ben de bir yıldır uğraşıyorum vermedim değil ama kısa vadeli oluyor al ver insan bu sefer umutsuzluğa düşüyor bu sefer verelim de yaza yeni gardolap dizelim gönlüme göre alışveriş yapmak istiyorumekledim canım tek basına yapmayı denedim olmadı sürünüyorum destekle bide yarısarak daha iyi kilo veririz inşallah
Boy 170 kilo 66 hedef 58hosgeldinnn boy kilo hedef yazarsan tamamdır
muhteşem bi film yaaaaallizwell amir khan dan mı :)
ayy bı ara bende sardım ama hınt degıl de sadece amır khan ızledım :) ghajiniyebayıldım ama ağladım bilemuhteşem bi film yaaaa
hint filmlerine çok fena sardık biz
beni de alır mısın?
boy 160
kilo 54
hedef 50
Evett hemen basliyoruzhemen başlıyoruz dimi diyete?
Beni de yazın kızlar
Boy 1,60
kilo 65
hedef 55
bende katılmak istiyorum
elma kürü nasıl acaba?
merhaba, ben de katılabilir miyim aranıza :) benim kilom epey fazla şu an 130 um8 hafta sonundaki hedefim 115 boyum 164 :)
hosgeldinnnn
tartımızın pili bitmiş tatlım eşim alsın hemen tartılıp yapıcam lkilo bildirimimi ..buarada ben gecen 8 ay önce yani yirmi kilo verdim ama diyeti bırakıp hoooop tekrar aldım kilolarıTabikiii hosgeldinnn
Evett hemen basliyoruz
hosgeldinnn
Hosgeldin canimmm bildirimini bekliyorum :))
cnm benim hedef 60 olcaktı yogunlukdan karısdı sanırımkızlar bende geldim
29 yaşındayım (30 ama bundan sonra 29da sabıt kalcam )
1,65 boyum 6.11.2014 de 77- 78 başladım diyete akupunturla beraber ama son ıkı haftadır gıtmedım ıgne değişimine çarşamba kendım cıkardım ıgnelerı fark varmı anlamak ıcın
sabah tartıldım 74 kiloyum kızlar yememe dıkkat edıyorum ozellıkle aksamları sebze corba yada salata ıle bır yada ıkı dılım kepek ekmegı yıyorum sabahları mutlaka kahvaltı yapıyorum ve ara ogun yıyorum kızlar bakalım ne olcak sonuc spor hıc yapamıyorum bende mayısa kadar 60 kılo olmalıyım kararlıyım bu sefer
Hemencecik duzelttimcnm benim hedef 60 olcaktı yogunlukdan karısdı sanırım