hemen hemen aynıyız canım yani düz sayılırız..CANM SENİN ÖLÇÜLERİN O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YA. BENİM GÖGÜS BOYUTLARIM DA HEMEN HEMEN Miraisfree GİBİ. HANİ FOTO KOYMUŞTU YA ONDAN ONU ÖRNEK VERİYORUM. SENİN ÖYLE DEĞİL Mİ? ÇÜNKÜ SENİN ALT ÜST ARADAKİ FARK LA BENİM FARK BİRBİRİNE YAKINDI SANKİ.. BENİM ŞİMDİKİ ÖLÇÜLERİM:ALT:75 ÜST: 82
matem işe yardığınnı düşündüğüm plan başlığı açmıştım ki artık ordan yazacağım gelişmeleri. planımı değiştirdim biraz. ora baksana bi ölçülerim hk anlamadığım bir iş varhemen hemen aynıyız canım yani düz sayılırız..
benim alt ölçüm bazen 72 bazen 73-74 çıkıyor bunu anlamış değilim.üst ölçümse 81.
yani şuan varolanın 2 katı büyütmem gerek..
büyüme oldu mu?
Hala şerbetçi otu çayı ve çörek otu yağı kullanıyorum şu an göğüs altı ölçüm 68-67 göğüs ölçüm 84 biraz kilo vermeme rağmen küçülmedi sanırım kürlere devam ettiğim için bence gerçekten etkili
Evet, ikisi bir arada etkili oluyorbüyüme oldu mu?
Düzenli spor yaptığım için bir etkisi olmadı sanırımŞerbetçi otu çayı göbeğinde şişlik yaptı mı?
Benimde aynisi alt 73 ust 81 masaj etkili diyolar sadece masajla buyutenler var kizlar napicaz bu ciciklerle yahemen hemen aynıyız canım yani düz sayılırız..
benim alt ölçüm bazen 72 bazen 73-74 çıkıyor bunu anlamış değilim.üst ölçümse 81.
yani şuan varolanın 2 katı büyütmem gerek..
BEN TAM GAZ DEVAM EDİYORUM Kİ ŞUAN GİDİŞATTAN ÇOK MEMNUNUMMM:))))))))Benimde aynisi alt 73 ust 81 masaj etkili diyolar sadece masajla buyutenler var kizlar napicaz bu ciciklerle yaher gecen gun umudumu kaybediyorum
Ne yapiyorsun canım buyutmek icinBEN TAM GAZ DEVAM EDİYORUM Kİ ŞUAN GİDİŞATTAN ÇOK MEMNUNUMMM:))))))))
Ne Yapmıyorum ki CNM bnmNe yapiyorsun canım buyutmek icin
CNM elim değdi yazmam bitmeden cevap paylaşıldı.... Sen işe yaradığımı düşündüğüm Planı'm diye açtığım konuya bakarsanNe yapiyorsun canım buyutmek icin
Saol canim okumustum hatirladim tsklerCNM elim değdi yazmam bitmeden cevap paylaşıldı.... Sen işe yaradığımı düşündüğüm Planı'm diye açtığım konuya bakarsanbaya şey yaptığımdan ))
hah tamam :) biraz yoğun ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ki gelişmeler den çok memnunum :) darısı başınıza:))Saol canim okumustum hatirladim tskler
Sanirim hepsini yapabilmek icin isi birakip evde oturmam lazim :-D :-Dhah tamam :) biraz yoğun ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ki gelişmeler den çok memnunum :) darısı başınıza:))
Ne iste çalışıyosun simdi merak ettim bu kadar seyi ne ara yapiyorsun kuzum :)ben de çalışıyorum cnm:)
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİYİM CNM BENM. YOĞUN BİR DE İŞİM VAR. HATTA BİR DE OĞLUM VAR EVE GİDİNDE İLGİLENECEĞİM:)))Ne iste çalışıyosun simdi merak ettim bu kadar seyi ne ara yapiyorsun kuzum :)
Maşallah tatlim ..Allah bagislasin ondan bende de var :) bende hemsireyim :)ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİYİM CNM BENM. YOĞUN BİR DE İŞİM VAR. HATTA BİR DE OĞLUM VAR EVE GİDİNDE İLGİLENECEĞİM:)))
Saol CNMMaşallah tatlim ..Allah bagislasin ondan bende de var :) bende hemsireyim :)
Bazen bende umudumu kaybediyorum ama bu yöntemleri yapmaktan başka çaremiz yok şuan...Benimde aynisi alt 73 ust 81 masaj etkili diyolar sadece masajla buyutenler var kizlar napicaz bu ciciklerle yaher gecen gun umudumu kaybediyorum