- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
- Konu Sahibi elfidagizem
-
o nasıl spermmiş ya
Allahim allahim daha neler duycaziste bu yuzden toplu tasima araclarinda yere dusme pahasina hicbiryre dokunmuyorum
Kürtajdan korkuyorum nasil halletsek bu isi bi el et haci ya
Aynen aynenaynen ya allah korusun dolmuş yada alışverişte paraüstü alırken para verirken dokunmamak gerek olduda kaza dokunduk hemen eczaneye koşmak gerek test için...şu var hamile nasıl olunacağını bilmeyip ama testi bilen bir nesil geliyor ...allah allahhhh
Tum gun mu hocam? Yere dusse hemen hamile kalir miyim nasil olcak oKurtaj yapmamak için korunacak
aspirinle korunabilirsin
1 aspirin iki dizinin arasına koy
Yere dusurmemeye çalış
Nur gelir yüzüne nurAma geçen biri yazmıştı yanlış okumadıysam yüz maskesi yapılıyormuş galibaçok besleyiciymiş. canlı hücre oldugundan
Allahım neler söylüyorum
Kizlar bir sorunum var rüyamda sperm gördüm hamile miyim?
Kizlar bir sorunum var rüyamda sperm gördüm hamile miyim?
Ama geçen biri yazmıştı yanlış okumadıysam yüz maskesi yapılıyormuş galibaçok besleyiciymiş. canlı hücre oldugundan
Allahım neler söylüyorum
O nur da gelmeyiversin. insan yüzünden tiksinir yaNur gelir yüzüne nur
Yere düştüğü anda hamilesin o fırsatı kacirmaz küçük spermAynen aynenelimize prezervatif mi takip gezsek napsak
Tum gun mu hocam? Yere dusse hemen hamile kalir miyim nasil olcak o
keri adamı günaha sokarsın valla
nerden tedarik ediyormus
Keşke uyurken yastigin altina prezervatif koysaymişim tühkesin net hamilesin heleki rüyada sessizsakin ortam bir sen bir sprem kimbilir neler yaptınız.
Direkt musluktan herhaldekeri adamı günaha sokarsın valla
kesin net hamilesin heleki rüyada sessizsakin ortam bir sen bir sprem kimbilir neler yaptınız.
taze olması lazımmış.Direkt musluktan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?