Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk allizwell, konun pek güzel 8 hafta olması daha da gaza getiriyor genel yazsaydın ya da 1 yıl deseydin sanırım yazmazdım:)
Ben sabah kalkıp nutella yedim sonra bu konuyu gördüm, şu an elimde kocaman suyum ve listem :)
Pazartesinden itibaren de yediklerimi paylaşırım:)
2gün tıka basa ne yersem yiyim bari
boyum-1,70
kilom-70 (oldum sanırım )
hedefim 60-59
benim boyum 168,hedefim 63 kg.şu anki kilomu pazartesi yazayım.bir haftadır biraz dikkat ediyorum.
Merhaba boyum 17o kilom 77.6 hedefim il ayda 70 olmak Guatırım var zor kilo veriyorum ben resimli paylaşacağım yediklerimi. Sayfama beklerim arkadaşlar uzun ince bir yoldayım
Boyum 159 kilom tam 99
105 kiloydum 99.0 dım bugun sabah. 6 kilo verdim
hedefim de 65
Bende geldim 1.63 boy 64 kilo hedef 50 yesa1 in davetlisiyim.umarım hepimiz hedefimize ulaşırız
Merhabalar,
Bende katilmak istiyorum size ama kilomu pazartesi bildlrsem olur mu?
kızlar beni de ekler misiniz kilom 57.4 boyum:160 hedef:50
Ben ilk başta 5millik bir videosu var onu yapıyordum ama 50 dk yapıyordum o biraz yavaş geldi.leslie nin bir çok videosu var bende de sen hangisini yapıyorsun canım?
bende geçen sene leslie ye sarmıştım. düzenli yapılırsa gerçekten işe yarıorSpor olmazsa olmuyor 2 haftadır hergün düzenli leslie sanson ile yürüyüş yapıyorum diyetle beraber 4 kilo verdim ve acaip şekillendi vücudum.
Sporu eksik etmeyin arkadaşlar
bende geçen sene leslie ye sarmıştım. düzenli yapılırsa gerçekten işe yarıor
şimdi haftada üç gün spor salonuna gidiyorum boş günlerde leslie yapsam iyi olcak
iyi gidiyorsun sende tebrik ederim kioln boyun kaç merak ettim