Katılıyorum bence yemek öğünleri mızı tamamladiktan sonra aksam yazmak daha mantikli tam liste halindekızlar neden yediklerimizi bi gün sonra tam liste halinde yazıp paylaşmıyoruzki.
fikir alışverişi yapsak gün içindede daha iyi olmazmı?
kızlar neden yediklerimizi bi gün sonra tam liste halinde yazıp paylaşmıyoruzki.
öğün öğğün mü yazacalım yoksa gün bitince mi ?
bencede
mantıklı çünkü kimin de yapığı birbirine giriyor
Daha iyi bence de
Sanki gün bitince hepsini toptan yazmak daha iyi olacak gibi. Bu şekilde çok karışacak çünkü. Siz ne dersiniz?
Çok başarılı canım bügün ben abarttım birazSABAH: omlet 1 dilim peynir yarım dilim ekmek
ÖĞLE: havuç-lahana-marul salatası(yağsız) 2 dilim etimek, 120 gr beyaz peynir
AKŞAM: Tonbalıklı makarna salatası(içine marul havuç turşu filan koyucam) resmini sonra paylaşırım
SPOR: 10 DK KOŞU BANDI,20 DK KARDİYO ALETLERİ, 30 DK ELİPTİK BİSİKLET(235 CAL)Eki Görüntüle 1328356
Eki Görüntüle 1328351 Eki Görüntüle 1328353
Canım Benim için öyle zor oluyor ama gene de bilirsinşzCogunluk ayni fikirde oldugu icin menu paylasimini gun sonunda toptan yazalim
kızlar neden yediklerimizi bi gün sonra tam liste halinde yazıp paylaşmıyoruzki.
öğün öğğün mü yazacalım yoksa gün bitince mi ?
Sanki gün bitince hepsini toptan yazmak daha iyi olacak gibi. Bu şekilde çok karışacak çünkü. Siz ne dersiniz?
mantıklı çünkü kimin de yapığı birbirine giriyor
Daha iyi bence de
Yesacığım gayet ıyı oldu valla gozumu zor actım ama sonra ooohoooo kıpkırmızı oldum yarım saat olmadan dus aldım kı dahı terlemem yıne gecmedı dınc oldum ıstede kıslar ben haftada 3 gun sabah yapacagım spor yoksa baska aksam eve gel yemek yap bulaşık cocugun dersı derken pılım bıtıyorSonuna kadar katılıyorum kızlar:)
Tam gün menümüz belliyse sabahtan da yazabiliriz ama sabah bir mesaj öğle bir mesaj pek karışıyor:)
Güzel bir başlangıç olmuş lavaş yiyen arkadaş hariç herkesi kutluyorum :) Özellikle spor yapanları
Acaba ben de mi sabah erkenden kalkıp spor yapsam daha önce hiç yapmadım ama işe gitmeden önce acaba nasıl olur?
3 dilim yedim lavaş canım ya okadar da kötüdeğil durumum aksama telafi ederimSonuna kadar katılıyorum kızlar:)
Tam gün menümüz belliyse sabahtan da yazabiliriz ama sabah bir mesaj öğle bir mesaj pek karışıyor:)
Güzel bir başlangıç olmuş lavaş yiyen arkadaş hariç herkesi kutluyorum :) Özellikle spor yapanları
Acaba ben de mi sabah erkenden kalkıp spor yapsam daha önce hiç yapmadım ama işe gitmeden önce acaba nasıl olur?