Sizin kendinizi neden suçladığınızı anlamadım? Ne yapmış olabilirsiniz?Düşünmeden için bir sebep yok ki kuzu. Bebek istediğin için hamile kalmışsın zaten. Gebeliğin sonlanması da hiçbir kabahatim de yok. Tekrar niye istemeyesin?! Ben kendimi çok sucluyorum. Kim ne derse desin benim hatam biliyorum. O yüzden de çok istesem de bir daha hamilelik düşünür muyum bilmiyorum. Seninki anladığım kadarı ile boş gebelik. İçerde bebek olmadıysa senin ne suçun var. İçerde bebek olup sen dikkatli davrandiysan yine bir suçun yok ama benimgibi bebek oluşmuş gelişmiş ama kalbi durmuşsa ve insan kendi hatalarını da biliyorsa suçunu da biliyor. O yüzden yeniden başlamak zor geliyor. Senin tekrar bebek istemen çok normal
İğne mi kullanıyorsunuz?Sizin kendinizi neden suçladığınızı anlamadım? Ne yapmış olabilirsiniz?
Benim de geçen sene bebeğimin kalbi durmuştu. Trombofili panel analizi yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi çok şükür yeniden nasip oldu. Üstelik geçen sene pandemi döneminde evden çalıştığım için hamileliğim boyunca mesai saatim dışında sürekli yüzmüştüm. Ona bağlayanlar olmuştu. Ama ben de söylenenlere inanıp kendimi suçlasam bu testi yaptırmasam belki de yeniden kaybedecektim.
Siz de kendinizi suçlamayın. Ne gerekiyorsa testlerinizi yaptırın yeniden deneyin
Evet hem coraspirin hem de iğneİğne mi kullanıyorsunuz?
Benimde pıhtılaşma bozukluğum var doktorlar kan sulandırıcıya gerek görmemişlerdi maalesef gerekliymiş.Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsinEvet hem coraspirin hem de iğne
Sağolun. Rabbim inşallah size de en kısa zamanda sağlıkla nasip etsinBenimde pıhtılaşma bozukluğum var doktorlar kan sulandırıcıya gerek görmemişlerdi maalesef gerekliymiş.Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin
13 aylık bebeğim var. Emzirmeye devam ettim. Kucakta sallayarak uyutuyorum. Yaklaşık 9 kilo. Kendime dikkat etmedim Yani. Başta çok negatiftim. Bir bebek var. İkincisi erken mi oldu diye. Bu yüzden hep kendimi sucluyorum. Dikkatsiz davrandım. Bı ara çok negatiftim. Bebeğe yansıdı mi diyorum. Elimde değilSizin kendinizi neden suçladığınızı anlamadım? Ne yapmış olabilirsiniz?
Benim de geçen sene bebeğimin kalbi durmuştu. Trombofili panel analizi yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi çok şükür yeniden nasip oldu. Üstelik geçen sene pandemi döneminde evden çalıştığım için hamileliğim boyunca mesai saatim dışında sürekli yüzmüştüm. Ona bağlayanlar olmuştu. Ama ben de söylenenlere inanıp kendimi suçlasam bu testi yaptırmasam belki de yeniden kaybedecektim.
Siz de kendinizi suçlamayın. Ne gerekiyorsa testlerinizi yaptırın yeniden deneyin
Yok canım daha neler. Öyle hemen etkilenir mi. Üstelik emen bebeğinizi de düşünmek zorundasınız. Boşuna canınızı sıkmayın. Nasipte olsaydı değil 9 kilo 30 kilo da olsa bir şey olmazdı.13 aylık bebeğim var. Emzirmeye devam ettim. Kucakta sallayarak uyutuyorum. Yaklaşık 9 kilo. Kendime dikkat etmedim Yani. Başta çok negatiftim. Bir bebek var. İkincisi erken mi oldu diye. Bu yüzden hep kendimi sucluyorum. Dikkatsiz davrandım. Bı ara çok negatiftim. Bebeğe yansıdı mi diyorum. Elimde değil
Mthfr miydi öyle birşey sizin faktör 5 felan mıSağolun. Rabbim inşallah size de en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin
Hangi genlerinizde çıktı? Böyle durumlarda bir kaç doktordan fikir almak lazım. Bundan sonra zaten riske atmazlar
Sağ olun. Herkes aynı şeyleri söyledi de bazen böyle moralim dibe vuruyor işte. Allah bir avazda dogurmayı, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size deYok canım daha neler. Öyle hemen etkilenir mi. Üstelik emen bebeğinizi de düşünmek zorundasınız. Boşuna canınızı sıkmayın. Nasipte olsaydı değil 9 kilo 30 kilo da olsa bir şey olmazdı.
