Geçmiş olsun. Yeni gördüm. Baya bı koptum buradan,. İnstayi da kapattım bebeği kaybedince halen de açmadım. İçim istemiyor. Neyse. Sen nasılsın? Aşı olmus muydun?Kızlar korona pozitifim.Aşırı eklem ağrım ateşim var inşallah tez zamanda atlatırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Yeni gördüm. Baya bı koptum buradan,. İnstayi da kapattım bebeği kaybedince halen de açmadım. İçim istemiyor. Neyse. Sen nasılsın? Aşı olmus muydun?Kızlar korona pozitifim.Aşırı eklem ağrım ateşim var inşallah tez zamanda atlatırım![]()
İyiyim cok sukur asi olmamistim canim hamilelik felan derken kaynadi aradaGeçmiş olsun. Yeni gördüm. Baya bı koptum buradan,. İnstayi da kapattım bebeği kaybedince halen de açmadım. İçim istemiyor. Neyse. Sen nasılsın? Aşı olmus muydun?
Her kadinin basina gelebilecek bir durum.İlk duydugumda durup durup agliyordum.Cevremdeki herkes alindiktan sonra vucudun iyilestikce bugun ki kadar uzulmeyeceksin demisti.Alistigim icin mi yada elimden bisey gelmedigi icin mi bilmiyorum ama ilk gunlerdeki gibi degil.Tabi hala hafta hesaplamasi yapip simdi bu kadar olacakti diyorum.Nasip iste bizim elimizden gelen hic birsey yok.Uzme kendini desemde uzuceksin.Ama hersey de bir hayir vardir.Kurtajdan 2 hafta sonra korona oldum cok agir gecti.Bir suru igne ilac yedim.Bebek olsa bu kadar ilaca dayanamazdi.Rabbimin her zaman bir bildigi vardir.Allaha sigin bir daha olur, her zaman en hayirlisini versin.Sevgili Kader arkadaşlarım yeni üye oldum ve sizlerle aynı sorunu yaşıyorum rabbim bunu kimselere yaşatmasın.18 eylülde transfer oldum güne göre 9 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ama halen kalp atışı duyamadık. Kese var bebek görünüyor kalp atışı yok
haftaya göre istenen gelişim olmamış. 8 kasım pazartesi yine gel dedi eğer kalp atışı yok ise maalesef gebelik sonlanacak dedi doktorum
çok üzgünüm sizleri öyle iyi anlıyorum ki inşAllah güzel Allahım bizlere annelik duygusunu yaşatsın. Kün ve ye kün
ol der olur rabbim ne olur isteyen herkese sen yaşat yüce rabbim dualarım tanımasam da sizlerle lütfen sizde dualarınıza beni de katın
![]()
Size de çok çok geçmiş olsun Rabbim acilHer kadinin basina gelebilecek bir durum.İlk duydugumda durup durup agliyordum.Cevremdeki herkes alindiktan sonra vucudun iyilestikce bugun ki kadar uzulmeyeceksin demisti.Alistigim icin mi yada elimden bisey gelmedigi icin mi bilmiyorum ama ilk gunlerdeki gibi degil.Tabi hala hafta hesaplamasi yapip simdi bu kadar olacakti diyorum.Nasip iste bizim elimizden gelen hic birsey yok.Uzme kendini desemde uzuceksin.Ama hersey de bir hayir vardir.Kurtajdan 2 hafta sonra korona oldum cok agir gecti.Bir suru igne ilac yedim.Bebek olsa bu kadar ilaca dayanamazdi.Rabbimin her zaman bir bildigi vardir.Allaha sigin bir daha olur, her zaman en hayirlisini versin.
Çok teşekkür ederim alışmaya başladım hazırlıyorum kendimi açıkçası umudum kalmadıU umudumvar41 geçmiş olsun. Belki bir mucize olur duyarsınız sesini minik kalbin.
@swtyheart tekrar geçmiş olsun. Aşı olup da hasta olan da çok var. Ben mecbur oldum. İşyeri istiyor.
Ası olacagim ama dedigin gibi aşıda iste ne kadar koruyor pek belli degil.U umudumvar41 geçmiş olsun. Belki bir mucize olur duyarsınız sesini minik kalbin.
@swtyheart tekrar geçmiş olsun. Aşı olup da hasta olan da çok var. Ben mecbur oldum. İşyeri istiyor.
İki doz aşı olan bir arkadaşım korona oldu.. bebeği ile birlikteAsı olacagim ama dedigin gibi aşıda iste ne kadar koruyor pek belli degil.
Atlatmistir sag salim insallahİki doz aşı olan bir arkadaşım korona oldu.. bebeği ile birlikte
İnşallah duyarsiniz ben 7+1 de kalp atışını duymuştum bugün 8+2 de kalbi durmuş karnimda ölmüş olduğunu söyledi doktorlar yarın sabah kürtaj için gidicemMeraba arkadaşlar, 8+1 haftalık hamileyim dün ilkkez doktora gittim ve hem vajinal ultrasonda hemde normal ultrasonda bebeğimin kalp atışı duyulmadı. Doktor hemen kürtaj ol dedi ama ben kabul etmedim. Bir hafta kadar daha bekleyip özel hastaneye randevu aldım gideceğim. Kötü düşünmek istemiyorum. Doğru bir karar mı aldım onu da bilmiyorum. Biraz araştırdım 10.haftada duyan var. Çok yakın çevremde de 10.hafta da duyan var. Bir umut doğdu içime inşallah bende duyarım bebeğimin kalp atışını. Yakın çevresinde veya başına böyle birşey gelen var mı.