- 26 Ocak 2015
- 127
- 76
- 38
- 31
Evet cnm çok haklısın kesinlikle sabretmemiz gerekiyor. Benîm şişliklerim biraz indi sanki. Ama tartılmıyorum. Biraz daha beklemek istiyorum. Tartıda eksiyî görmezsem üzülüyorum moralim bozuluyor çünkü. Sen ne durumdasın baktınmı hiç kîlona tatlım?
aynen bende korkudan bakamıyorum açıkcası :)) özgecim dün eve gittim hiç bişey yemedim yani bir günde kahvaltıda bir portakal, öğlen maydanoz zeytin az peynir ve bir dilim kepek ekmeği ile bitirmiş oldum akşam da 9,30da yoğurt karışımını yedim 11 de spor yapmaya başladım senin şu attığın egzersiz hareketlerini duvarıma yapıştırdım internetten de beni motive edicek komik şeyler çıkarttım :)) onları da yapıştırdım açtım müziği 40 dakika kadar spor yaptım oh miss valla :)) eğer sabredersem bu kilolar gidicek gibi seninde dedğin gibi sabretmiyoruz iki günde gitsin istiyoruz ama olmuyor işte öyle ama bu sefer çok hırslıyım anlatamam birde sizlerle daha iyi motive oluyorum :) canlarım benim seviyorum valla sizi tanımasamda bugün de aç karnına iki bardak su ile güne başladım bir haşlanmış yumurta maydanoz zeytin ve bir dilim kepek ekmeği ile kahvaltımı tamamladım birazdan bir portakal yemeyi düşünüyorum saat 3 4 gibi de lahana çorbası yapmıştı annem dün ondan getirdim ofise bir tabak da ondan yerim sonra suya devam akşam daha birşey yemicem kesin koydum kafama :)) bakın size dün akşam ki sınandığım sınavı anlatayım :)) saat 10,30 olmuş ablam en sevdiğimden karışık tost yaptı inanın baktım güldüm afiyet olsun ablacım dedim sonra odama gidip müziği açıp spora başladım gayret azim kızlar böyle yaparsak bu kilolar dan bir ayda kurtulacağımıza inanıyorum ben