Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 8 cm göğüs büyütme

Kızlar ben doğru ölçüyor muyum bilmiyorum ama Gögüs altım 71-72 gögüs ucundan 80 geliyor ama küçüçük avcumu anca dolduruyor bende bi ara çörek otu yağı rezene çayı kullandım etkisini gördüm dolgunlaştı 1-2 ay anca kullandım gözle görülür büyüdü hafif ama bıraktım sonra puff söndü.. Bende krem hazırlamak istiyorum ya içine şerbetci otu suyu çörek otu yağı koyup kullanayım diyorum bu sefer daha azimli olacağım inşallah :)

merhaba ben 1 yıllık evliyim göğuslerimin uçları hiç çıkmıyor kocamda çıkmasını istiyor hep ısırıyor emiyor ama çıkmıyor

Merhaba xanım ben rastgele bir yorumunu seçtim ama sen de baya vi büyüme olmuştu. o en son fotoları attıktan sonra tekrar büyüdü mü? 2 yıldır yapıyosun sanırım bu teknikleri. Kaç cm.ye ulaştın?

Merhaba ben lise 3 e geçicem ama hala göğüs gelisimim olmadı beni çok rahatsız ediyo annem de göğsümun olmadığını biliyo ama bu konuda hiç bişey söylemedi arkadaşlarım dalga geciyolar benle ama ben kendilerini kötü hissetmesinler diye üzüldüğümu belli etmiyorum anneme bile ne kadar üzüldüğüm ü hiç belli etmiyorum ama her gece ağlıyorum bazen ölmek istiyorum ama sonra diyorum ben ölürsem naparım
estetik ameliyatı olmayı düşündüm uniye geçince yaptırırım diye ama o zaman kendimi çok kötü hissedicegime karar verdim vazgeçtim sonra yazdıklarınızı okudum umutlandim bunun için teşekkürler :))) ama benim göğsüm nerdeyse yok denicek kadar yok yani ben de de ise yarar mı bu masajlar falan

Merhaba arkadaşlar:)
Ben bu uygulamaları zamanım olmaması nedeniyle yapmayı bıraktım ama tekrar başlayacağım.
Hergün duşta soğuk su masajı, günde 2 kez çörek otu yağıyla masaj, günde 1 bardak şerbetçi otu çayı, günde 1 bardak adaçayı, 1 bardakta rezene çayı olarak uygulamayı düşünüyorum.
Asla umutsuz olmayın, özellikle çörek otu yağıyla masaj ve şertbetçi otu çayı etkili diyebilirim.

Peki çörek otu yağı ile masaj yapınca tüylenme olmuyor mu?

Çörek otu yağı ve fındık yağını kullanıp masajlarla fayda gören çok arkadaşım var tavsiye ederim. Ancak büyük göğüslerin derdi çok fazla olabiliyor aman dikkat. Yaşım çok genç olmasına rağmen ben çekiyorum, inşallah istediğiniz sonuçları alıyorsunuzdur :)

Ben pes ettim bi kaç gün denedim o çaylar gelan midemi bulandırdu açıkçası bitkisel ve doğal yolla biraz sabır ge zaman gerekiyor ve ben sabırsız biriyim pes ediyorum hemen o yüzden küçükse küçük diyorum ilerde nasip olursa ameliyat acelem yok

Canım boşver küçük olsun iyi yanından bak sarkmicaklar :) ama büyük göğüsler daha 20 ye gelmeden başlıyor dikkat edilse de :/

Canım şerbetçiotu çayını nasıl yapıyorsun ayrıntılı anlatabilir misin

Ana fotolardakü benimkiler sandım o derece benziyo ya seninde benim gibi üst taraflar bomboş bende doğal yollarşa 86cmlere çıkmıştım bırakımca 84olduşar yine kuzlar doğal yollar sabır işi ve disiplin büyüdü hadi bırakayım yapmiycaksınız hayatınızın bir parçası yapıcaksınoz o zaman sonuç alınıyo dokusu olanlards yabancı fotumlarda çok örneği var

Hangi yöntemi deniceksiniz ben başarısız oldum krem yokuyla çok zor oluyor karışımı yaptığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…