75'ten 50'ye... Son 9 kilo!

şimdiden afiyet olsun canım kalorisi yüksek yiyecekleri kahvaltıya koyunca gün içinde telafi oluyor değil mi?Bu kadar ince kalori hesabını nasıl yapıyorsun rica etsem anlatabilir misin?
Yaklaşık 1200 kcall aldım spor olarakta koşu ve pilates yapıldı ayrıca plank challenge başladım bugün 3.günüm 80 sn.

Ayhh kızlar 64 ü zor görmüştüm zaten bir günde mahvettim kendimi :):):)
15 gün var martın bitmesine 2 kilo verebilir miyim bakıcaz. kocaman optüm sizleri görüşmek üzre

Sağol canım benim, bir dilim bu sabah yedim bir dilim de yarın sabah yiyeceğim Valla iştahım çok açıldı bu bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Kalorileri mutfak tartısı sayesinde hesaplayabiliyorum. Elim ayağım oldu bu tartı, her yediğimin kaç gram olduğunu biliyorum artık. İnternetten de kalorilerine bakıyorum. Un, süt gibi paketli ürünlerin üzerinde yazıyor zaten.

Yalnız tartı bazı acı gerçekleri de farketmemi sağladı. Bir avuç leblebiye ben göz kararı 8-10 gram derdim ama 20 gramı geçiyor ve kalorisi de bir dilim ekmeği geçiyor. Bu sadece bir örnek yani. Bence diyet yapan herkese bir mutfak tartısı şart. (Reklam yapar gibi oldum )

Ay bu arada plank çok zor ben 10 saniye dayanamamıştım. Maşallah sana 80 saniye süper

Ayhh kızlar 64 ü zor görmüştüm zaten bir günde mahvettim kendimi :):):)
15 gün var martın bitmesine 2 kilo verebilir miyim bakıcaz. kocaman optüm sizleri görüşmek üzre

Olsun canım ödem falandır belki, hem 15 günde çok rahat verirsin 2 kiloyu. Biz motivasyon için hep buradayız

Olsuun be canım Allah sağlık sıhhat versin. Varsın geç olsun. Hallederiiiz:)

Eğer martta kilo veremezsem boşa geçirmiş olacagım bari 2 kilo vereyim. 2 ögüne indirdim ya bir süredir o yüzden tatlı krizlerim var nasıl baş etcem bilmiyorum :):)

MinervaMcGonagall canım peki çekirdek ne durumda ay buralar canım çok istiyor direniyorum bugün akşam 7 gibi bir avuç yedim sonra dayanamadım 1 avuç daha yedim. Nasıldır kalori durumu sence

Canıım kusura bakma akşam 22:30'dan sonra anca spora kalkıştım o yüzden buraya bakamadım. Şimdi bir avuç ölçtüm 15 gram geldi. Bu da 70-75 kalori yapıyor. İnsanın canı çok çektiğinde bir avuç yenilebilir aslında :)

Eğer martta kilo veremezsem boşa geçirmiş olacagım bari 2 kilo vereyim. 2 ögüne indirdim ya bir süredir o yüzden tatlı krizlerim var nasıl baş etcem bilmiyorum :):)

Baktın bu hafta da kilo kaybı olmadı yine ayran aşı detoksu yaparsın olmaz mı canım? Sende bayağı işe yaramıştı çünkü :)

Bugün havanın da kapalılığıyla çok moralsizdim, sporu gündüzden yapmaya çok kararlıydım ama olmadı. Akşam da yemekten sonra bir ağırlık çöktü anca 11'e doğru başladım spora. 4 fast miles yaptım. Ardından 140 squat. Dün squatta çok zorlanınca neredeyse challenge'ı bırakma noktasına gelmiştim, şükür ki bugün çok daha rahat yapabildim. Sadece sağ uyluğumun arka bölgesi biraz kasıyor. Hareketi yanlış yapmıyorumdur umarım

Günlük kaloriye gelince; sabah 515 kalori (185 kalorisi kazandibinden ) ve akşam da 600 kalori aldım. Geçen haftalara göre biraz daha fazla kalori alıyorum ama ne yapayım hafiften sıkıldım artık kendimi sınırlayıp durmaktan... Pazar günü tam üç ay bitti ve doğal olarak hafiften yorulmaya başladım kızlar. Buna çözüm olarak da her hafta sevdiğim bir şeyi azar azar yemeyi uygun gördüm, bakalım etkisi nasıl olacak.

