- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
Sizin kendinizi neden suçladığınızı anlamadım? Ne yapmış olabilirsiniz?Düşünmeden için bir sebep yok ki kuzu. Bebek istediğin için hamile kalmışsın zaten. Gebeliğin sonlanması da hiçbir kabahatim de yok. Tekrar niye istemeyesin?! Ben kendimi çok sucluyorum. Kim ne derse desin benim hatam biliyorum. O yüzden de çok istesem de bir daha hamilelik düşünür muyum bilmiyorum. Seninki anladığım kadarı ile boş gebelik. İçerde bebek olmadıysa senin ne suçun var. İçerde bebek olup sen dikkatli davrandiysan yine bir suçun yok ama benimgibi bebek oluşmuş gelişmiş ama kalbi durmuşsa ve insan kendi hatalarını da biliyorsa suçunu da biliyor. O yüzden yeniden başlamak zor geliyor. Senin tekrar bebek istemen çok normal
Benim de geçen sene bebeğimin kalbi durmuştu. Trombofili panel analizi yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi çok şükür yeniden nasip oldu. Üstelik geçen sene pandemi döneminde evden çalıştığım için hamileliğim boyunca mesai saatim dışında sürekli yüzmüştüm. Ona bağlayanlar olmuştu. Ama ben de söylenenlere inanıp kendimi suçlasam bu testi yaptırmasam belki de yeniden kaybedecektim.
Siz de kendinizi suçlamayın. Ne gerekiyorsa testlerinizi yaptırın yeniden deneyin