How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

...

BalBademmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
6
2
3
öncelikle merhaba arkadaşlar. ben 16 yaşındayım. 11 yaşımdayken ilk mastürbasyonumu yaptım ve gerçekten böyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum bilmeden yaptım. o zamanlar ergenliğe girmemiştim ve bu yaptığım şeyin maalesef devamını getirdim, hızla ergenlik belirtileri göstermeye başladım (göğüslerin büyümesi vs.) zaten 5-6 ay sonrada adet gördüm, ben 5 yıldır bunu kimseye söyleyemiyorum ve annem ergenliğe 7.sınıfta girmiş ben 5.sınıfta girmiş oldum 2 yıl erken girmemi mastürbasyona bağlıyorum boyumun bu yüzden olması gerekenden kısa kaldığını düşünüyorum ve yani ne zaman aklıma gelse kendime kızıyorum bugüne kadar da bu derdimi bir Allahın kuluna anlatamadım en sonunda buraya yazmayı düşündüm. arkadaşlar aranızda böyle bir şey yaşayan ver mı ya da benim gibi düşünen ya da böyle bir şey daha önce duyan? lütfen cevaplarınızı bekliyorum her ne olursa olsun okurum bununla ilgili fikirler duymaya ya da yaşamış kişilerin ne yaptığını bilmeye çok ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler..

11 yaş mı nasıl yani o.O ben kadınlardada böyle bişey olduğunu ilk kez 17 yaşında falanken öğrendim sanırım bende bi problem var onuda izlediğim yabancı dizide farketmiştim :26: valla diğer sorunlarını bilemem adetinin erken olması vs ama çok erken ve gereksiz değil mi yani ben tasvip etmedim :26:

11 yaş mı nasıl yani o.O ben kadınlardada böyle bişey olduğunu ilk kez 17 yaşında falanken öğrendim sanırım bende bi problem var onuda izlediğim yabancı dizide farketmiştim :26: valla diğer sorunlarını bilemem adetinin erken olması vs ama çok erken ve gereksiz değil mi yani ben tasvip etmedim :26:

yukarıda da belirttiğim gibi bilmeden yaptım hatta çok şaşırmıştım bu ne ya diye böyle bir şeyin olduğunu yaptıktan 2 yıl sonra öğrendim

Biz 11 yasindayken masturbasyonun m sini bilmezdik ip atlardik sokaklarda valla ilginc:? Sanmiyorum ama masturbasyon sonucu boyunuzun kisa kalmasi falan ben 7. Sinifin sonnda adet oldum bi akrabamda 5.sinifta olmustu ama erken adet olmanin boyla gelisimle alakali oldugunu duymustm bence ona baglamayin alakasi oldugunu dusunmuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim cinsel istek arzu gayet dogal ihtiyaclar bundan utanmamalisin yemek icmek kadar dogal ayrica o yasta kuvvet muhtemel kendini tanimaya calismissindir ... ergenlik regli donemi kisiden kisiye degisir erken girmis olabilirsin ve bu sebeple gelisimin yavaslamis olabilir yasitlarindan boyun cok kisa ise endokrin uzmanins gozukebilirsin hormon testleri vs... kontroller yaptirabilirsin... ailede en gec ben regl oldum 18 yasina girerken oldu bende buna takilmistim ;) cinsellik ocu degil bol bol makale oku internetten kendini sev utanma sevgiler :))

masturbasyon yaptigin icin adet oldugunu zannetmiyorum.
Annem ben ablam ucumuzde 14 yasinda olduk. Kiz kardesim 11 yasinda oldu.yapili biraz erken gelisti seninki de bu gibi biseyden dolayidir biraz irisindir balik etli vs. falan bilmiyorum :/

Öncelikle 16 yaş büyümen için sınır yaş değil. Daha devam edebilir güzel beslen ama yapabilirsen spor yap özellikle basket. Ayrıca ergenlik ile yaptığın şeyin alakası yok.

