8 haftalik yarisa var misiniz ?

Günaydiin :) Kizlar kilom 78.4 demistim dün biraz fazla kacirdim galiba 200gr almisim.
Baslangic kilom böylelikle 78.6 oldu.

günaydın kıslar
kilom 74,
2 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta 4 zeytın ve bol limonlu maydonoz bir açık çay
sabah sizin gazınızla kızlar işe gitmeden saat 6 da kaldım yarım saat zumba yaptım hadı bakalım gitsin kilolar :KK47:

günaydınlar.haydi bismillah...
evet arkadaşlar bildirimim şöyle;
boyum 1.68
şu anki kilom 73.2
hedefim 64 kg:-)inşallahhhh.(bu kiloyu en son 10 yıl önce görmüştüm.:cry:)
geçen haftadan beri dikkat ettim 2,3 kg vermişim şükür.ama benim motivem çok zor oluyor.bir bozdummu ipin ucu gidiyor bende.hepimize Allah bol motive,bol azim ve bol kilo kaybı versin inşallah...

Kahvaltimi da hemen paylasiyim.
Form cayi
2 yumurtayla yapilmis peynirli omlet
2 dilim kepekli ekmek

simdiye kadar 1 lt suyumu icmis bulunmaktayim. birazdan en az 1 saat yürüyüs yapacam

Gunaydin kuşlar Benice alirmisiniz yarisa tam 8 hattan var benimde esimle iddiaya girdik 50 kilo olursam tektaş alacak
Eğer listeye alirsaniz ölçülerin kilom 57.9 boyum 1.50 aslında hedefin 48 ama ilk hedefin 50 şubat basina kadar yasimda 31

image.jpg
Başlangıç böyle bakalım 8 hafta boyunca nasıl gidecek herkese başarılar Sabah: 1 dilim ekmek büyük bardak bitki Çayı ( mate rezene kekik yeşil Çay Funda Yaprağı ) yarım litre su

Herkese günaydınnn güzel ve fit hatunlar olmaya hazır mıyız:))

sabah: omlet,1 dilim peynir, yarım dilim ekmek(tam buğdayım kalmamış)
kalorileri: omlet:181 peynir:94 yarım dilim ekmek:35

Eklentiler

• 1. gün sabah.JPG
    1. gün sabah.JPG
    105 KB · Görüntüleme: 53
ben de yazayım menümü:
sabah(6.45): 1 yk.zeytinyağı+ılık su
kahvaltı(saat 8.30): 1 dilim tam buğday ekmeği
bir kupa tek şekerli çay.
2 dilim kaşar peyniri.
Ara(10.00): yarım kupa şekersiz nescafe
öğle yemeği(11.50): 1 kepçe tarhana çorbası
4-5 kaşık yeşil fasülye
Yarım dilim tb. ekmeği
ama bugün çok yemişim gibi hissettim.karnım resmen şişti.geçen hafta öğleleri tek çeşit yemek ve 1 dilim ekmek yiyordum bugün iki çeşit çok doyurdu galiba.

Ben emzik li bir anne olduğum için çok katı diyet yapamam ayrıca benim yemek saatleri pek düzenli değil. Bebeğe bağlı. Sabah tartida 75.4 geldim.
Kahvaltida:
3 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k. süzme peynir
1 tatlı kaşığı tereyağ
2 tatlı kaşığı bal
2 fincan ıhlamur

1 lt şu içtim bu saate kadar.
To be continue. . .

Sabah karatay kahvaltımı yaptım.
Öğle: şehriye çorbası ve 2 galeta yarım ayva 2 lokma tatlısıç
Akşam: ziron varmış ama ben yemiycem slata yerim büyük ihtimalle ve spor yaptım tam 600 kalori yaktım

X