8 haftalik yarisa var misiniz ?

bebeğim için adlı konuya yazıyorum burayada yazarım hergün
yaş 23
boy 157
kilo 72
8 haftanın sonunda 60 kilo olmak istiyorum inşallah.
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum

merhaba bende varım 165cm boyunda 89 kg ve 32 yaşındayım beni de aranıza alır mısınız kendi yazdığım sayfa da var ama burada da paylaşmak ve yarış iyi olur

merhaba bende varım 165cm boyunda 89 kg ve 32 yaşındayım beni de aranıza alır mısınız kendi yazdığım sayfa da var ama burada da paylaşmak ve yarış iyi olur
bu arada hedefimi yazmayı unuttum benimyolum çok uzun bu haftalık hedefim 87,5 ama bir yıl sonra 53 kg olayı hedefliyorum

bebeğim için adlı konuya yazıyorum burayada yazarım hergün
yaş 23
boy 157
kilo 72
8 haftanın sonunda 60 kilo olmak istiyorum inşallah.
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum

hosgeldin o zaman

hosgeldinn aramızaaa merak etme benim yolum daha uzun

ben de geldim boy 160 72 kg hedef 60

hooosgeldinnn

kızlar bu arada squatgirl.com sitesini öneririm hareketin etkisini görün bir inceleyin derim.

sağol canım listeye baktım şimdi 89 kg mım 8 haftalık hedefim 77 kg olmak olsun boyun 165 cm yani haftada 1,5 umarım olur yarışma da çok iyi olacak böylece birbirimize karşı da sorumlu oluruz bu da yaymamıza engel olur

ekledim canım tek basına yapmayı denedim olmadı sürünüyorum destekle bide yarısarak daha iyi kilo veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…