- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.076
- 83
- 46
Kese bebek vardi kalp atisi yoktu canim.
A çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahUzulme canim sonraki haftada duyduk kalp atisini simdi dogumu bekliyorum Allahin izniyl
Tesekkur ederim canim Allah isteyen herkese saglikla nasip etsinA çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah herşeyin hayırlısıTesekkur ederim canim Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin
Geçmiş olsun tekrar kuzu. Hayırlı haberlerle gelKızlar naptınız?? Yarın hastaneye gideceğim.Kürtajdan anlamsız bir şekilde korkuyorm.Allah yardımcımız olsun
Kürtaj için yatırdılar son ultrasonda ilk defa bebek gördülerGeçmiş olsun tekrar kuzu. Hayırlı haberlerle gel
Allahin mucizesi kuzum sabret biraz daha sabir. Insallah o gordukleri bebektir ve insallah kalp atisi da gelir canimsin dualarim seninle. Geç dollenme belki de o yuzden gec olusmustur.Kürtaj için yatırdılar son ultrasonda ilk defa bebek gördüleryarına bıraktılar bu ne ay var mı yok mu olcek mıyım olmayacak mıyım iyice bunaldım.Sabah bebek yok kürtaj deyip yukarıda bebek görünüyor dediler
Rabbim süyük.Çok teşekkür ederim piç görmesem bile yazdıklarınız destek oluyor bana.Allahin mucizesi kuzum sabret biraz daha sabir. Insallah o gordukleri bebektir ve insallah kalp atisi da gelir canimsin dualarim seninle. Geç dollenme belki de o yuzden gec olusmustur.
Kürtaj için yatırdılar son ultrasonda ilk defa bebek gördüleryarına bıraktılar bu ne ay var mı yok mu olcek mıyım olmayacak mıyım iyice bunaldım.Sabah bebek yok kürtaj deyip yukarıda bebek görünüyor dediler
Ay Allahın mucizesi inşallah sonuç ıyi olur Rabbim güldürsün yüzünü hakkında hayırlısı olsun insallahKürtaj için yatırdılar son ultrasonda ilk defa bebek gördüleryarına bıraktılar bu ne ay var mı yok mu olcek mıyım olmayacak mıyım iyice bunaldım.Sabah bebek yok kürtaj deyip yukarıda bebek görünüyor dediler
İnşallahAy Allahın mucizesi inşallah sonuç ıyi olur Rabbim güldürsün yüzünü hakkında hayırlısı olsun insallah
Ay Allah muhafaza alicaklar miydi canlı bebeği?! Fena! Yine de çok şükür ki gelişmeler olumlu. Haydi güzel haberler inşallahKürtaj için yatırdılar son ultrasonda ilk defa bebek gördüleryarına bıraktılar bu ne ay var mı yok mu olcek mıyım olmayacak mıyım iyice bunaldım.Sabah bebek yok kürtaj deyip yukarıda bebek görünüyor dediler
Geçen sene 6 haftalıkkken kürtaj oldum. Normalde 7+3 günlük olması gerekiyordu ama geç döllenmiş tir demişti.her şey yolunda sıkıntı yok ama kalp atışını daha tam duyamadık 2 hafta sonra belli olur demişti. 2 gün sonra kanama oldu gece birden az az. Ve sabaha doğru beş ağrım da artınca doktora gittim Muayne etti kalp atışı yok dedi. Progestron verdi beklemek istedim birwz ama başka doktora gittim sonra ultrason cihazı daha iyiyi dopller çeken sanırım. Orda dedi kese bozulmuş gebelik sonşanmış dedi. Kan akışı yok gösterdi. Ondan sonra emin olduk. Kanama da devam etti zaten. Demem o ki başka doktara muhakk git kanama yoksa aldırma sakın. Bekle birazMeraba arkadaşlar, 8+1 haftalık hamileyim dün ilkkez doktora gittim ve hem vajinal ultrasonda hemde normal ultrasonda bebeğimin kalp atışı duyulmadı. Doktor hemen kürtaj ol dedi ama ben kabul etmedim. Bir hafta kadar daha bekleyip özel hastaneye randevu aldım gideceğim. Kötü düşünmek istemiyorum. Doğru bir karar mı aldım onu da bilmiyorum. Biraz araştırdım 10.haftada duyan var. Çok yakın çevremde de 10.hafta da duyan var. Bir umut doğdu içime inşallah bende duyarım bebeğimin kalp atışını. Yakın çevresinde veya başına böyle birşey gelen var mı.
Yat uzan dinlen bakalım canım durur belki hemen sitres yapmamaya çalış doktorun varmı fitil falan kullaniyormuydunKızlar eve geldim ama kanamam başladı.Azar azar geliyor.
Bı doktora git bence.Kızlar eve geldim ama kanamam başladı.Azar azar geliyor.
Kürtaj olucam kızlar.Rabbim böyle istemiş ne yapsak olmayacakmış.Rabbim hayırlıca evlatlar nasip etsin inşallahBı doktora git bence.
Ne oldu bilmiyorum ama Allah kolaylık versin diyoruz dile kolay. Acısını çeken biliyor. En zoruymus evlatla sınanmak... Sen elinden geleni yaptın. Senle ilgili birşey yok. En azından benim gibi kendini suclayacagin bir durum yok. Yaşın kaç bilmiyorum ama sağlıklı bir evlat daha gelir inşallah ve meleginle de zamanı gelince cennette kavuşursun. Seni orda bekliyor olucakKürtaj olucam kızlar.Rabbim böyle istemiş ne yapsak olmayacakmış.Rabbim hayırlıca evlatlar nasip etsin inşallah
Rabbim yerini en kısa zamanda doldursun insalalh bende yaşadım 2kez bilirim anlamını az.zonra benimde kontrolüm var ve benimde sonuç seninle aynı görünüyor Rabbim yardımcımız olsun insalalh sagliklisini hayırlısını versinKürtaj olucam kızlar.Rabbim böyle istemiş ne yapsak olmayacakmış.Rabbim hayırlıca evlatlar nasip etsin inşallah
25 yaşındayım canım gencim ama doğum yapan kadınları görünce bugün çok kötü oldum.Kanamam olmuştu ya kesenin bütünlüğü bozulmuş.Evladım var çok şükür şimdi isteğim Rabbim sağ salim evlatlarıma geri kavuştursun.Akşam 8 de gel dediler.Ne oldu bilmiyorum ama Allah kolaylık versin diyoruz dile kolay. Acısını çeken biliyor. En zoruymus evlatla sınanmak... Sen elinden geleni yaptın. Senle ilgili birşey yok. En azından benim gibi kendini suclayacagin bir durum yok. Yaşın kaç bilmiyorum ama sağlıklı bir evlat daha gelir inşallah ve meleginle de zamanı gelince cennette kavuşursun. Seni orda bekliyor olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?