- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi elfidagizem
-
Geçen vardı ole bi konu
saçima Sperm sürüldü hamilemiyim
elime Sperm bulasti elimi yikamadan kukumu kasidim hamilemiyim
Saclari uzatiyor ama hor gormeSen saçına Sperm süren kız degilmisin
Vitaaaaaamin vitaaaaaaminSaclari uzatiyor ama hor gorme
Bak canim ruyanda goruyosan kesin hamilesin benden demesi
bu cahillik değil bilgisizlik değil resmen dalga geçmek iğrençlik başka bir şey değil.
Tabii caaaanim spermdeki vitamin neyde var? O spermden cocuk oluyo laann sac mi uzamiycakVitaaaaaamin vitaaaaaamin
Allahim allahim daha neler duycazUmarim yemek pisirmemistiro elle
hem spermli hemde kendininkini kaşimiş
akşam olmuştu hala o elini yıkamamisti
Tabii caaaanim spermdeki vitamin neyde var? O spermden cocuk oluyo laann sac mi uzamiycak
Süren ne mantıkla sürmüş ya ben o konuyu görmedimSen saçına Sperm süren kız degilmisin
Süren ne mantıkla sürmüş ya ben o konuyu görmedim
Umarim yemek pisirmemistiro elle
hem spermli hemde kendininkini kaşimiş
akşam olmuştu hala o elini yıkamamisti
Hocam bi sorum olacak 8 ay once manitamla opustuk ama nasil oldu anlamadim kulagima sperm bulasti. Simdi o sperm kulaktan girip asagi dogru indiyse 6 ay surer kanimca inmesi. Bu hesaba gore 2 aylik hamile olmam lazim. Karnim pit pit atiyoda ayni zamanda. İdrarimi kaynatip icsem cocuk düser mi? Engin görüşlerinize muhtacim,saygilarIdrar kaynatarak hamilelik testi tavsiye ediyorum
Artık o saçın orda ne işi vardida bulaştı sen düşünSüren ne mantıkla sürmüş ya ben o konuyu görmedim
o nasıl spermmiş yaSurmemis sicramis galiba
öfff tamam tamam anlatmaArtık o saçın orda ne işi vardida bulaştı sen düşünkız ısrarla cinsel yakinlasmamiz olmadi sadece elime verdi didi
o yemek yerse vücuduna yayılıcak daha kesin olur hamileliği sonuçta içe giren bir şey var ...ama en kötüsü ya evine misafir geldiyse o yemekten yiyen olduysa herkes hamile kaldı...ıııyyyyyyyyykkkk
Hocam bi sorum olacak 8 ay once manitamla opustuk ama nasil oldu anlamadim kulagima sperm bulasti. Simdi o sperm kulaktan girip asagi dogru indiyse 6 ay surer kanimca inmesi. Bu hesaba gore 2 aylik hamile olmam lazim. Karnim pit pit atiyoda ayni zamanda. İdrarimi kaynatip icsem cocuk düser mi? Engin görüşlerinize muhtacim,saygilar
yüz maskeside yapsınlar çok besleyici
Kürtajdan korkuyorum nasil halletsek bu isi bi el et haci yaŞimdi yavrusunu
Sperm 6 ay yolculuk yapacak 9 ayda bebek büyüyecek
senin hamileliğin 15 ay sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?