Bu çok iyiymiş cnm. Benim üst bölgem sorunlu çoookkk. Kollar ve göbekkk. Felaket. Ama biraz moralim başka şeylere bozulsun yemeğe saldırıyorum. O zaman hemen kabuk tarçın atayım ağzıma. Çok saol canım benim. Yapıyormusun bize gönderdiğin tüm hareketleri?
ne güzel tatlım. Bende şu parklardaki aletlere gideyim diyorum. Ama bir iki kilo verince insan çok mutlu oluyomuş. Bırakmıcam sonunu getircem inşallah. Karbonatlı su içiyormusun? Dene mutlaka. Harika ddışarı çıkıyosunyapıyorum canım benim bir dosyam var egzersiz diye her gün o dosyayı açıp belirliyorum 4 5 hareket sabah akşam onları yapıyorum
Acayip rüzgarlı canım. Ben ingiliz karbonatı kullanmıyorum. 1 lt ye 1 çay kaşığı normal karb. Koyuyorrum onu içiyorum. Bağarsak problemim vardı. Çözüldü bişey yok. Dene bence. İnsan hafiflediğini hissediyor tatlım. Bide şu diyet gruplarında yarışmalar varya onlara mı katılsak ki dicektimmbu ingiliz karbonatını annem almıştı bi kaç gün denemiştim sonra pes etmiştim gerçekten işe yarıyor mu ya
bizim de hemen evden çıkıyorum park var oradaki aletlere gidiyorum ama burada fırtına var bugün sizin oralarda havalar nasıl
İnanmiyorum ayni durumdayiz ... Ben de 1,5 yillik evli 1.70 boyunda ve 71 kilodayim . 3 yil once 55 _dim ilac yuzunden kilo aldim ve bebek istiyorum ama kismet olmuyor . bir yil oldu.. Doktor zayiflamami soyledi ve karatay diyetine basladim .. 74 den 71 e dustum ..hedef 55 ins.öncelikle kendimden bahsedeyim.. 24 yaşında 1,5 yıldır evli ve lise döneminde 49 kilo iken üniversite ve evlilik ile beraber 75 kiloya uyaşmısım iki gün önce farkettim ve basladım diyet ve kendi kendime spora.. neler yapıyorum ekmek sadece kahvaltı da bir dilim olmak sartı ile tam buğday yiyorum. çikolata hastası olmama rağmen iki gün önce töve edip dostluğumuzu bitirdim kısacası düzenli bi listem yok zaten yapamam da sekeri ve tuzu çok çok azalttım çayı zaten sekersiz içerim ama çikolata kek pasta gibi çirkinnnn yiyeceklerle küstüm artık her aksam yarım saat simdilik leslie ve squat yapıyorum yan simitler ve göbek sorunum için de mekik yapıyorum sabah aksam çok fazla değil çünkü vücudum hamlamış bir anda yüklenmek istemiyorum boyum 1.70 75 kiloyum bu arada ve bebiş düşünüyorum o yüzden 60 ları görmeden istemiyorum bana katılıp bikaç ayda 10-15 kilo vermek isteyen güzel çıtırları bekliyorumm kızlar.. hepimiz değerliyiz unutmayalım kendimiz ve sağlığımız için sağlıklı beslenip diyet adını vermeden kilalordan kurtulalımmm .. herkesi seviyorumm öpüyorumm
Diyetleri arastirdim epey .. Bir bayan not etmisti dukan diyetiyle 20 kg kadat verdimbsonra tekrar aldim fazlasiyla ve veremiyorum .. Keske baslamasaydim diyorduarkadaşlar bir şey sormak istiyorum dükan diyeti hakkında bir bilgiye sahip misiniz merak ediyorum
Cnm dukan diyetini yapabilirsen çok güzel sonuç alırsın. Benim bi arkadaşım 10 kilo verdi ama çok zormuş. Bende netten biraz araştırdım ama kitabı edinmek gerekiyor baştan. Ve gerçektwn zor. Bırakır bırakmazda geri alıyosun. O koruma bölümüne gelincede hep o şekilde besleneceksin. Benim gözüm yemedi hiçarkadaşlar bir şey sormak istiyorum dükan diyeti hakkında bir bilgiye sahip misiniz merak ediyorum
benim yiyor da yanıma arkadaş biri lazım işte tek başıma dayanmam zor olabilir diye yani birbirimize sahip çıkmak içinCnm dukan diyetini yapabilirsen çok güzel sonuç alırsın. Benim bi arkadaşım 10 kilo verdi ama çok zormuş. Bende netten biraz araştırdım ama kitabı edinmek gerekiyor baştan. Ve gerçektwn zor. Bırakır bırakmazda geri alıyosun. O koruma bölümüne gelincede hep o şekilde besleneceksin. Benim gözüm yemedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?