- 26 Ocak 2015
- 127
- 76
- 38
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun :) şimdi hemen yeşil çay veya filtre kahve iç metabolizmanı çalıştırsın.
bence olur:)
ve acı ye bebeğim acı yemekte metabolizmayı çok hızlandırıyoryeşil çay değilde beşi bir yerde var ofiste sabah içmiştim şimdi yine içsem olurmu
ve acı ye bebeğim acı yemekte metabolizmayı çok hızlandırıyor
o kadar kaçamak olur bebeğim bence takılma yani mühim olan fazla kaçırmamakya hepiniz acayip sağlıklı besleniyosunuz ben biraz önce bi küçük hoşbeşi götürdüm pek iyi geldi valla:)
Merhaba kızlar 1 haftadır çok hastayım 2 şubatta diyetimde 15. Günüm 1 hafta spor yapamadım elimden geldiğince yememeye gayret gösterdim 77 ile basladm şimdi 74 kiloyum hedefim 2 haftada iki kilo daha verebilmek 4 hafta sonunda 5 kilo vermek istiyorum spora da pazartesi başlayacağım daha Adamakilli toparlananadim ekmek abur çubuğu tamamen kestim canım bişey yemek istediğinde meyve yiyorum misafirlere gideceksin evde acljgimi gecistirecek şeyler yiyorum gittiğim yerde yiyorum
Spor ilk bi hafta yapmıştım ama ikinci hafta hastalık derman bırakmadı o yüzden yapamadim ama başlayacağım
haklısın ben daha yenı evlıyım 5 aylık. çocuk ıstegı öyle.ama ne biliyim ya kilodan da bıktum da hepden :)aynen tatlım ben de kilo verip hamiş kalmak istiyorum ya simdik kalsam da tabi çok sevinirim benim bebisim olmuyor bir türlü yeterki olsun isterse 100 kilo olayım veririm sonra napim bebiş daha önemli :)
tebrik ederim canım.bir haftada 3 kilo.çay bi işe yarıyor mu peki.bende de doğuşun çilekli form çayı var.içsem bebişe zararı olurmu diye düşünüyorum....................İnşallah hep birlikte kızlar başarıcaz ideal kilolara ulaşmayı ben başladım bile bir haftada iyi kilo verdim yine :)) bugün kahvaltı da bir tane yumurta (bu sefer yağda yedim çok sıkıldım çünkü haşlamadan :)) yağda yeyince birazcık kepek ekmeğimi de kaçırdım sanırım bir dilimden fazla yedimm , yanına iki zeytin az peynir derken tabi aç karnına su içtim şimdi de beşi bir yerde çay içiyorum :) belki portakal yerim 1 2 gibi akşam üstü de artık salata vs bakıcaz :) ama 6 dan sonra hiç birşey yemiyorum bir haftada 3 kilo verdim böylelikle bir ayda ideal kiloma ulaşıcam allahın izni ile :)) spor yapmayı unutmuyoruz kızlar )::))
tebrik ederim canım.bir haftada 3 kilo.çay bi işe yarıyor mu peki.bende de doğuşun çilekli form çayı var.içsem bebişe zararı olurmu diye düşünüyorum....................