8+1 haftalık bebeğimin kalp atışı duyulmadı

MASLOW canım ne yaptın seni merak ettim
Oldum cnm. Geldik evimize. Korkucak bir operasyon değil. Hatta annem refakatçi geldi ama refakatçilik bir durum da yok. 2 saat sonra yemek yedirdiler. Çıktık geldik. Herşey bitti. Meleğim gitti. Uyutuluyorsun operasyon sırasında. Hiçbir şey anlamadan geçiyor

Bende de kese var yolk var fetusta 2.06 diye işaretledi.benimde bende geçici menepoza soktogunda bir kez adet getirici ilaç verdi adetliyken göreyim dedi yani 22haziran benimde son adet tarihim seninle aynı sayılırız bak sana iki tane ultrason kağıdımı aticam 10gun arayla olan

Eklentiler

• 20210809_201234.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 277
  • 20210819_115042.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 256
Bir daha olur Rabbim sağlıklıca nasip etsin canım benim.Şükür atlattın

Büyümemiş evet canım benimde tek fark büyüyen yolk birşey yok.Seni neden kürtaja almadılar peki.Gebeliğin durmuş gibi

Senin bulantın varmıydı peki?

Büyümemiş evet canım benimde tek fark büyüyen yolk birşey yok.Seni neden kürtaja almadılar peki.Gebeliğin durmuş gibi
Aynen öyle gelişen bir durum yok bekliyecek bir durumda yok boşu boşuna bekletiyo bir sürüde ilaç kullanıyorum boşu boşuna vücuduma hormon yüklüyorum.10gun önce kesenin içi hiç belli değildi şimdi küçük birşey gördü kesede bozulmada yok bu durumda kestirip atamam dedi biraz daha bekleyelim dedi 27sinde tekrar bakılcak artık bi karar verir yoruldum çok artik

Geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin yerini tez zamanda zahmetsiz doldursun inşallah

Canim geç döllenme gûnle ilgili degil, sprem ve yumurtanin gelisimi ile ilgili bazen yavas olusuyor bu nedenle bekliyorlardir. 8 haftaliktim bana 10 gun vermislerdi tekrar gitmem icin onlar da emin olmak istiyorlar.
10 gün sonra ne oldu peki

Aaa ama bak gelişmede varmış belki seninde yavaş oluşuyordur.Komşumuz bugün anlattı banada.Kızının kalp atışını 9 haftalıkken duymuşlar onuda 1 hafta diye bekletmişler baya.

Aaa ama bak gelişmede varmış belki seninde yavaş oluşuyordur.Komşumuz bugün anlattı banada.Kızının kalp atışını 9 haftalıkken duymuşlar onuda 1 hafta diye bekletmişler baya.
Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım.senin hangi gün kontrolün

Bir daha olur Rabbim sağlıklıca nasip etsin canım benim.Şükür atlattın
Sağ ol cnm. Amin. Benim kalp durduktan sonra çok bulantım oldu. İlk gebrligimde de bunda da bulantı sorunu pek yaşamadım. Son günlerde baslamisti bulantı. Meğer işte bebek ölmek uzereymis. Hamileliğin başından beri kasık ağrısı vardı. O da gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…