Üstelik düşük yapmamışsınız. Kalbi durmuş. Bir çok sebebi olabilir
Faktör 13 ve mthfr 677 ctMthfr miydi öyle birşey sizin faktör 5 felan mı
Bir daha hamile kalırsam zor bir süreç olacağını biliyorum bu yüzden kendimi hem bedenen hem psikolojik olarak iyice toparlayıp öyle düşünmeliyim.Faktör 13 ve mthfr 677 ct
Mthfr çoğu insanda varmış ama önlem olarak başlatırlar artık size de
Neden zor bir süreç olsun ki? Tabii sizin kararınız ama kendinizi olumsuza hiç şartlamayımBir daha hamile kalırsam zor bir süreç olacağını biliyorum bu yüzden kendimi hem bedenen hem psikolojik olarak iyice toparlayıp öyle düşünmeliyim.
İlaçlar iğneler şuan daha karnım ağrıyor kanamam var sanırım bu kafayla zor geliyorNeden zor bir süreç olsun ki? Tabii sizin kararınız ama kendinizi olumsuza hiç şartlamayım
Yeni yaşadıysanız tabii önce bu süreci atlatmalısınız. Ben 2 ay kadar sonra hsg çektirmiştim. Sonra bir kaç ay değerlendiremedik covid sebebi ile. Sonra da 4-5 ay sonra anca nasip oldu. İlaç ya da iğne zorlamıyor açıkçası. Önemli olan sağlıkla devam etsin. İnşallah sizin de gönlünüze göre olurİlaçlar iğneler şuan daha karnım ağrıyor kanamam var sanırım bu kafayla zor geliyor
Hepimizin inşallahYeni yaşadıysanız tabii önce bu süreci atlatmalısınız. Ben 2 ay kadar sonra hsg çektirmiştim. Sonra bir kaç ay değerlendiremedik covid sebebi ile. Sonra da 4-5 ay sonra anca nasip oldu. İlaç ya da iğne zorlamıyor açıkçası. Önemli olan sağlıkla devam etsin. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur
Hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseye bit daha yasatmasin inşallah bundan sonra yüzlerimiz gülsün Allah hepimizin yardımcısı olsunKürtajım oldu eve dönüyoruz
Canım hiç kontrole gittin mi bu beta hcg ne zaman düşer acaba biliyor musunSağ olun. Herkes aynı şeyleri söyledi de bazen böyle moralim dibe vuruyor işte. Allah bir avazda dogurmayı, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de
Gitmedim. Doktorum ilk adetin bitiminden sonra çağırdı. Herşey çok belirsiz şuanda. Halen patoloji sounucu için de aramâdilar. Yarın yazmayı düşünüyorum doktoraCanım hiç kontrole gittin mi bu beta hcg ne zaman düşer acaba biliyor musun
Ben yarın gideceğim en azından kontrol ederler.Kanamam leke gibi geliyor kahverengi bir şekilde.Yarın 1 hafta olcak devam etmesi normalmi kiGitmedim. Doktorum ilk adetin bitiminden sonra çağırdı. Herşey çok belirsiz şuanda. Halen patoloji sounucu için de aramâdilar. Yarın yazmayı düşünüyorum doktora
Şöyle ki benim ilk günler olmadı. 6 gün sonra regl gibi başladı. 1haftadir da devam ediyor. Doktora gitsem ultrasonla alttan bakicagi için göze alamıyorum. Hazır hissetmiyorum nedense ameliyattan sonra. O yüzden yazmadım doktora normal mi diye. Sen gittin mi?Ben yarın gideceğim en azından kontrol ederler.Kanamam leke gibi geliyor kahverengi bir şekilde.Yarın 1 hafta olcak devam etmesi normalmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?