Ama güzel bir baslangic onemli olan once istemek insallah dilediğin kiloya zorlanmadan düşersn :) spor yapmaya basladiktan sonra gerisi istemsiz geliyor emin ol hic durma direk spora basla derim benCok sisman degilsin bir obez olarak soyluyorum
Ben 23 yasinda 94 kiloyum ve kilolu olmaktan cok sıkıldım artik
Ben diyet yapamıyorum daha önce yaptığım gibi ekmegi kesicem yesil cayimi icicem spor yapicam :)
Ama güzel bir baslangic onemli olan once istemek insallah dilediğin kiloya zorlanmadan düşersn :) spor yapmaya basladiktan sonra gerisi istemsiz geliyor emin ol hic durma direk spora basla derim ben
Ben çok fazla ekmek yemiyorum. Ama tatlı pasta çok yiyorum. Evde de yalnız olunca yemek vs yapmıyorum, ya dışarda yiyorum ya da abur cubur.Ben diyet yapamıyorum daha önce yaptığım gibi ekmegi kesicem yesil cayimi icicem spor yapicam :)
Su ile desteklersen metabolizmayi hızlandırıyor istah kesiyor ve odem atıyor. Tavsye ederm ama günde 2 bardak. Ve 1 hafta ic 3 gun icme sonra devam. Alismasin bunyen ben öyle yapıyordum emin ol ck etkisi oluyor.Ben çok fazla ekmek yemiyorum. Ama tatlı pasta çok yiyorum. Evde de yalnız olunca yemek vs yapmıyorum, ya dışarda yiyorum ya da abur cubur.
Son günlerde sadece nutellayla geçiştirdiğimi biliyorum öğünleri
Spor tamam. Yeşil çay da güzel. Her gün içiyorum zaten ama ne faydası olur kilo verme konusunda?
Ben her gün bir fincan içiyorum en az. Su da günde 2 litre içiyorum. Diyet amaçlı değil bunlar genelde yaptığım şeyler. Benim ekstra bir şeyler yapmam gerekiyor sanırım.Su ile desteklersen metabolizmayi hızlandırıyor istah kesiyor ve odem atıyor. Tavsye ederm ama günde 2 bardak. Ve 1 hafta ic 3 gun icme sonra devam. Alismasin bunyen ben öyle yapıyordum emin ol ck etkisi oluyor.
Spor tavsiye ediyorum günde 1 saat bile yeterli.Ben her gün bir fincan içiyorum en az. Su da günde 2 litre içiyorum. Diyet amaçlı değil bunlar genelde yaptığım şeyler. Benim ekstra bir şeyler yapmam gerekiyor sanırım.
Sporu haftada en fazla 4 gün yapabilirim. Spor salonuna gidecek vaktim olmuyor bundan fazla. Uyar mı arkadaşlar :)Spor tavsiye ediyorum günde 1 saat bile yeterli.
8 haftayı görünce daldım hemen zaten böyle birşey arıyormuşum sanki
Beni de ekleyin listeye hergün yazmaya çalışırım ama yazamazsamda idar edin.
Sabahları normal kahvaltı acıktıkça yeşil elma akşam salata çorba gibi bir diyet uydurdum kendime. Ah plates yapmayı ne çok istiyorum onu da düzene oturturum böylelikle. Gitsin fazla kilolar artık hiç bu kadar kilo almamıştım çıtamı aştım sonra da dur dedim
162 boyum var 65 de kilom
ne yapıyorsun canım nasıl verdinMerhaba bende kendkme motivasyon yeri ariyordum
beni de katarsaniz araya cok sevinirim.
8 gündür diyetteyim ve 3.800 kg verdim.
Boy 1.72 Kilo 78.4 Hedef: 62
elma kürü nasıl acaba?Elma kürü + elma sirkesini uyguluyorum ve saat 4'te en son yemegimi yiyorum. + 3lt su ve spor tabiki
bende katılabilir miyim aranıza ben 1haftadır diyet spor yapıyorum 2 kilo verdim... kilom 61,5 boyum 1.56
kızlar bende geldim
29 yaşındayım (30 ama bundan sonra 29da sabıt kalcam )
1,65 boyum 6.11.2014 de 77- 78 başladım diyete akupunturla beraber ama son ıkı haftadır gıtmedım ıgne değişimine çarşamba kendım cıkardım ıgnelerı fark varmı anlamak ıcın
sabah tartıldım 74 kiloyum kızlar yememe dıkkat edıyorum ozellıkle aksamları sebze corba yada salata ıle bır yada ıkı dılım kepek ekmegı yıyorum sabahları mutlaka kahvaltı yapıyorum ve ara ogun yıyorum kızlar bakalım ne olcak sonuc spor hıc yapamıyorum bende mayısa kadar 60 kılo olmalıyım kararlıyım bu sefer
Merhaba bende kendkme motivasyon yeri ariyordum
beni de katarsaniz araya cok sevinirim.
8 gündür diyetteyim ve 3.800 kg verdim.
Boy 1.72 Kilo 78.4 Hedef: 62
Benim de 3 aylik bebeğim var. Emzirirken hızlı kilo veriliyor ancak ben tatlıya fena sarıldım bu aralar o yüzden bırak vermeyi almaya başlicam. Pazartesi sabah tartılıp basliycam bakalım. Bebekten fırsat bulabilirsen spor yapabilirim.
aynı anda iki topiğe devam etsem sizce sakıncası olur mu