- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ne olduğunu bilmiyorum ama zararlı demişsin yapma lütfen. Başka bir organın falan zarar görürse birde. Yavaş yavaş verelim bizde ne olur sanki. Hemen bi günde almadıkki bunca kiloyu dimi ama?Valla ben artık şifa orucuna başlicam başka çarem kalmadı ben kilo veremiyom eczaneden magnezium sülfatta aldım lavman için allah sonumu
Hayr etsin korkuyorum da çok zor ve tehlikeli ama yüzde yüz sonuç
Canım ben çok araştırdım aidin salihin şifa orucu bu hatta şu an oruçluyumCnm ne olduğunu bilmiyorum ama zararlı demişsin yapma lütfen. Başka bir organın falan zarar görürse birde. Yavaş yavaş verelim bizde ne olur sanki. Hemen bi günde almadıkki bunca kiloyu dimi ama?
hoşbuldum. daha önce öğrencilik kilolarımı atmak için bir diyet girişiminde bulunmuştum hatta burada başarı öyküm bile vardı 44 bedenden 38e düşmüştüm ve plateste yaptığım için çok güzel bir fiziğim olmuştu tabi çocukla birlikte maziye karıştı o zaman evde tektim ve yeme davranışını kontrol etmekte bu kadar zorlanmamıştım birde bir öğünümde aktivya yoğurt yiyordum. ama güzel tarafı azla doyuyordum çok acıkmıyordum spor artı diyet 1,5 ayda azıcık azıcık verip birden 3 hafta içinde 5kiloyu verip 58e düşmüştüm tabi boyum 170 olduğundan 38 beden bile hafif den bol geliyordu.Öncelikle hoşgeldin canım. Benimde 2 çocuğum var. Bebeğim 9 aylık. Yeme isteğini durdurmak çok ZOR evet ama imkansız değil. Ben 36 yaşındayım 168 boy 74 kilodayım. Bende 60 olmak istiyorum. Ve inanıyorum buna. Sende inan cnm. Beraber birbirimize destek vererek gelmemecesine gönderelim bu kiloları. Tekrar hoşgeldin aramıza
Ben iki üç günde bir karbonatlı su içiyorum cnm. Denemelisin bence. Bağırsakları çok iyi çalıştırıyor ve şişirdiği için yeme hissini azaltıyorhoşbuldum. daha önce öğrencilik kilolarımı atmak için bir diyet girişiminde bulunmuştum hatta burada başarı öyküm bile vardı 44 bedenden 38e düşmüştüm ve plateste yaptığım için çok güzel bir fiziğim olmuştu tabi çocukla birlikte maziye karıştı o zaman evde tektim ve yeme davranışını kontrol etmekte bu kadar zorlanmamıştım birde bir öğünümde aktivya yoğurt yiyordum. ama güzel tarafı azla doyuyordum çok acıkmıyordum spor artı diyet 1,5 ayda azıcık azıcık verip birden 3 hafta içinde 5kiloyu verip 58e düşmüştüm tabi boyum 170 olduğundan 38 beden bile hafif den bol geliyordu.
neyse geçmişe mazi denir..o günlere tekrar dönmek için sabredeceğim. önce iştah kesen tok tutan şeyleri biraz araştırdım. apacaklarım
1. sabah 1bardak ılık limonlu su içeceğim
2.yatmadan 1 kaşık elma sirkesi 1 barda ılık suya katıp içeceğim.
3. öğünlerden önce 1kase yoğurda 1er tatlı kaşığı zencefil zerdeçal tarçın koyup yiyeceğim.
bu hafta inşallah burda bi tatil köyünün spor salonu ve havuzuna üye olacağım. haftada en az 2 kezde yüzmeye başlayacağım.
hadi ahyırlısı 2hafta sonra kilomu sizlerle paylaşacağım
sizlerinde bana tavsiyeleri varsa sevinirim
canım geldim yeni girdim sınavım çok yaklaştığı için annemler açtırmıyor artık bilgisayarımı artıkÖzgecim nerdesin cnm yaaa?? Gelmiyosun özlettin kendini
canım geldim yeni girdim sınavım çok yaklaştığı için annemler açtırmıyor artık bilgisayarımı artık
arada gel tatlım böyle. Ben yokluğunu çok hissediyorum. Sınavında başarılar cnmcanım geldim yeni girdim sınavım çok yaklaştığı için annemler açtırmıyor artık bilgisayarımı artık
Cnm nasıl gidiyor orucun? Bende biraz araştırdımda sonuçlar süper. Ama çok zor tatlım. Merak ettim neler yaptığını? Bizimlede paylaşırmısın?Canım ben çok araştırdım aidin salihin şifa orucu bu hatta şu an oruçluyum
Cnm nasıl gidiyor orucun? Bende biraz araştırdımda sonuçlar süper. Ama çok zor tatlım. Merak ettim neler yaptığını? Bizimlede paylaşırmısın?[/QUOTE devam ediyorum ama çok zor ya dayanamicam
ben geldim yine kendimi zayıf yaptım kızlar geliyo fotom
Geçmiş olsun canım sıkma canını fazla hasta edersin kendini sağlık en önemlisiKızlar napıyosunuzz? Evdeki olumsuz olaylar yüzünden iki gündür doğru dürüst birşey yiyemiyorum. Tartılmadım ama içten içten eriyorum sanki
hani foto özgecim ?ben geldim yine kendimi zayıf yaptım kızlar geliyo fotom