8 günüm geçiyor hamilemiyim

zeyzey07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
144
116
18
28
merabalar arkadaşlar üç ay önce dogum yaptım ve lohusalıktan sonra gecen ay 11 inde adet gördüm bu ay sekiz günüm geciyor normalde korunuyoruz prezervatif le ama bir kerecik korunmadan yapmıştık ve suan günüm geciyor acaba hamile olabilirmiyim böyle bi durum yasıyan varmı yardımcı olun lütfen sütüm de yok ki adet düzensizliğim olsun diyeyim henüz yeni cıktım hamilelik den kızım üç aylık ve moralim bozuldu hamileliğim zor geciyor ve bebişim daha cok küçük aksam test yapcam ama bekleyemedim bu durmu doğumdan sonra yasan varmı kızlar ?

Hamilelik belirtisi var mi peki canım? Hakkınızda hayırlısı olsun.

Zor bi ihtimal ya.Normal vücudunuz düzene girmeye çalışıyor.Ama korunun bebeğe yazık etmeyin.

yok cnm yaa yada farkında değilim bilmiyorum mide bulantısı idrara cıkma falan da yok yani hamile gibide hissetmiyorum

Korunmadığınız her ilişkide hamile kalma ihtimaliniz var. Bir keresi üç keresi yok bunun. Bebek istemiyorsanız korunun.

Doğumdan sonra adetler hemen düzene girmez ki.
Hamilelik ihtimali de var elbet ama bence hamile değilsiniz henüz düzen oturmadı.

Doğumdan sonra adetler hemen düzene girmez ki.
Hamilelik ihtimali de var elbet ama bence hamile değilsiniz henüz düzen oturmadı.
ayy inşallah öyledir ya hani sütüm olmadığı için süt korur derler ya ee sütte yok tedirgin oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…