Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 8 cm göğüs büyütme

Yarın atabilirsem atarım canım.
Bilmiyorum etkisi var mı ama ben çok yeşil çay içerim, bu ara şerbetçi otu, rezene-adaçayı falan da içiyorum düzenli olarak çörek otu yağıyla masaja devam ediyorum. İnan ki tam hatırlamıyorum, ama 1 yıla yakın süre geçti diye düşünüyorum.
Tam olaraj ne içtin ne sürdün neler yaptın tek tek anlatırmısın bizede derman ol

ben senelerce uğraştım ne yaptıysam olmadı sonunda 4 ay önce meme protezi yaptırdım ve çok da memnunum. bence doğal meme büyütme diye bir şey yok. bitisel östrojenli kremler de kanser yapıyormuş sakın kullanmayın arkadaşlar!!!

Benim 85 ben rahatsız oluyorum keşke biraz küçük olsa diyorum küçültmek için bildiginiz bişey varmı

Benim 85 ben rahatsız oluyorum keşke biraz küçük olsa diyorum küçültmek için bildiginiz bişey varmı

Canım bazı toparlayıcı göğüs küçültücü sütyenler var sorun alışveriş yaptığınız yere gösterirler ama o kadar büyük değilmiş ki tam ideal yani bence

Merhaba arkadaşlar:)
Ben bu uygulamaları zamanım olmaması nedeniyle yapmayı bıraktım ama tekrar başlayacağım.
Hergün duşta soğuk su masajı, günde 2 kez çörek otu yağıyla masaj, günde 1 bardak şerbetçi otu çayı, günde 1 bardak adaçayı, 1 bardakta rezene çayı olarak uygulamayı düşünüyorum.
Asla umutsuz olmayın, özellikle çörek otu yağıyla masaj ve şertbetçi otu çayı etkili diyebilirim.
thesindy ben de aynı dertten muzdaribim. önerdiğin formülün etkisini görebildin mi? ne noktadan ne noktaya geldi. yardım lütfennn :110:

X