Kontrole girdin mi canımRabbim yerini en kısa zamanda doldursun insalalh bende yaşadım 2kez bilirim anlamını az.zonra benimde kontrolüm var ve benimde sonuç seninle aynı görünüyor Rabbim yardımcımız olsun insalalh sagliklisini hayırlısını versin
Evet p.tesi kürtaj oluyorumKontrole girdin mi canım
Olmaz misin? Benim de kürtaj sonrası kaldığım odanın karşı odası yeni doğan bebek odasiydi. Kapı süsleri filan ... Hayırlı,mutlu ömürleri olsun. Bu acının yeri dolmaz ama en azından yeniden anne olabilmek için önünde çok uzun zamanın var.herseyon hayırlısı. Nasibimiz boyleymis25 yaşındayım canım gencim ama doğum yapan kadınları görünce bugün çok kötü oldum.Kanamam olmuştu ya kesenin bütünlüğü bozulmuş.Evladım var çok şükür şimdi isteğim Rabbim sağ salim evlatlarıma geri kavuştursun.Akşam 8 de gel dediler.
Geçmiş olsun. Diyecek söz yok. Allah bir daha evlatla sinamasin bizleriEvet p.tesi kürtaj oluyorum
Kürtaj oldum kızlar.Geceye kaldı bekle bekle stresden mahvoldum.Bitti sonunda Rabbim bir daha yaşatmasınOlmaz misin? Benim de kürtaj sonrası kaldığım odanın karşı odası yeni doğan bebek odasiydi. Kapı süsleri filan ... Hayırlı,mutlu ömürleri olsun. Bu acının yeri dolmaz ama en azından yeniden anne olabilmek için önünde çok uzun zamanın var.herseyon hayırlısı. Nasibimiz boyleymis
Geçmiş geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yasatmasin. Benimde sabah benimde sorunsuz olur insalalhKürtaj oldum kızlar.Geceye kaldı bekle bekle stresden mahvoldum.Bitti sonunda Rabbim bir daha yaşatmasın
Amin kuzu. Geçmiş gitmiş olsun. Bir daha da yaşanmasın inşallahKürtaj oldum kızlar.Geceye kaldı bekle bekle stresden mahvoldum.Bitti sonunda Rabbim bir daha yaşatmasın
İnşallah canım haber etGeçmiş geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yasatmasin. Benimde sabah benimde sorunsuz olur insalalh
Nasılsın U Umudumbayto iyi geçmiştir inşallah operasyonGeçmiş geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yasatmasin. Benimde sabah benimde sorunsuz olur insalalh
Canım ya benim kafa yerinde değil kusura bakma kürtaj p.tesi günüNasılsın U Umudumbayto iyi geçmiştir inşallah operasyon
Tamamdır. Geçmiş olsun tekrar cnmCanım ya benim kafa yerinde değil kusura bakma kürtaj p.tesi günü
Korkmazmisin... insan öyle bir korkuyor ki aynı şeyi bende yaşadım ama şefaatcin olacak senin içini gönlünü ferah tut.sanki sadece benim başıma geldiğini düşünüyor insan.ama bir yandan da hayır tek ben değilim diye düşünüyor ama o anda sadece insan kendini görüyor beyin sürekli gel gitli düşünüp duruyor.rabbim önce sana sağlık versin sonra hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsinKızlar siz tekrar gebelik düşünüyor musunuz? Psikolojim uzun zaman bunu kaldıramaz ama bi yandanda kendimi korkutmak istemiyorum.Bu herkesin başına gelebiliyor bi daha olmaz belki.Korkularınız var mı aynı şeyler olur diye.Gece hastanede kalırken bebekler ağladıkça ağladım.Şimdi böyle bebek kokusu duymak istiyorum.Ama bunun için en doğrusu ne zamadır bilemiyorum.
Düşünmeden için bir sebep yok ki kuzu. Bebek istediğin için hamile kalmışsın zaten. Gebeliğin sonlanması da hiçbir kabahatim de yok. Tekrar niye istemeyesin?! Ben kendimi çok sucluyorum. Kim ne derse desin benim hatam biliyorum. O yüzden de çok istesem de bir daha hamilelik düşünür muyum bilmiyorum. Seninki anladığım kadarı ile boş gebelik. İçerde bebek olmadıysa senin ne suçun var. İçerde bebek olup sen dikkatli davrandiysan yine bir suçun yok ama benimgibi bebek oluşmuş gelişmiş ama kalbi durmuşsa ve insan kendi hatalarını da biliyorsa suçunu da biliyor. O yüzden yeniden başlamak zor geliyor. Senin tekrar bebek istemen çok normalKızlar siz tekrar gebelik düşünüyor musunuz? Psikolojim uzun zaman bunu kaldıramaz ama bi yandanda kendimi korkutmak istemiyorum.
Senin suçun falan değil.Yengem 2 yaşındaki kızı kucağında 5 kat merdiven çıktı tüm hamileliği boyunca.Kaldırımlardan zıplayarak indi sürekli halı sildi.Doğuma bile eşyaları çektiği gün gitti.Rabbimin ömür verdiği yaşıyor ne dersek diyelim, ne yaparsak yapalım.Sen pamuklara sarsanda yiyecek ekmeği yokmuş.Boşuna suçluyorsun kendiniDüşünmeden için bir sebep yok ki kuzu. Bebek istediğin için hamile kalmışsın zaten. Gebeliğin sonlanması da hiçbir kabahatim de yok. Tekrar niye istemeyesin?! Ben kendimi çok sucluyorum. Kim ne derse desin benim hatam biliyorum. O yüzden de çok istesem de bir daha hamilelik düşünür muyum bilmiyorum. Seninki anladığım kadarı ile boş gebelik. İçerde bebek olmadıysa senin ne suçun var. İçerde bebek olup sen dikkatli davrandiysan yine bir suçun yok ama benimgibi bebek oluşmuş gelişmiş ama kalbi durmuşsa ve insan kendi hatalarını da biliyorsa suçunu da biliyor. O yüzden yeniden başlamak zor geliyor. Senin tekrar bebek istemen çok normal
Geçmiş olsun. Nasılsın ağrı sızı var mı? Moralin nasıl?Kürtajım oldu eve dönüyoruz
Öyle mi diyorsun?Senin suçun falan değil.Yengem 2 yaşındaki kızı kucağında 5 kat merdiven çıktı tüm hamileliği boyunca.Kaldırımlardan zıplayarak indi sürekli halı sildi.Doğuma bile eşyaları çektiği gün gitti.Rabbimin ömür verdiği yaşıyor ne dersek diyelim, ne yaparsak yapalım.Sen pamuklara sarsanda yiyecek ekmeği yokmuş.Boşuna suçluyorsun kendini
Canım geçmiş olsun.Kürtajım oldu eve dönüyoruz
Canım geçmiş olsun.Kürtajım oldu eve dönüyoruz
Tabiki öyle.Geçmiş olsun. Nasılsın ağrı sızı var mı? Moralin nasıl?
Öyle mi diyorsun?
Tabi ki öyleGeçmiş olsun. Nasılsın ağrı sızı var mı? Moralin nasıl?
Öyle mi diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?