- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Ya ben yarım saat 40 dk yürüyorum 6000-7000 adım anca oluyorValla evd eolunca zor oluyr bende 3000 adım falan oluyorbgun arkadaşa gittim giderken de gelirkende yürüdüm ordada diyetini hiç bozmadım zaten arkadaşta diyetteydi . İyi oldu
Kaç kiloydun canımKızlar tartıldım 65.2 ye çıkmışımbundan sonra kaçamak falan yok
Canım en son gelen hafta 64-63.6 falan çıkıyordum. Gerçi adet olcam ödem olabilir mi.Kaç kiloydun canım
Canım en son gelen hafta 64-63.6 falan çıkıyordum. Gerçi adet olcam ödem olabilir mi.
Deli gibi spor yapıyorum daYaaa panik yapmaadet öncesi şişkinlik o kuşum
Ödemdir o zaman. Ama sen yine de kaçamakları bırak bence canımCanım en son gelen hafta 64-63.6 falan çıkıyordum. Gerçi adet olcam ödem olabilir mi.
Haftasonu eşim dışarıdan hazır bişeyler yemek istiyor benimde gözüm dönüyor resmenÖdemdir o zaman. Ama sen yine de kaçamakları bırak bence canım
Ah bu eşler ah. Benim kaçamaklar da hep eşimin yüzünden oluyorduHaftasonu eşim dışarıdan hazır bişeyler yemek istiyor benimde gözüm dönüyor resmen
Sorma canım yaaAh bu eşler ah. Benim kaçamaklar da hep eşimin yüzünden oluyordu
Sen sadece pazar ben cuma cmrtesi pazar 3 gün kendimden geçtim
Bende varimHadi kızlar çarşamba tartılıp yazalım mı hepimiz? Konu başına isimlerimizi yazıp haftalık kontrol yapalım mı?
Evet pazartesi mantıklıBence pazartesi yyapalim hafta başı
Ben unuttum.valla yazmayı. Bu arakar sallaniyor zaten diyetim..Evet pazartesi mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?