Çok teşekkürler canım ilk zamanlar benide çok zorluyordu zamanla yaptığım sporlarla kol,göğüs ,sırt , core bölgesine yönelik hareketler güçlendirdi.Söylediğini yaparken bende farketmiştim maşallah ban diye

Evet canım vücudun üst bölgesindeki her kası zorluyor resmen. Çok faydalı bir hareket yaa, ben de squat challenge bitince plank challenge'a mı başlasam, gaza geldim sayende rose7634

Bugün sabah 440 kalori, akşam da 540 kalori civarı aldım. Sporumu akşamüstü hallettim. Pek keyfim yoktu 4 mile canım istemedi, exercise tv 3 mile yaptım. Squatta ise dinlenme günüydü

Pazardan beri yine tuvalete çıkamadım ve reglim de gecikti kızlaar patlayacak gibiyim

minervacığım yediklerinin kalorisini nasıl hesaplıyosun.

Allahım ben naaapmışım o zman kendime..
sabah
1 küçük yumurta
1 dilim peynir
7-8 tane yeşil zeytin
1 bardak süt

saat: 14:00
1 bardak yeşil çay
40 dk yürüşüş

saat16:00
2 kase çekirdek

akşam18:00
4-5 kaşık makarna
3 tane köfte
1 bardak ayran
biraz lahana turşusu

güya günde 2 öğüne indim.
kaç kalori almış oldum ben şimdi ayy delircem:)))
akşam yemeginden sonra çekirdek yememek için yemekten önce yedim açlığımı bastırsın diye bi de çok masum oldugunu düşünüyorum. 2000 kalori olmuştur heralde

minervacığım yediklerinin kalorisini nasıl hesaplıyosun.

Dediğim gibi canım mutfak tartısıyla gramlarını ölçüp hesaplıyorum :)

Bu yediklerinin bardağı kaç gramlık porsiyonu kaç gramlık, hepsi bayağı farkediyor. İki farklı cins yemek kaşığının aldığı yemek miktarı bile gram olarak farkediyor canım.

gramlarını ölçtün, peki kaç kalori oldugunu nasıl hesaplıyosun internetten mi bakıyosun

gramlarını ölçtün, peki kaç kalori oldugunu nasıl hesaplıyosun internetten mi bakıyosun

Evett, internetten bakıyorum ve emin olamazsam diğer sitelerle karşılaştırıyorum. Fat secret uygulamasını da kullanıyorum. Biraz da işsizlikten bunlar, uğraşıp duruyorum

İyi akşamlar herkesee. Bugün sabah kahvaltısında 400 kalori aldım, akşam yemeğinde 660 kalori aldım. Spor olarak da 3 fast miles yaptım. Ardından 150 squat

Merhabalar kızlar. Sabah kahvaltıda 410 kalori aldım, akşam yemeği için de 600 kalorilik bir öğün planladım.

Spor olarak da 4 fast miles yaptım. Ve 155 squat

İyi hafta sonları herkese. Bugün yine kötü bir güne uyandık. Konuşmak bile istemiyorum bu konuda artık. Sadece herkese, tüm vatandaşlara sabır diliyorum...

Ne yazık ki hayat devam ediyor, günlük ritüellerimize kaptırıyoruz kendimizi. Günler önce başlaması gereken adet dönemim anca bu sabah başladı. Ağrıyla uyandım, çok keyifsiz bir gündü. Kahvaltıda 450 kalori aldım, akşam da 60o kaloriye yakın.

Spor yapabileceğime hiç inancım yoktu, bacaklarım bile tutmuyordu. Squat challenge'ı bırakma noktasına geldim yine. Ama saat sekizden sonra bir gayret dedim başladım, 4 miles super challenge yaptım. Bacaklarım açıldıktan sonra squatı da yapabildim. Bugün 160 taneydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…