8 haftalik yarisa var misiniz ?

ekledim canım tek basına yapmayı denedim olmadı sürünüyorum destekle bide yarısarak daha iyi kilo veririz inşallah:KK51:
ben de bir yıldır uğraşıyorum vermedim değil ama kısa vadeli oluyor al ver insan bu sefer umutsuzluğa düşüyor bu sefer verelim de yaza yeni gardolap dizelim gönlüme göre alışveriş yapmak istiyorum :KK48:

elma kürü nasıl acaba?

Elma kürü söyle cnm: 3 elma, 1 limon, 1 cubuk tarcin, 1 tatli kasigi tüm kara biber, 1 tatli kasigi karanfil ve 3 lt su.

Bunlari bi tencere de kaynatiyorsun.
Geceden yap ki sabah baslayasin. Günde 3 defa yemekten 10 dakika önce. Bu kürü sadece Bir hafta uygulayabilirsin sana 3 kilo verdireceginin garantisini veriyor. Bidaha uygulamak icin bir hafta ara vermek gerek.

kızlar bende geldim
29 yaşındayım (30 ama bundan sonra 29da sabıt kalcam ):p
1,65 boyum 6.11.2014 de 77- 78 başladım diyete akupunturla beraber ama son ıkı haftadır gıtmedım ıgne değişimine çarşamba kendım cıkardım ıgnelerı fark varmı anlamak ıcın
sabah tartıldım 74 kiloyum kızlar yememe dıkkat edıyorum ozellıkle aksamları sebze corba yada salata ıle bır yada ıkı dılım kepek ekmegı yıyorum sabahları mutlaka kahvaltı yapıyorum ve ara ogun yıyorum kızlar bakalım ne olcak sonuc spor hıc yapamıyorum bende mayısa kadar 60 kılo olmalıyım kararlıyım bu sefer :KK71:
cnm benim hedef 60 olcaktı yogunlukdan karısdı sanırım

Ben de katılabilir miyim?

Evlendim evleneli 4 kilo aldım yanı 3,5 ayda 4 kilo.

Boyum kısa olduğu için ve ailemde kilo sorunu olduğu için çok dikkat etmem gerekiyor.

Boy:158
Kilo: 55 (göbek de var malesef:KK43:
Hedef: 50 hattaa 49 olsam da pek güzel olur

Pazartesinden itibaren her şeyi yazmaya hazırım:)

squatgirl inceledim gerçekten güzel

Asla diye bir liste yaptım: Kızartma, patates, ekmek, makarna, pirinç, tatlı ve asitli içecekler (Arada kaçamak olabilir ya da günde 1 dilim ekmek ama mümkünse yemeyeceğim)

Evde limon, tarçın, karanfil, karabiber var elma alıp ben de tekrardan devam edeceğim o içeceği yapmaya çok faydasını görmüştüm zamanında bir de cildi de güzelleştiriyor bence..

Kızlar çok gaza geldim umarım gider şu kilolar..

X