75 cm den 82 cm e nasıl ulaştın canım 7 cm büyütme hiç az bi fark değil...
masajları ne aralıkla ve nasıl yapıyodun?
rezene ve adaçayı içmeye devam edebilirsin ama ben şerbetçiotu çayını öneririm..sonrasında hayıt..
bunların çok daha etkili olduğu kesin..
Ve masajın etkisinin büyük olduğuna inanıyorum.
Düzenli yapmak şartıyla söylediklerin umut oldu bana..
bu ara yapmıyodum pek..
canım bence 7 cm çok güzel bir sonuç.ama ben 82 cm ile 80 beden sütyen nasıl takıyosun onu anlamadım daha küçük takman gerekmiyor mu ?
sakıncası yoksa fotoğrafını görmek isterdim canım benimde şuan 73 e 80-81 cm gibi..
Hemen ulaşmadım, göğüs geliştirme egzersizleri ekledim spor programıma. Soğuk suyla masaj yaptım. Çörek otu yağıyla masaj yaptım canım. Soğuk su masajını hergün duşta yapıyordum. Ve kesinlikle kilo almadım, tam tersi zayıfladım :) Yani kilo sayesinde değildi büyüme.
Kesinlikle masaj çok etkili. Önceden göğüslerime dokunmazdım. Çok küçüklerdi, masaj sayesinde eskisinden daha büyükler.
Hergün kaç dk yapıyorsunuz masajı
benim bazen yarım saat masaj yaptığım oluyodu..
10 dk ve günde 2 kez
benim bazen yarım saat masaj yaptığım oluyodu..
şuan bişey yapıyomusunuz pekisorun olmazsa fotoğraf görmem mümkünmü
Hahaha uclarina kalp koyup sak diye konunun ortasina meme atanda ilk kez gordum vallaAllah iyiligini versinn kizzzz
Silsen daha iyi konulari foruma uye olmayanlarda goruyor foto isteyen arkadasa özel mesaj olarak yollayabilirsin sadece o gorur :))Fotoğraf istenince öyle şey yaptımSileyim di mi
Silsen daha iyi konulari foruma uye olmayanlarda goruyor foto isteyen arkadasa özel mesaj olarak yollayabilirsin sadece o gorur :))
Pardon ben cikiyor anladim yorumlari vs duzenlemek icin belli bi sure gerekiyor sanirim o ama hemen ardindan duzenleniyor ama sonradan olmuyor sahi
Ayyy silemiyorum düzenle butonu çıkmıyor
Pardon ben cikiyor anladim yorumlari vs duzenlemek icin belli bi sure gerekiyor sanirim o ama hemen ardindan duzenleniyor ama sonradan olmuyor sahi
Tahta gibiydi, şimdi az da olsa var. 75 cm göğüslere sahiptim, şuan 83,5Peki canım eskidende bu kadar büyük müydü ne kadar fark oldu ?
Açıkcası benim bu kadar göğsüm olsa öperde başıma koyarımTahta gibiydi, şimdi az da olsa var. 75 cm göğüslere sahiptim, şuan 83,5