Aile Planlaması .

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

elfidagizem

pıt
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
2
0
Kızlar merhaba. Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Erkek arkadaşımla biraz yakınlaştık yaklaşık 4-5 ay önce fakat sürtünme falan tam anlamıyla olmadı,boşalma falan da hiçbir şekilde temas etmedi,zaten ya iç çamaşırı ya da eşofman vardı illa. O zamanlar bende bir korku oluştu acaba gebe olabilir miyim diye.Test yaptırdık negatif çıktı. Sonrasında adetim düzensizleşti ama testten sonra yakınlaşmadık riskli bir şekilde.Tabi bir de göbek atması var,bu süreçte,aslında bu süreçten çok daha önce başlamıştı,göbeğim atmaya başladı.Göbek düşmesi falan dediler ama yok yani hala atıyor ve feci halde rahatsızlık veriyor. Şimdi biliyoruz ki böyle bir durumda gebelik söz konusu değil ama yine de içimde bi korku oluyor,rüyalar da cabası sürekli hamile olduğumu görüyorum. Ama o zamandan beri adetim düzeldi her ay geliyor paşa paşa.Karnım da şiş,pıt pıt bir yandan. Sizin düşünceleriniz rahatlamama ve mantıklı düşünmeme yardımcı olacak. Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Sen saçına Sperm süren kız degilmisin
 
bebek değil göbek diyor size göbeğiniz.töbe töbe

daha nasıl hamile kalınacağını bilmiyorsunuz neler yapıyorsunuz
 

sen mi mantıklı düşüneceksin buradaki söylenenlerle İlahi !!! ne komiksin ya....
 
Cinsellikte ayağa düştü ya....Bravo insanlığa
 
yeni bir boyut cinsellikte.Artık sürtünmeden hamile kalınmalı.21.yy da sürtünmekte neymiş.Millet çocuğu olsun diye anası ağlıyor bunlar sürtünüyor.

Artık görüntülü cinsellik var. 3G
hamile kalmak için görmek yeter
 
yeni bir boyut cinsellikte.Artık sürtünmeden hamile kalınmalı.21.yy da sürtünmekte neymiş.Millet çocuğu olsun diye anası ağlıyor bunlar sürtünüyor.
Sürtünme dediğinde aklima doktor civanimdaki gaffurun uyuz olup sırtını ağaca surtmesi geliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…