8+1 haftalık bebeğimin kalp atışı duyulmadı

Kontrole girdin mi canım

Olmaz misin? Benim de kürtaj sonrası kaldığım odanın karşı odası yeni doğan bebek odasiydi. Kapı süsleri filan ... Hayırlı,mutlu ömürleri olsun. Bu acının yeri dolmaz ama en azından yeniden anne olabilmek için önünde çok uzun zamanın var.herseyon hayırlısı. Nasibimiz boyleymis

Kürtaj oldum kızlar.Geceye kaldı bekle bekle stresden mahvoldum.Bitti sonunda Rabbim bir daha yaşatmasın

Kızlar siz tekrar gebelik düşünüyor musunuz? Psikolojim uzun zaman bunu kaldıramaz ama bi yandanda kendimi korkutmak istemiyorum.Bu herkesin başına gelebiliyor bi daha olmaz belki.Korkularınız var mı aynı şeyler olur diye.Gece hastanede kalırken bebekler ağladıkça ağladım.Şimdi böyle bebek kokusu duymak istiyorum.Ama bunun için en doğrusu ne zamadır bilemiyorum.

Korkmazmisin... insan öyle bir korkuyor ki aynı şeyi bende yaşadım ama şefaatcin olacak senin içini gönlünü ferah tut.sanki sadece benim başıma geldiğini düşünüyor insan.ama bir yandan da hayır tek ben değilim diye düşünüyor ama o anda sadece insan kendini görüyor beyin sürekli gel gitli düşünüp duruyor.rabbim önce sana sağlık versin sonra hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin

Kızlar siz tekrar gebelik düşünüyor musunuz? Psikolojim uzun zaman bunu kaldıramaz ama bi yandanda kendimi korkutmak istemiyorum.
Düşünmeden için bir sebep yok ki kuzu. Bebek istediğin için hamile kalmışsın zaten. Gebeliğin sonlanması da hiçbir kabahatim de yok. Tekrar niye istemeyesin?! Ben kendimi çok sucluyorum. Kim ne derse desin benim hatam biliyorum. O yüzden de çok istesem de bir daha hamilelik düşünür muyum bilmiyorum. Seninki anladığım kadarı ile boş gebelik. İçerde bebek olmadıysa senin ne suçun var. İçerde bebek olup sen dikkatli davrandiysan yine bir suçun yok ama benimgibi bebek oluşmuş gelişmiş ama kalbi durmuşsa ve insan kendi hatalarını da biliyorsa suçunu da biliyor. O yüzden yeniden başlamak zor geliyor. Senin tekrar bebek istemen çok normal

Senin suçun falan değil.Yengem 2 yaşındaki kızı kucağında 5 kat merdiven çıktı tüm hamileliği boyunca.Kaldırımlardan zıplayarak indi sürekli halı sildi.Doğuma bile eşyaları çektiği gün gitti.Rabbimin ömür verdiği yaşıyor ne dersek diyelim, ne yaparsak yapalım.Sen pamuklara sarsanda yiyecek ekmeği yokmuş.Boşuna suçluyorsun kendini

Kürtajım oldu eve dönüyoruz
Geçmiş olsun. Nasılsın ağrı sızı var mı? Moralin nasıl?
Öyle mi diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…