Valla ohara dicem ben o yasta pedin sirrini cozmeye calisiodum

Tatlım mastürbasyon buradan bilmeyenler için söylüyorum tüm insanlar için taaa bebeklikte farkedilir.bebekken yani 3 4 yaş civarında yanlışlıkla dokunulur veya birşey değer çocuk bunu farkeder.bir koltuğa sürtünen bir çocuk görürseniz mesela onun kendini farkettiğini anlayabilirsiniz.pedagoji derslerinde geçer hatta bu konu.neyse senin konuna gelirsek o yaşta yapman normal keşfetmen normal.kesinlikle ayıp değil bir deşarj olma aracı hatta.erken ergenliğe girmene sebep bu değil.artık yediğiniz besinler hava sıcaklığı vs değiştiği için erken ergenlikler görülebiliyor.daha sıcak ülkelerde kızlar 8 9 yaşında adet oluyolar.boyunun kısa kalmasıda bunla alakalı değil spor yaptırmıyoruz kızlarımıza.basket oyna canım daha 22 23e kadar boyunun uzama ihtimali var tabi anne babanın genetiği de önemli.ailede uzun boylu yoksa seninde kısa kalman normal.ki türk kadınının boy ortalaması 1.60cm.üzülme.ay haudar dümen gibi hissettim kendimi.

Tatlim cinsel istek arzu gayet dogal ihtiyaclar bundan utanmamalisin yemek icmek kadar dogal ayrica o yasta kuvvet muhtemel kendini tanimaya calismissindir ... ergenlik regli donemi kisiden kisiye degisir erken girmis olabilirsin ve bu sebeple gelisimin yavaslamis olabilir yasitlarindan boyun cok kisa ise endokrin uzmanins gozukebilirsin hormon testleri vs... kontroller yaptirabilirsin... ailede en gec ben regl oldum 18 yasina girerken oldu bende buna takilmistim ;) cinsellik ocu degil bol bol makale oku internetten kendini sev utanma sevgiler :))

aynen çok okudum zaten utanmıyorum ama sonradan çok pişman oldum sanki o ergenliüğe girmeme sebep oldu diye düşünerekten ve belirterek bir daha söylüyorum arkadaşlar çokcuktum bilmeden yaptım hatta dünyada bunu yapan tek sorunlu insanım demiştim (o zamanlar aklıma araştırmak gelmiyodu tabi) tam 2 yıl sonra öğrendim bunu adı varmış ve herkes yapıyormuş bende istemezdim bunla tanışmak kazayla oldu desem yeridir beni buldu 11 yaşımda :(

Canim. Ben de yenilerde duydum. Sadece erkekler yapiyo diye biliyodum zaten. Bn de 5.sinifta oldum ama annem de 7 de olmus. Arkilerim de oyle. Bence onunla alakasi yoktur. Hormonlarla alakali. Boyunda 18 yasina kadar uzayabilir. Voleybol oyna canim.

Herkes şimdi ''aa 11 yas mi ben o yasta evcilik oynuyordum" falan yazacak. Canim bu normal bi sey ama bunun buyumene ergenlige girmene bir etkisi yok. 5. Sınıfta regl olmak cok cok anormal degil.

ben de 5. sınıfta regl oldum.
yaptığınla alakası yok bunun,vücut yapısı,beslenme,genetik etkiler.

Son düzenleme:
aynen çok okudum zaten utanmıyorum ama sonradan çok pişman oldum sanki o ergenliüğe girmeme sebep oldu diye düşünerekten ve belirterek bir daha söylüyorum arkadaşlar çokcuktum bilmeden yaptım hatta dünyada bunu yapan tek sorunlu insanım demiştim (o zamanlar aklıma araştırmak gelmiyodu tabi) tam 2 yıl sonra öğrendim bunu adı varmış ve herkes yapıyormuş bende istemezdim bunla tanışmak kazayla oldu desem yeridir beni buldu 11 yaşımda :(

Kendini sorgulama cinsel durtulerinin olmasi gayet normal... bu beni buldu deme cunku bir hastalik degil. Hala gelisim çağındasin saglikli beslen spor yap ip atla basket oyna vs...

Back