Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 8 cm göğüs büyütme

ya kizlar bende de ise yarar mii benim sudyensiz gogus ölçüm suan 82 ama ben doksan olmasini istiyorumm korunma amacli Diane dogum kontrol hapina basladim iki ayda 5 cm buyume oldu ama ben dogal bisey istiyorumm

canim hic bsey estetik operasyon kadar etkili.degl diğerlerinin hepsi geçici cay, tohum vs. hepsi o süreli hormonları harekete geçirdiği arttirdigi icin dolgunluk hissi veriyor. sadece düzenli masaj önerebilirim o da gerçekten sabir işi.cok programlı olmak gerek. bu arada önemli ooam 80 destekli veya desteksizi doldurmasi değil. A B C D ölcun nasil. mesela 80A , 75C den kucuk bi göğüs. A mı kullaniyosun 75 80
canım bence 7 cm çok güzel bir sonuç.ama ben 82 cm ile 80 beden sütyen nasıl takıyosun onu anlamadım daha küçük takman gerekmiyor mu ?
sir
aynen canimm vucut olcusu oo cunkuu bendee destekli 80 kullaniyorumm ancak dolduruyoo ve benimm olcum suan 82.5 ama ben desteksiz 80i doldursun istiyorum yaa

yok cani
canim hic bsey estetik operasyon kadar etkili.degl diğerlerinin hepsi geçici cay, tohum vs. hepsi o süreli hormonları harekete geçirdiği arttirdigi icin dolgunluk hissi veriyor. sadece düzenli masaj önerebilirim o da gerçekten sabir işi.cok programlı olmak gerek. bu arada önemli ooam 80 destekli veya desteksizi doldurmasi değil. A B C D ölcun nasil. mesela 80A , 75C den kucuk bi göğüs. A mı kullaniyosun 75 80

sir
canim benn suan 80 B kullaniyorumm

ama tam doldursun dersem 80A da tam doluyoo
[QUOT"alevsu88, post: 39190198, member: 655233"]yok cani

canim benn suan 80 B kullaniyorumm[/QUOTE]

çörek otu yağı ile masaj işe yaradı mı acaba ?

Hala şerbetçi otu çayı ve çörek otu yağı kullanıyorum şu an göğüs altı ölçüm 68-67 göğüs ölçüm 84 biraz kilo vermeme rağmen küçülmedi sanırım kürlere devam ettiğim için bence gerçekten etkili​

Hala şerbetçi otu çayı ve çörek otu yağı kullanıyorum şu an göğüs altı ölçüm 68-67 göğüs ölçüm 84 biraz kilo vermeme rağmen küçülmedi sanırım kürlere devam ettiğim için bence gerçekten etkili​
Canım senin baya olculerin ya

Göğüs ölçüm üst 82 alt 69 kızlar. Ben 8 cm büyütmek istiyorum göğüslerimi. Bunun için duşta soğuk su masajı yapıyorum. Hergün 1 bardak rezene ve adaçayı karışımını içiyorum. Sizce büyüme elde eder miyim? Daha neler yapmalıyım? (Bu arada önceden üst 75 cm olan göğüslere sahiptim. En küçük beden büyük geliyordu. Çörek otu yağı, masajlarla bu kadar oldu. Şu an 80 takıyorum. Dolgulu kullanıyorum. Silikon taktırmış gibi dekolte oluşturuyor. Artık silikonsuz sütyen kullanmak istiyorum. )
cnm çörek otu yağı bırakınca soldu bende . sende durum nedir? hala kullanıyor musun

benim bazen yarım saat masaj yaptığım oluyodu..
şuan bişey yapıyomusunuz pekisorun olmazsa fotoğraf görmem mümkünmü
matem cnm nasıl yarım sat masaj yapabiliyorsun. benim 5 dk içinde bileklerim ağrıyor akabinde de kollarım atrık dayanamaıyorum :KK43:))()()()

matem cnm nasıl yarım sat masaj yapabiliyorsun. benim 5 dk içinde bileklerim ağrıyor akabinde de kollarım atrık dayanamaıyorum :KK43:))()()()
dinlene dinlene canım:) kollarım ağrıyor bazen evet masör gibi dokunmadığım noktası kalmıyor.(Sanki çok büyükya:KK48::KK48::KK48:)
tabii bazende 5-10 dk yapıyorum sadece..

Eski ölçüye dönmemesi için her gün kullanıyorum canım​
CNM YA HERGÜN KULLANMAK HEM BIKKINLIK YAPAR BİR SÜRE SORA FİKRİMCE HEMDE ZARAR VEREBİLİR BEDENİMİZE ... YANİ BEN ÖĞLE DÜŞÜNÜYORUM. BİR FOOTO ATMIŞTIN YA EN SON ONU GEÇTİ Mİ BOYUTLARIN

dinlene dinlene canım:) kollarım ağrıyor bazen evet masör gibi dokunmadığım noktası kalmıyor.(Sanki çok büyükya:KK48::KK48::KK48:)
tabii bazende 5-10 dk yapıyorum sadece..
CANM SENİN ÖLÇÜLERİN O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL YA. BENİM GÖGÜS BOYUTLARIM DA HEMEN HEMEN Miraisfree GİBİ. HANİ FOTO KOYMUŞTU YA ONDAN ONU ÖRNEK VERİYORUM. SENİN ÖYLE DEĞİL Mİ? ÇÜNKÜ SENİN ALT ÜST ARADAKİ FARK LA BENİM FARK BİRBİRİNE YAKINDI SANKİ.. BENİM ŞİMDİKİ ÖLÇÜLERİM:ALT:75 ÜST: 82

X