyrek armut gibi salata yapıyordum duyunca kadın beni öldürecekti neredeyse ben de severim karıştırmayı da artık yapmıyorum

bugün istediğimi yiyip yarın sabah başlasam mı ki :)

diyette ilk gün hadi bismillah diyelimm. umarım hepimiz veririz şu kilocukları da taş gibi oluruz. ben inanıyorum. Kızlar benim 18 ocağa kadar 51 olmam lazım imkansız gözüküyo biliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…