- 24 Mart 2013
- 152
- 132
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
İyi geceler kızlar. Bugün sabah kahvaltısında 350 kalori, akşam yemeğinde 600 küsur kalori aldım. Spor olarak 4 fast miles ve ardından 105 squat yaptım. Neden bilmem spor akşam saatlerine kalınca çok daha zor geliyor. Gündüz saatlerinde hoplaya zıplaya yaptığım 4 fast miles bu akşam canımı çıkardı
MinervaMcGonagall minervacığım hayranım sana darısı başıma. Eskiden severdim evde her fırsatı değerlendirir uzandıgım yerden bile spor yapardım şimdi parmagımı oynatamak gelmiyo içimden.
Dün ben yürüyüşteyken ani bir rüzgar ardındanda şiddetli yağmur başladı sanırım ondan gece baş ağrısından uyuyamadım. Geç uyudugum için de sabah kalkamadım bugün kahvaltım ögle yemegim oldu.
her zamanki gibi menüm aynı
2 cherry domates
5 yeşil zeytin
1 yumurta
1 dilim peynir
çeyrek avakado
2 muz(işaret parmagı kadar nerdeyse)
kötü örnek olmamak adına şunu açıklamak isterim.
Ben normalde mevsimi dışında meyve sebze yemegi hiç istemem ve sevmem.
doktorlarda bunun ne kadar zararlı oldugunu beynimize kazırcasına söylüyorlar zaten. Bende mevsimi bitince domates salatalık almayı kesmiştim. Fakat geçen cumartesi pazarda görünce kendime hakim olamadım yarımşar kilo aldım ikisinden de. Salatalıgı, salataya cacıga derken çabuk tükettim ama domates anca bugün bitti. Eşim de ağzına sürmez mecburen tek başıma yemek zorunda kaldım. Artık almayacagım yaz gelene kadar.
01/03 64.7
02/03 64.5
03/03 64.7
06/03 64.7
08/03 64.6
09/03 64.5
10/03 64.2
11/03 64.0
Bu gece annemle Konya yolcusuyuz. Mevlanayı ziyarete gidiyoruz. Pazar günü döneceğiz yani yarın itibariyle tartılamayacagım. Umarım döndüğümde 63 ü ve daha önemlisi sizleri burda yogun bir şekilde görebilirim. Ben gelene kadar kendinize çok çok iyi bakın. hepiniz için dua edecegim. Bize de Rabbim hayırlı yolculuklar versin sağ salim gidip dönelim