- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
Açıkcası benim bu kadar göğsüm olsa öperde başıma koyarımçok şanslısınız ki büyümüş
Göğüs ölçüm üst 82 alt 69 kızlar. Ben 8 cm büyütmek istiyorum göğüslerimi. Bunun için duşta soğuk su masajı yapıyorum. Hergün 1 bardak rezene ve adaçayı karışımını içiyorum. Sizce büyüme elde eder miyim? Daha neler yapmalıyım? (Bu arada önceden üst 75 cm olan göğüslere sahiptim. En küçük beden büyük geliyordu. Çörek otu yağı, masajlarla bu kadar oldu. Şu an 80 takıyorum. Dolgulu kullanıyorum. Silikon taktırmış gibi dekolte oluşturuyor. Artık silikonsuz sütyen kullanmak istiyorum. )
yazıların çoğunu okudum ve bende artık büyüsün istiyorum ne yapmalıyım bilgi verir misinDüzenli spor yaptığım için bir etkisi olmadı sanırım
Peki çörek otu yağı ile masaj yapınca tüylenme olmuyor mu?Merhaba arkadaşlar:)
Ben bu uygulamaları zamanım olmaması nedeniyle yapmayı bıraktım ama tekrar başlayacağım.
Hergün duşta soğuk su masajı, günde 2 kez çörek otu yağıyla masaj, günde 1 bardak şerbetçi otu çayı, günde 1 bardak adaçayı, 1 bardakta rezene çayı olarak uygulamayı düşünüyorum.
Asla umutsuz olmayın, özellikle çörek otu yağıyla masaj ve şertbetçi otu çayı etkili diyebilirim.
Merhaba arkadaşlar:)
Ben bu uygulamaları zamanım olmaması nedeniyle yapmayı bıraktım ama tekrar başlayacağım.
Hergün duşta soğuk su masajı, günde 2 kez çörek otu yağıyla masaj, günde 1 bardak şerbetçi otu çayı, günde 1 bardak adaçayı, 1 bardakta rezene çayı olarak uygulamayı düşünüyorum.
Asla umutsuz olmayın, özellikle çörek otu yağıyla masaj ve şertbetçi otu çayı etkili diyebilirim.[/QUOT
Adaçayı ve şerbetçi otunu kullanıyorum 2 gündür aslında adaçayını hem içip hemde masaj yapmam gerekiyor fakat tadı kötü içmedim döktümartık masaj yapıyorum adaçayıyla
Ben pes ettim bi kaç gün denedim o çaylar gelan midemi bulandırdu açıkçası bitkisel ve doğal yolla biraz sabır ge zaman gerekiyor ve ben sabırsız biriyim pes ediyorum hemen o yüzden küçükse küçük diyorum ilerde nasip olursa ameliyat acelem yokÇörek otu yağı ve fındık yağını kullanıp masajlarla fayda gören çok arkadaşım var tavsiye ederim. Ancak büyük göğüslerin derdi çok fazla olabiliyor aman dikkat. Yaşım çok genç olmasına rağmen ben çekiyorum, inşallah istediğiniz sonuçları alıyorsunuzdur :)
Ben pes ettim bi kaç gün denedim o çaylar gelan midemi bulandırdu açıkçası bitkisel ve doğal yolla biraz sabır ge zaman gerekiyor ve ben sabırsız biriyim pes ediyorum hemen o yüzden küçükse küçük diyorum ilerde nasip olursa ameliyat acelem yok
sarkamıyorlar evet bi keresinde okumuştum göğüsleriniz dik mi diye kalem koyun dite yaa o test çok komikti kalemi bırakmamla yerdeCanım boşver küçük olsun iyi yanından bak sarkmicaklar :) ama büyük göğüsler daha 20 ye gelmeden başlıyor dikkat edilse de :/
Hala şerbetçi otu çayı ve çörek otu yağı kullanıyorum şu an göğüs altı ölçüm 68-67 göğüs ölçüm 84 biraz kilo vermeme rağmen küçülmedi sanırım kürlere devam ettiğim için bence gerçekten etkili
Hangi yöntemi deniceksiniz ben başarısız oldum krem yokuyla çok zor oluyor karışımı yaptığım içinAna fotolardakü benimkiler sandım o derece benziyo ya seninde benim gibi üst taraflar bomboş bende doğal yollarşa 86cmlere çıkmıştım bırakımca 84olduşar yine kuzlar doğal yollar sabır işi ve disiplin büyüdü hadi bırakayım yapmiycaksınız hayatınızın bir parçası yapıcaksınoz o zaman sonuç alınıyo dokusu olanlards yabancı fotumlarda çok örneği var