75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

merhaba canlarımmmm bunları duyduğuma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama valla bende dün bozdum galba biraz kahvaltımı yine ideal yaptım ama saat üçte 3 dilim pizza yedimmm ama napim liseden arkadşım gelmişti abur cubur bile yemedim düşünün ama pizzayı yedim yani akşam daha bişey yemedm ama yoğurt kürü harici birde dün sporumu yapamadım ama buğün kahvaltı olarak bir portakal yedim mecburen evde edemeden çıktım aman kızlar pes etmek yok birde ben tartınamıyorum ya korkudan ya veremediysem diyee pufff

kızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyo hiç size mutlulugumu paylaşıyoorum dün tartıntım ve 67,2 kilo olmuşuuummmmm

ARKADAŞLAR YARIN İSVEÇ DİYETİNE BAŞLIYORUM KUZENİM YAPMIŞ SENDE YAP GERÇEKTEN ÖNERİYORUM DEDİ KAYBEDECEĞİM BİR ŞEY YOK YANİ KAYBETMEK İSTEDİĞİM 15 KİLO VAR NE ÇIKAR Kİ YARIN BAŞLIYORUM YEDİKLERİMİ BURAYA DA ATACAĞIM NE SPORU YAPTIĞIMI KAÇ LİTRE SU İÇTİĞİMİ ÇOK İNANÇLI BAŞLIYORUM

Hadi bakalım cnm. Kararlılığın gibi gider 15 kilon inşallahh tatlım. Haberlerini bekliyorumm

Günaydın kızlar :)))) bn de giremedm bi süredir buraya , motivasyonumda dalgalanmalar olsa da iyi hissediyorm kendimi.en azından egzersizlerimi yapmaya başladım bu bile iyi hissettiriyor :) bir de çok sıkı yapamıyorm özellikle kahvaltımı iyi yapıyorm ama inşallah kilo verememe olark geri dönmez bana gecen hafta cuma dikkat etmeye başlamştm ama iki gundur spora başlayabldm. 70.4 ile başladm bu cuma tartılcm sonucu söylicm. hepinize kolay gelsnn

İnşallah hep birlikte kızlar başarıcaz ideal kilolara ulaşmayı ben başladım bile bir haftada iyi kilo verdim yine :)) bugün kahvaltı da bir tane yumurta (bu sefer yağda yedim çok sıkıldım çünkü haşlamadan :)) yağda yeyince birazcık kepek ekmeğimi de kaçırdım sanırım bir dilimden fazla yedimm , yanına iki zeytin az peynir derken tabi aç karnına su içtim şimdi de beşi bir yerde çay içiyorum :) belki portakal yerim 1 2 gibi akşam üstü de artık salata vs bakıcaz :) ama 6 dan sonra hiç birşey yemiyorum bir haftada 3 kilo verdim böylelikle bir ayda ideal kiloma ulaşıcam allahın izni ile :)) spor yapmayı unutmuyoruz kızlar )::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…