8 haftalik yarisa var misiniz ?

kızlar neden yediklerimizi bi gün sonra tam liste halinde yazıp paylaşmıyoruzki.
fikir alışverişi yapsak gün içindede daha iyi olmazmı?

öğün öğğün mü yazacalım yoksa gün bitince mi ?

mantıklı çünkü kimin de yapığı birbirine giriyor

Daha iyi bence de

Sanki gün bitince hepsini toptan yazmak daha iyi olacak gibi. Bu şekilde çok karışacak çünkü. Siz ne dersiniz?

Cogunluk ayni fikirde oldugu icin menu paylasimini gun sonunda toptan yazalim

ben yarın sabah düşünüyorum misal.
akşam cepten yazmak zor olucak
ve bugün iyi başlıyamadım ben. grip olmuşum

O zaman bende aksam tam liste yazarim. Kenara not aliyorum neler yedigimi :) yoksa ooooo

herkese selam topik coşmuş maşallah.
ben sabah tam buğday ekmeği ile 2 dilim beyaz peynir domates ile tost yaptım yağsız

öğlen tavuklu patates ve yarm dilim tam buğday ekmeği yedim

akşam yağsız salata ve meyve yicem

bugünlük menüm bu kadar

SABAH: omlet 1 dilim peynir yarım dilim ekmek

ÖĞLE: havuç-lahana-marul salatası(yağsız) 2 dilim etimek, 120 gr beyaz peynir

AKŞAM: Tonbalıklı makarna salatası(içine marul havuç turşu filan koyucam) resmini sonra paylaşırım

SPOR: 10 DK KOŞU BANDI,20 DK KARDİYO ALETLERİ, 30 DK ELİPTİK BİSİKLET(235 CAL)

Büyük bir bardak yeşil Çay biberiyeli ve tarçınlı Öğlen arkadaşlar kebap Yemeğe gittik iki Şiş kebap yedim 3 dilim de Lavas yedim çok pişmanım Son dilim fazlası ya aksam birşey yemeyeceğim sadece tarçınlı süt .Okuldan Eve gelirken Yürüdüm Bügün ve gün boyu toplamda 6000 adım altmışım telefon daki adımmatik te.

kızlar neden yediklerimizi bi gün sonra tam liste halinde yazıp paylaşmıyoruzki.
fikir alışverişi yapsak gün içindede daha iyi olmazmı?

öğün öğğün mü yazacalım yoksa gün bitince mi ?

Sanki gün bitince hepsini toptan yazmak daha iyi olacak gibi. Bu şekilde çok karışacak çünkü. Siz ne dersiniz?

mantıklı çünkü kimin de yapığı birbirine giriyor

Daha iyi bence de

Sonuna kadar katılıyorum kızlar:)

Tam gün menümüz belliyse sabahtan da yazabiliriz ama sabah bir mesaj öğle bir mesaj pek karışıyor:)

Güzel bir başlangıç olmuş lavaş yiyen arkadaş hariç herkesi kutluyorum :) Özellikle spor yapanları

Acaba ben de mi sabah erkenden kalkıp spor yapsam daha önce hiç yapmadım ama işe gitmeden önce acaba nasıl olur?

O zaman ben de yazayım

SABAH:
kalkınca 1 bardak su
1 bardak metabolizma arttıran çay
kahvaltılık gevreği ve süt (Special K ve yulaf ezmesi karıstırdım)

ARA
Yarım muz
yarım mandalına

OGLE
Köfte
ayran

ARA
1 mandalina

ARA
1 yumurta (haşlanmış)

AKŞAM (18:30gibi yiyeceğiz sanırım)
Tarhana çorbası
Salata

Tüm gün bol su
Spor şimdilik yok ama inşallah leslie ile 3 mil yürüyelim diyoruz:)

tümünü aynı anda paylaşmak daha uygun gibi geldi bana da. Derli toplu olur yediklerimiz.

Ben akşam yemeğinde 4-5 lokma kepekli lavaş arası tavuk döner ve bolca ayran içtim.
ilerleyen saatlerde az şekerli iki bardak çay içerim.iki de mandalina yerim büyük ihtimalle.

Yesacığım gayet ıyı oldu valla gozumu zor actım ama sonra ooohoooo kıpkırmızı oldum yarım saat olmadan dus aldım kı dahı terlemem yıne gecmedı dınc oldum ıstede kıslar ben haftada 3 gun sabah yapacagım spor yoksa baska aksam eve gel yemek yap bulaşık cocugun dersı derken pılım bıtıyor

kıslar ozaman ben ya sabahdan yada aksam işten çıkmadan yazacagım cunku evde net kullanmıyorum bilginize hanımmlar

3 dilim yedim lavaş canım ya okadar da kötüdeğil durumum aksama telafi ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…