8 haftalik yarisa var misiniz ?

Hoşbulduk allizwell, konun pek güzel 8 hafta olması daha da gaza getiriyor genel yazsaydın ya da 1 yıl deseydin sanırım yazmazdım:)

Ben sabah kalkıp nutella yedim :KK43: sonra bu konuyu gördüm, şu an elimde kocaman suyum ve listem :)

Pazartesinden itibaren de yediklerimi paylaşırım:)

iyi ki geldin :KK49::KK49: ben gercekten yarismak ve kilo vermek istiyorum:KK54: elimden geldigince foruma yazcam ve 8 hafta sonra kesinlikle ayni kiloda olmucam:KK11:

2gün tıka basa ne yersem yiyim bari :KK70::KK70::KK70::KK70:

boyum-1,70
kilom-70 (oldum sanırım :KK17: )
hedefim 60-59 :KK73::KK73:

hosgeldinn :kk77: son bir gunnnnn bundan sonra cizzz:KK20:

benim boyum 168,hedefim 63 kg.şu anki kilomu pazartesi yazayım.bir haftadır biraz dikkat ediyorum.

Tamamdir kilonu yazdigin zamn eklerim listeye :KK60:

Merhaba boyum 17o kilom 77.6 hedefim il ayda 70 olmak Guatırım var zor kilo veriyorum ben resimli paylaşacağım yediklerimi. Sayfama beklerim arkadaşlar uzun ince bir yoldayım

Hosgeldinnnn aslinda tartiyi da resimli paylassak guzel olurr bunu bi dusunelim:oops:

Boyum 159 kilom tam 99
105 kiloydum 99.0 dım bugun sabah. 6 kilo verdim
hedefim de 65

Hosgeldiiin yakin kilolardayiz bende 98 i gormustum birlikte vercez inslah:KK16:

Bende geldim 1.63 boy 64 kilo hedef 50 yesa1 in davetlisiyim.umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

Hosgeldinnnn:KK19::KK19:

Merhabalar,
Bende katilmak istiyorum size ama kilomu pazartesi bildlrsem olur mu?

tabiki kilo yazildiktan sora hemen ekletim listeye:KK54:

kızlar beni de ekler misiniz kilom 57.4 boyum:160 hedef:50

Hosgeldinnnnnn:KK68::KK68:

Günaydın kızlar son gün diye hiç dikkat etmeden dolu dolu kahvaltı yaptım ama yarından itibaren dikkat etme dönemi başlayacak.

herkese iyi pazarlar yarın başlanılacak diye bugündende abartmamak lazım değil mi hanımlar:) Dün okuduğum bir yazıda gördüm bu da psikolojik birşeymiş diyet demeyelim zaten diyet sözcüğü sadece bir ağız alışkanlığıdır hep birlikye zayıflayacağız sağlıklı beslenerek az ve öz yiyerek no diyet no cry:)

Çok güzel yazmışşsın therapne ben de 1 bardak yeşil çay içtim şimdi de 1 mandalina yiyorum kahvaltım pek yogundu ama:))

Spor yapacak mısınız kızlar peki? Sporsuz olmaz aslında ama yine de bilemedim

ben yapacağım fitnessa gidiyorum ama her gün gidemiyorum evde de bişeyler yapmaya çalışıyorum birde telefonuma adımsayarı yükledim günlük adım bildirimide yaparım

leslie nin bir çok videosu var bende de sen hangisini yapıyorsun canım?
Ben ilk başta 5millik bir videosu var onu yapıyordum ama 50 dk yapıyordum o biraz yavaş geldi.
Sonra burdan rose7634 sağolsun bana başka videolar tavsiye etti. Şimdi yaptığım biraz daha eğlenceli ve hareketli
Leslie Saonsone 4miles power walk bu videonun adı da
58 dk sürüyor ama epey inceldim . :KK73:

Anladım canım ben de 3 mil weight loss yapıyordum arada ama oldu bayaa yarın üşenmesem de yapsak bari 45dk kadar sürüyordu o da.. 2. mili power walk şeklindeydi canım cıkıyordu:)

dün 2 yumurtadan peynirli omlet 1 dilim tam buğday ekmeği yedim sabah

öğlen 1 yemek kaşığı menemen 1 küçük dilim ekmek çay

akşam 5 te 2 tavuk but yağsız pişmiş ve salata

bu sabah 1 buçuk haşlama yumurta beaz peynr domates

öğlen şekerim düştü biraz kek vedim hazır meyveli olandan:KK12: ilk kaçamağımdı

yarım saat sonra akşam yemeği yicem tavuklu patates oturtma tencerde yoğurt ve salata

akşam acıkırsam mmeyve yerim bugünlük menüm bu kadar
:KK69:

Spor olmazsa olmuyor 2 haftadır hergün düzenli leslie sanson ile yürüyüş yapıyorum diyetle beraber 4 kilo verdim ve acaip şekillendi vücudum.
Sporu eksik etmeyin arkadaşlar
bende geçen sene leslie ye sarmıştım. düzenli yapılırsa gerçekten işe yarıor
şimdi haftada üç gün spor salonuna gidiyorum boş günlerde leslie yapsam iyi olcak

iyi gidiyorsun sende tebrik ederim kioln boyun kaç merak ettim

kahvaltı
sucuk peynir zeytin reçel yarım dilimden az fazla kepek ekmeği çay.
2-3 gündür squats yapıyorum bakalım

bende geçen sene leslie ye sarmıştım. düzenli yapılırsa gerçekten işe yarıor
şimdi haftada üç gün spor salonuna gidiyorum boş günlerde leslie yapsam iyi olcak

iyi gidiyorsun sende tebrik ederim kioln boyun kaç merak ettim

Evet ya ben bile kendime şaşıyorum maşşallah hiç bu kadar düzenli yapmamıştım spor. :KK6:
Ama zayıfladıkça da gaza geliyorum.
Boyum 1,60 şuanki kilom 64,5 -65 arası

X