Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 8 cm göğüs büyütme

hemen hemen aynıyız canım yani düz sayılırız..
benim alt ölçüm bazen 72 bazen 73-74 çıkıyor bunu anlamış değilim.üst ölçümse 81.
yani şuan varolanın 2 katı büyütmem gerek..

benim alt ölçüm bazen 72 bazen 73-74 çıkıyor bunu anlamış değilim.üst ölçümse 81.
matem işe yardığınnı düşündüğüm plan başlığı açmıştım ki artık ordan yazacağım gelişmeleri. planımı değiştirdim biraz. ora baksana bi ölçülerim hk anlamadığım bir iş var

Şerbetçi otu çayı göbeğinde şişlik yaptı mı?

Benimde aynisi alt 73 ust 81 masaj etkili diyolar sadece masajla buyutenler var kizlar napicaz bu ciciklerle ya her gecen gun umudumu kaybediyorum

Benimde aynisi alt 73 ust 81 masaj etkili diyolar sadece masajla buyutenler var kizlar napicaz bu ciciklerle ya her gecen gun umudumu kaybediyorum
BEN TAM GAZ DEVAM EDİYORUM Kİ ŞUAN GİDİŞATTAN ÇOK MEMNUNUMMM:))))))))

Ne yapiyorsun canım buyutmek icin
CNM elim değdi yazmam bitmeden cevap paylaşıldı.... Sen işe yaradığımı düşündüğüm Planı'm diye açtığım konuya bakarsan baya şey yaptığımdan ))

Ne iste çalışıyosun simdi merak ettim bu kadar seyi ne ara yapiyorsun kuzum :)
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİYİM CNM BENM. YOĞUN BİR DE İŞİM VAR. HATTA BİR DE OĞLUM VAR EVE GİDİNDE İLGİLENECEĞİM:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…