Açıkcası benim bu kadar göğsüm olsa öperde başıma koyarımçok şanslısınız ki büyümüş
Yaşın uygun canım benim yaparsın insallah
Hedefim 90 olması. Umutsuz olmayın,azimden hiçbir şey kurtulmuyor.
Yaşın uygun canım benim yaparsın insallah
cnm öncelikle teşekkürler fotoğraf yolladığın için.Tahta gibiydi, şimdi az da olsa var. 75 cm göğüslere sahiptim, şuan 83,5
cnm öncelikle teşekkürler fotoğraf yolladığın için.
senin yöntemini kısaca özetlersek;
düzenli adaçayı rezene içmek.
hergün masaj yapmak.
ve spor.
merak ettiğim bişey daha gerçekten hergün sabah akşam yapabildinmi.bu 1 yıl boyunca..
7-8 cmlik büyüme 1 yılın sonunda yavaş yavaş oldu sanırım.
Hiçbir fikrim yok sağlık konusunda ama bitkisel olduğu için zararı olmayabilir diye düşünüyorum.Ya sütbezlerini uyarırsak bu kadar adaçayı rezene filan ne biliyim sağlıklı olur mu ki
südyensiz sarkık duruyor gibi okadar soguk suya masaja dikleşmesi gerekmez mi
Masaja hic ara vermedin mi canim ? .. Peki 6-7 ay sonrasında da baya bir gelişme oldu mu ya da ne kadarlik bir gelişme oldu ?
Rica ederim.
Evet, şerbetçi otunu da yeni ekledim rutinime.
Hayır aylarca ara verdiğim oldu.
Ama kesinlikle masajın etkili olduğunu düşünüyorum.
Baya ara verdim canım,Masaja hic ara vermedin mi canim ? .. Peki 6-7 ay sonrasında da baya bir gelişme oldu mu ya da ne kadarlik bir gelişme oldu ?
Ben de istiyoomBaya ara verdim canım,
75'ti şu an 84 oldu
Baya ara verdim canım,
75'ti şu an 84 oldu
Baya ara verdim canım,
75'ti şu an 84 oldu
Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız :)Ben de istiyormm:) basladim istikrarlı gidersem 5 ay sonra nasil bir sonuç olacak merak ediyrm
ne kadar süre yaptın canım peki 6 cm geri gitmesinin sebebi aniden bırakmak olabilirmi?Merhaba. Bende gecen yaz rezene adacayi, buz masaji, dusta soguk su soku, ve göğüs masaji uyguladim. 79 cm den 86 cm kadar cikti. Göğüs masaji yaparken kullandığım 2.5 yagiyla göğüslerim cok fazla killandi Allahtan lazer epilasyona gidiyorum. Yoksa basa cikamazdim o killara Size sorum masaj yaparken hangi yagi kullaniyorsunuz. Killanma sikayetiniz oldu mu. Bu arada gogus olcum 80e geri düştü sürekli yapmamız gerekiyor o zaman. Hayatimizin bi parcasi olmali ☺
masajı nasıl yaptın ?Göğüs ölçüm üst 82 alt 69 kızlar. Ben 8 cm büyütmek istiyorum göğüslerimi. Bunun için duşta soğuk su masajı yapıyorum. Hergün 1 bardak rezene ve adaçayı karışımını içiyorum. Sizce büyüme elde eder miyim? Daha neler yapmalıyım? (Bu arada önceden üst 75 cm olan göğüslere sahiptim. En küçük beden büyük geliyordu. Çörek otu yağı, masajlarla bu kadar oldu. Şu an 80 takıyorum. Dolgulu kullanıyorum. Silikon taktırmış gibi dekolte oluşturuyor. Artık silikonsuz sütyen kullanmak istiyorum. )
Canım yalan olmasın ama 2 ay kadar yapabildim tabii fazla düzenli yaptığım söylenemez. Göğüs estetiği yaptırmayı düşünmüştüm o yüzden bununla da artık uğraşmıyım diyip öyle bırakmıştım ama hem estetiğim yalan oldu hemde o 7 cmlık dolgunlukne kadar süre yaptın canım peki 6 cm geri gitmesinin sebebi aniden bırakmak olabilirmi?
bide 79 dan 86 ya çıktığında sutyen ölçün çok farkettimi?
düz sayılmazdın sanırım..
sutyen ölçüsünü de sormuşssun canım. o dönem dolgulu 75 beden kullanıyordum ama göğüslerim gayet dolgun iri görünüyolardı. zaten zayıf minyon tipliyim o yüzden dolgunluk kendisini göstermişti. 90 cme çıkmadan da hemen sütyen bedenimi değiştirmek istememiştim.ne kadar süre yaptın canım peki 6 cm geri gitmesinin sebebi aniden bırakmak olabilirmi?
bide 79 dan 86 ya çıktığında sutyen ölçün çok farkettimi?
düz sayılmazdın sanırım..