- Konu Sahibi virgoidontcare
Yaa sizin minikte özlemiştir sizi mecbur dikkat edicez o vakit tekrar bi ameliyatla uğraşmaktansa bende ilk gece çok tuvalete kalktım aynı şekilde bende de eşim refakatçiydi sırtımdan ittirip kaldırdı sabaha doğru uyudu bende karın kaslarımdan destek aldım, kollarımla ittirip çekmeyi bile yapmıyorum şimdilik ama çocuklar eve gelince neler olucak kestiremiyorumHayır özel derslerimi ameliyattan 3 gun once zaten iptal etmistim. Suan evdeyim dinleniyorum ani hareketlerden kaçınmam gerek ah sormayın benimde 5.5 kg bi kopegim var anneme bıraktım üstelik saglık sorunları var ve benden ayrı da hic duramaz kafayı yemek uzereyım sizi cok iyi anlıyorum ama alırsam onu dısarı cıkarıp getirdigimde ayakları ı yıkamam eğey sorun olucak o yuzden bandajlarım cıkana kadar kollarımla işlem yapmamayı tercih edip gün sayıyorum size de tavsiye etmem bir süre eşiniz yada aileniz ilgilenebilir. Sonucta 3 hafta dıkıs ustu bandajlarım duracakmıs. Bana yataktan kalkarken bile diraeklerinden destek alma dedi cok dikkat ediyorum. Ameliyatımın ilk gecesi cok tuvalete kalktım esim refakatciydi uyumus uyandırmaya kıyamadım hep sırt destegı olmadan karın kaslarıma yuklenerek kalkmaya calıstım yatakta hamam bocegı gıbı donup durdum cok kotuydu