8 hafta aldırmak için çok geç mi..

bebeği de aldırmayacaksın. Boşuna zırt pırt gidip de boyuna baktırıp durma.
Kinamadiniz öyle mi, bu üstteki ne oluyor. Ben ne hâlde neler çekerek yaşayarak gidiyorum hastaneye neler çekiyorum siz gelip burda ağzınıza geleni sayın diye mi, "zırt pırt" diyerek alaya alın diye mi

Bilmiyorum senin yerinde olsaydım boşansam.bile bebeğime kiymazdim.. ne yaşadın bilmiyorum tabi söylemesi kolay diyebilirsin ama yaşadıklarında onun hiçbir payı yok asıl onun yaşadıklarında senin payın var.. mesela korunabilirdin madem ruh hastası diyorsun eşine hadi diyelim şehvet duygusuna kapılıp birlikte oldunuz ya da zorla oldu yine de bi şekilde korunman gerekirdi. Hem kendin korunmayip hemde bebeğe kıymak çok büyük bencillik gibi geliyor bana çok büyük bir karar Allah yardımcın olsun inancın ne bilmiyorum tabi ama benim inancima gore bı cana kıymak bu cinayetten bı farkli yok

Bide geçmiş konularınız okudum biraz samimi söylüyorum sizin bı uzman desteğine ihtiyacınız var ilk önce kendinizi iyilestirinki sağlıklı kararlar alabilin size tavsiyem pişman olacağınız şeyler yapmayın derim

Bosanamasam bile bir ihtimal diyelim huzursuz gergin ve hazır olmayan bir anneyi hak ediyor mu veya ben hak ediyor muyum böyle ağır bir yükü bu durumda, oğlum bebekken hep keşke dogurmasaydim vs diyordum kendimi sucluyordum
Hazır değilsen bütün korunma yöntemlerini denesseydin ozaman sevişirken oh ne ala sonra aldirsammi vicdan muasebesi yapıyorsunuz aldırın ama o çocuğun ahı da bir ömur yakajizda olacak bunuda bilin 8 haftwya kadar niye bekliyorsunuz istemiyorsunuz madem sanki çok vicdanınız varmış gibi

Ya bosverin böyleleri aliskindir yapıp yapıp aldırmaya vijdan sömürüsü yapıyor işte Allah böyle insanlara nasip ediyorda onca isteyip insan varya . ... Neyse Günaha girmiycem

Tabi

Önceki konunuz nedir gerçekten merak ettim nasıl bakılır onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…