75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

KIZLAR HOŞGELDİİİİİİNİİİİİİİİİZZZZZZ.......bende evlendiğimde 53 idim.bir ay sonra 68 olmuşum.sonra arkası geldi.. Tabi.ewlwnimce ne oluyo ki anlamadım.heralde kendimizi salıveriyoruz.beğenen beğendi hesabı.(kendim için söylüyorum.)yeni ewlsin bebek düşünüyorsun heralde.bence gebelikden önce zayıfla canım sonra zor oluyor emzirme falan benim tavsiyem.sabah aç karnına sıçak limonlu su iç.ekmeği kes. Porsiyonlarını kuçult bide 3 litre su iç muhakkak.kolay gelsin.ben pek uygulayamıyorum emzirmeden dolayı ama yine de zayıflayanları duyunca motive oluyorum.içimde bir umut ışğı doğuyor.(küçük Emrah oldum lann ben)

HOŞGELDİN TATLIM.kaç olmak istiyorsun

Yaa kızlar enerji werecek bi içeçek hap bitki çayı biliyo musunuz.çok ihtiyacım war.3tane çocuğa ve ew işine yetişemiyorum.bide kilo war oda ayrı dert.nete bile gece yarısı giriyorum.iyice umutsuz ew kadını oldum.enerjiye ihtiyacım vaaaarr.......

hoşgeldin aradığın moral burada seni yalnız bırakmayız artık sende bizımlasın
bende 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum ve bu kilolarımı vermeden o üniye gitmicem
ya istediği kıyafetleri alarak gitmek istiyorum yeni bi vucut yeni yerler yeni arkadaşlar

evet canım bebek düşünüyorum o da olmuyor (buda çok ayrı bir sorun) neyse dediğin gibi çok acilen kilo vermem lazım dün akşamdan başladım yemekleri az ve öz yemeye ekmeği kestim suyun litresini arttırdım bu akşamda yürüyüşe çıkıcam şubat sonu yazarım size kilomun kaç olduğunu hepinize kolay gelsin

HOŞGELDİN TATLIM.kaç olmak istiyorsun
Hoşbulduuuumm :))) inşallah birlikte birbirimze destek olark başaracaz kızlar :)moral bozmak çok basit olsa da zoru başarmalıyız ben de bugün tam anlamıyla başladm insallah. sabah tartıldm 70.4 geldim haftaya cumaya kadar tartılmak yok. sabah kalkınca limonlu ılık su içiyorm bi süredir ben. iyi geldiğini hissediyprm :) akşam 7den sonra bişey yemek yok 58 kiloya düşmek istiyorm çok değil 3 ay içerisnde hedefime ulaşabilirm biliyorum , ama istikrar çok önemli işte . en zoru bence şu bi haftayı bozmadan atlatabilmek :))) ara tatilde oldugum için çok hareketli değilm o yuzden hergun yarm saat egzersiz yapmayı dusunuyorm. bir de yemek aralıklarmı uzun tutmicam,en fazla 2.5-3 saatte bi kücük bi şey de olsa yicem. metabolizmayı boş bırakmaya gelmez hepimize kolay gelsinn başarcaz inşallah

bende 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum ve bu kilolarımı vermeden o üniye gitmicem
ya istediği kıyafetleri alarak gitmek istiyorum yeni bi vucut yeni yerler yeni arkadaşlar
anlıyorum seni sınava hazırlanırken bu durum psikolojiyi cidden çok etkiliyor :) insallah gönlünce olur tatlım.:) üniversitede sınav stresinden zaten kilo almak o kadar kolay ki zaten ((

bak daha önceki sayfalarda ben egzersizler paylaşmştım ben onları yapıyorum canım çokta etkili oluyo karnın acıyorsa bilki yaptığın spor işe yaradı

dün motivasyon fotoğrafları paylaşamadım ama hemen şimdi paylaşıyorum bayanlar

dün motivasyon fotoğrafları paylaşamadım ama hemen şimdi paylaşıyorum bayanlar

kahvemi yudumlarken azıcıkta ceviz yiyorum öğlen yemeğimi yemeden bi saat önce kahve içiyorum öğlende hapur hupur yemeklere dalmamı engelliyor valla tok tutuy beni

artık kendimi zayıf hayal edemiyordum kendimi zayıf vucutların kafasına koyma programını buldum

güzel olmuş mu isterseniz sizinkileride yaparım tatlışlar hem motive oluyor hemde komik

Eklentiler

• 27e687df1e112e3227e.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 104
beslenme : şu üç şeyden kesinlikle uzak durun : her türlü karbonhidrat, yağ ve şeker… yani, beyaz ekmek, unlu mamüller, simit, poğaça, açma, pide, pizza, pirinç, bulgur, makarna, mantı, hamur işleri… ayçiçek yağı, mısır özü yağı, fındık yağı, soya yağı, hayvansal yağlar, tereyağı… şeker, çikolata, jelibon, draje, gofret… ve patetes, her türlüsü; cips, haşlanmış, yemek içinde, kızarmış, fırınlanmış… ve mısır…

ekmek; kepek ekmeği, mümkünse kızarmış, mümkünse öğün başı bir dilim, hatta mümkünse sadece sabahları. kepek ekmeği yoksa, beyaz ekmeği kızartın. etimek de tercih edilebilir.

şunlara yakın durun; her türlü sebze, meyve, tavuk eti, balık, yağsız dana eti, sossuz, kremasız, yağsız, bir kaşık zeytinyağı ve bol limonla tatlandırılmış salatalar… yağsız beyaz peynir, yağsız yoğurt, zeytinyağlı sebze yemekleri, kremasız çorbalar…

Kızlar merhaba? Neler yapıyosunuz? Ben bu akşam yemeği 9 gibi yemek zorunda kaldım malesef(

Sa
olsun canım arada öyle olur kendini kötü hissetme hemen
saol tatlımm. Ama gidecek bu kilolar. İnanıyorum ben. Birazdda hareket edebilsem. Ama çocuklardan çok yoruluyorumm. 2-3 kere mekik çrktim ufak tefek hareketler yaptım. O kadar. Devamı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…